HIRDETÉS
Celebvilág

15 híresség, akik annak ellenére, hogy milliókat kerestek, úgy döntöttek, hogy “szerény” házakban élnek

Bizonyára te is láttál már olyan televíziós műsorokat, amikben a híres hollywoodi sztárok otthonait mutatják be, részletesen kitérve minden olyan luxusra, amit talán még egy arab sejk is túlzónak találna. Az ilyen műsorok után pedig még nehezebb elhinni, hogy vannak olyan hírességek, akik a siker és a pénz ellenére is távol maradtak az efféle pénzszórástól, pedig ez az igazság.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál készítettünk egy listát azokról a hírességekről, akik úgy döntöttek, hogy sokkal fontosabb dolgok is vannak a világon annál, hogy hány négyzetméteren vagy milyen luxussal körülvéve élnek.

  1. 1 Robert Pattinson

   pattinson

   Nyolc hónappal azután, hogy kapcsolata végetért Kristen Stewarttal, akivel egy 370 négyzetméteres Los Angeles-i házban élt, úgy döntött, hogy eladja az ingatlant, és bár a városban marad, egy sokkal szerényebb helyre költözik. A több mint 100 millió dolláros nettó vagyonú Pattinson végül 2 millió dollárért vásárolt egy 180 négyzetméteres házat.

   A ház maga rendkívül rusztikus, de minőségi dekorációval díszített. Összesen két hálószobája és két fürdőszobája van. A ház szó szerint körülöleli a hátsókertet, amiben még egy medence is helyet kapott.

  2. 2 Vincent Kartheiser

   cc04255c2f8d1462211bbd6f88

   Kartheiser, aki Peter Campbell ügynököt alakította a Mad Man című filmben, egészen a közelmúltig egy 54 négyzetméteres kis faházban élt. Igen, jól olvastad: 54 négyzetméter. Mint kiderült, a színész meglehetősen rossz üzletet csinált a házzal, mivel 808 ezer dollárért vette és bár több mint 100 ezer dollárt költött a felújítására, végül csak 650 ezer dollárért tudta eladni.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS

  3. 3 Jennifer Lawrence

   bf873e51d9a69b650cbd280c44

   A híres színésznőt bár 2015-ben a világ legjobban fizetett színésznőjének választotta a Forbes, mindig alázattal tekintett az életre és szerény körülmények között élt. Jennifer még ebben az évben is, amikor a világ legjobban kereső színésznője volt, egy 131 négyzetméteres társasházban élt, Santa Monicán.

   A színésznő egy interjúban elmondta, hogy furcsa lenne neki egyedül egy nagy házban, ráadásul egyébként is szerény körülményekhez szokott. Ennek ellenére a színésznő 2017-ben mégis két nagy ingatlanvásárlást is végrehajtott: először egy 511 négyzetméteres házat vásárolt Los Angelesben, később pedig egy 9 millió dolláros és 297 négyzetméteres lakást New York Tribeca városnegyedében. Az alábbi képeken a színésznő szerény, 131 négyzetméteres társasházi lakását láthatjátok.

  4. 4 Matthew McConaughey

   Mccanueghey

   A showbizniszben közismert, hogy McConaughey kissé bohém attitűdökkel bír. Mindezt figyelembevéve nem meglepő, hogy egészen 2004-ig egy 8,5 négyzetméteres lakókocsiban élt. Később is csak azért hagyta ott a lakókocsiparkot, mert a barátnőjével házat béreltek az első közös gyermekük születése miatt.

  5. 5 John Krasinski

   John Krasinski

   2006 és 2011 között John egy 119 négyzetméteres lakásban élt Los Angelesben, ami a híres Sunset Boulevard-ra nézett. A lakás 1 millió dollárjába került a színésznek. John eladta ezt a lakást, amikor összeházasodott Emly Blunt színésznővel, és bár veszteségesen tudott csak megszabadulni tőle, valószínűleg azért nem viselte meg túlzottan, mivel az ifjú pár nemsokkal később egy 11 millió dolláros házba költözött Brooklyn Heights-ban.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Lena Dunham

   Lena Dunham

   Bármennyire is hihetetlen, de a Csajok című sorozat főszerplője és alkotója egy szerény, egy hálószoba plusz fürdős lakásban élt. Dunham 2012-ben a sorozat premierjekor vásárolta ezt a lakást, alig 500 ezer dollárért. 2017-ben végül 850 ezer dollárért tudta eladni, úgyhogy a színésznő finoman szólva is jó üzletet csinált az egyébként New York fényűző belvárosában, Brooklyn Heights-ban található ingatlannal.

  7. 7 Elijah Wood

   e5a7895baf9922d30c9e59f93a

   Elijah Woodnak biztosan nincs szüksége nagy luxusra ahhoz, hogy boldog legyen. 2013-ban a színész alig több mint 1 millió dollárért vásárolt magának egy 305 négyzetméteres, viktoriánus stílusú otthon a texasi Austinben. A házban négy hálószoba, négy fürdőszoba, és három nappali található.

  8. 8 Deion Sanders

   Deion Sanders sportolo

   A híres NFL játékos, Deion Sanders nettó vagyona körülbelül 40 millió dollár, ennek ellenére mégis úgy döntött, hogy egy 600 ezer dolláros otthonba költözik a texasi Cedar Hillben.

   Bár a ház nem túl nagy, ebben a hangulatos erdő széli otthonban mégis jutott hely pár tágas szobának, egy gyógyfürdőnek, egy moziszobának és még egy tetőtéri terasznak is, ami kiváló a jógára.

  9. 9 Kesha

   Kesha

   2014 és 2015 között Kesha egy 130 négyzetméteres spanyol stílusú bungalóban lakott Venice Beach-en. Annak ellenére, hogy nem volt egy kúria, a helynek nagyon különleges szépsége volt, romantikus hálószobákkal, francia ajtókkal felszerelve. A híres énekes 1,65 millió dollárért vette meg ezt az ingatlant, majd egy évvel később 1,8 millió dollárért adta el.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS

  10. 10 Tori Spelling

   Tori Spelling

   A színésznő és üzletasszony, aki hírnevét a 90-es évek sikersorozatának, a Beverly Hills 90210-nek köszönhette, egy teljesen átlagos kertes házban él. A kertjében a zöldség- és gyümölcstermesztésen kívül még csirkét és disznókat is tart.

  11. 11 Warren Buffett

   dfdb9152609a5035562e17a1f3

   Warren Edward Buffett, a Berkshire Hathaway elnök-vezérigazgatója annak ellenére, hogy hozzávetőlegesen 127 milliárd dollár értékű vagyonnal rendelkezik, továbbra is ugyanabban a házban él, amit 1958-ban vásárolt, körülbelül 31.500 dollárért. (jelenlegi ára kb. 600 ezer dollár) A kis kúriája a nebraskai Omahában található és tulajdonképpen nem is olyan kicsi: 610 négyzetméter, amiben 5 hálószoba, illetve 2,5 fürdőszoba található.

   Bár a ház nyilvánvalóan nem nevezhető szerénynek, Warren hatalmas vagyonához képest mégis elenyésző a mérete, elvégre a 89 éves milliárdos bárhol élhetne, ahol csak kedve tartja, ám ő ennek ellenére mégis ugyanott maradt, ahol született.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 Tom Shadyac

   ba0fe554e2a1a68a2affad2954

   Tom Shadyac neve talán első pillantásra nem túl ismerős, pedig az író, rendező és producer olyan nagy filmek mögött állt, mint a Minden6ó, az Ace Ventura, a Hanta boy, vagy a Bölcsek kövére. Hirtelen jött sikerei miatt Tom kezdetben egy 1579 négyzetméteres kastélyban élt Pasadenán, ám egy kerékpáros baleset miatt súlyos depresszióba került és eladta mindenét, hogy egy Malibu-i lakókocsiparkba költözhessen, ugyanoda, ahol egyébként Matthew McConaughey is élt.

  13. 13 Lea Michele

   Lea Michele

   A Glee című sorozat sztárja nagyon sokáig egy 1,4 millió dollárért vásárolt házban lakott Los Angelesben. Bár az ingatlan nem volt túl nagy, volt benne minden, amire csak a színésznőnek szüksége volt, és azért a luxust sem nélkülözte. A színésznő 2015-ig élt itt, utána egy 3 millió dolláros házba költözött, amiben sok minden más mellett például egy kétszintes edzőterem is található.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS

  14. 14 Chris Daughtry

   Chris Daughtry

   A zenész és énekes Chris Daughtry 2006-ban vásárolt magának egy házat 690 ezer dollárért Észak-Karolinában. A 334 négyzetméteres ingatlanban 4 hálószoba, illetve 3 és fél fürdőszoba található, ami tökéletes volt Chris-nek, a feleségének és a négy gyermeküknek. A ház kertjében egyébként egy sósvízű medence, egy gyógyfürdő és egy minden igényt kielégítő golfpálya is helyet kapott.

  15. 15 Mark Zuckerberg

   Mark Zuckerberg

   A Facebook feltalálója egy 7 millió dolláros ingatlanban él, és bár ez az ár egyáltalán nem alacsony, ha figyelembe vesszük, hogy a Szilícium-völgyben található, ami alapból egy méregdrága környék, és hogy Marknak egyébként több mint 60 milliárd dolláros a vagyona, mindjárt rájövünk, hogy ez a ház egyáltalán nem valami fényűző, legalábbis Zuckerberg pénztárcájához képest.

   Bár a ház (viszonyítva) nem került sokba, Zuckerberg rengeteg pénzt költött a magánéletének védelmére: 30 millió dollárért megvette az otthona környékén található ingatlanokat, hogy lerombolja őket és egyfajta erődöt építsen a háza köré, ahová a kíváncsi paparazzók nem tudnak belátni.

   Ha olyan sok pénzed lenne, mint a listán szereplő milliomosoknak, Te hová költöznél?

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Ezek is érdekelhetnek

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni