HIRDETÉS

12 híres pár, akik nem a hírnév vagy a pénz miatt választották egymást

Ha túl figyelmesen követjük a hírességek magánéletét, és felülünk minden pletykának és szaftos sztorinak, akkor könnyen elveszíthetjük a szeretetbe vetett hitünket. A bulvársajtón keresztül ugyanis ezek a gazdag emberek látszólag folyamatosan csak sírnak, kavarnak, házasodnak, majd elválnak, hogy újra házasodjanak. Valójában azonban a gazdag és sikeres emberek között sok olyan van, akik már jóval azelőtt rátaláltak a szerelemre, hogy híressé és gazdaggá tette volna őket az élet. Kéz a kézben verekedték át magukat az élet nehézségein, és minden külső befolyás ellenére erős házasságot tartanak fenn.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál továbbra is hiszünk az életen át tartó szerelemben, cikkünkben ezért most 12 olyan híres párt gyűjtöttünk össze, akik sokat tudnának mesélni minderről.

  1. 12 Lionel Messi és Antonella Roccuzzo

   Messiek

   Az argentin futballista 5 éves korában ismerkedett meg leendő feleségével. Egy nap Antonella unokatestvére és Lionel egyik barátja elhívta őket, hogy töltsék együtt a napot a folyóparton. 9 éves korában Messi beleszeretett a lányba, akinek szerelmes leveleket írt, arról álmodva, hogy egy nap együtt lehetnek.

   Hosszú évekig azonban csak barátok maradtak, ráadásul Antonellának ezidő alatt egy másik sráccal 3 éven át tartó kapcsolata is volt. A lány életében azonban tragédia történt, és az akkor 19 éves Messi sietett a segítségére és támogatta a lányt. Ezután lettek egy pár.

   Eleinte titokban tartották a kapcsolatukat, de 2009-ben nyilvánosan is felvállalták. 2017-ben a pár összeházasodott, és már férj és feleségként szülték meg harmadik fiukat.

  2. 11 Mark Zuckerberg és Priscilla Chan

   Zuckerberg

   Priscilla 2003-ban ismerkedett meg a leendő médiamágnással, amikor belépett a Harvardra. Amikor Mark randizni hívta a lányt, kisebb félreértések adódtak köztük, azonban ezt szerencsére gyorsan tisztázták és folytatták az ismerkedést.

   Zuckerberget már ekkor csodagyereknek tartották, de a Facebook első verziójának feltalálásáig még 1 év kellett neki. Mark és Priscilla végül csak 10 évvel később, 2012-ben házasodott össze, most 2 leánygyermeket nevelnek.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 10 Julia Louis-Dreyfus és Brad Hall

   Brad Hall

   "Az alelnök" című sorozat sztárja, Julia Louis-Dreyfus szintén jóval a hírnév előtt találkozott Brad Hall-al, amikor még mindketten az Illinoisi Egyetem hallgatói voltak. Randizásuk alatt esélyt kaptak rá, hogy részt vegyenek a Saturday Night Live forgatásán, és éltek is vele.

   1987-ben a pár úgy döntött, hogy összeházasodik, Julia ekkor 26, Brad pedig 29 éves volt. A 90-es évek aztán nagy fordulatot hoztak a karrierjükben, mindketten sikeressé váltak, és ebben az sem akadályozta meg őket, hogy közben két gyermekük született.

  4. 9 Snoop Dogg és Shante Broadus

   Snoop Dogg

   Shante Taylor még tinédzserként kezdett randevúzni Calvin Broadusszal, vagyis jóval azelőtt hogy Snoop Dogg néven vált volna ismertté és 100 millió dolláros vagyonra tett volna szert. 1997-ben a rapper megkérte iskolai szerelmének kezét, akivel végül 4 gyermekük is született.

   Fontos megjegyezni azért, hogy kapcsolatuk nem volt mindig zökkenőmentes: 2004-ben például Snoop Dogg a "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva beadta a válópert. A szakítás nem tartott sokáig, 2008-ban már meg is újították esküvői fogadalmukat.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  5. 8 Gordon Ramsay és Tana Ramsay

   Gordon Ramsey

   Gordon és Tana 1992-ben ismerkedtek meg, amikor a lány csak 18 éves volt. Abban az időben Ramsay még nem volt ismert séf. Azonnal kötődni kezdett a lányhoz, de a lány ekkor az egyik barátjával volt együtt, és ezt tisztelte. Amint a pár szakított, Gordon azonnal a tettek mezejére lépett.

   Már az első randin elhódította a lányt, bár elmondása szerint nehéz volt ez az időszak. Ramsay ekkoriban napi 16 órát dolgozott, így csak reggelente volt egy kis idejük találkozni.

   Ramsay és Tana néhány nappal 1996 karácsonya előtt házasodtak össze, azóta 5 gyermeket nevelnek.

  6. 7 Kevin Bacon és Kyra Sedgwick

   Kevin Bacon

   Kevin elmondása szerint 12 éves korában ismerkedett meg leendő feleségével. A 70-es évek végén a férfi több kis szerepben is játszott, majd teltek az évek és idősödtek, egy nap pedig a lány megkereste őt, hogy elmondja, mennyire kedveli.

   A 7 éves korkülönbség miatt természetesen nem azonnal kezdtek randizni, a sors végül csak a 80-as években, a Lemon Sky című film forgatásán hozta őket össze, amikor már mindketten elmúltak 20 évesek, és semmi sem akadályozhatta a kapcsolatukat.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

Másolás
14
2 hozzászólás, 14 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!