HIRDETÉS

14 hátborzongató dolog, amit a képzeletbeli barátjukról mondtak a gyerekek

Nincs azzal baj, ha képzeletbeli barátai vannak a gyerkőcnek. A gond akkor kezdődik, ha a kiskölyök túlságosan is valóságosan kezdi kezelni a nem létező barátját - ez ugyanis a frászt tudja hozni a felnőttekre. A gyermekeknek persze híresen élénk a fantáziája, ezért nem is csodálkozunk túlságosan, ha néha képesek olyan dolgokat kitalálni, amiken még a saját szüleik is csak ámulnak olykor. Vannak azonban esetek, amikor az embernek olyan érzése támad, hogy talán többről is lehet szó, mint az élénk fantáziájú kisgyermek képzeletének játékáról...😶


 1. 1 Piros ruhás hölgy

  A kistestvérem egy időben állandóan arról beszélt, hogy időnként, főleg éjszaka meglátogatja egy talpig vörösbe öltöző idős hölgy. Még a nevét is fel tudta idézni. Frannie volt, és nagyon öreg volt, és az ágya mellett állt, és nézte, ahogy alszik.

  Időnként elkezdett neki énekelni, miközben lebegett. csak később tudtam meg, hogy a házban korábban egy távoli rokonunk halt meg, agy idős hölgy, aki imádta a piros színt. Mikor megmutattam egy régi albumban az illetőt, azonnal rávágta, hogy "Ő az, aki meg szokott este látogatni!"

 2. 2 Barát

  Egyszer egy tanárnő hallott ki egy érdekes beszélgetést, az iskola folyosóján. Két alig 6 éves gyermek beszélgetett:

  - Mitől akarsz írni?
  - Jackről.
  - Ki az a Jack?
  - A barátom, és láthatatlan.
  - Oké, mesélj valamit róla!
  - Már halott.

 3. 3 Slenderman


  A fiam alig három évesen mindig mondogatta egy időben, hogy egy riasztó külsejű bácsi kukucskál az ablakunkon éjszakánként.

  Én pedig voltam olyan bolond, hogy visszakérdeztek - bár ne tettem volna - hogy ki volt az, mire a gyerekem azt felelte, hogy "Nem tudom, nem volt neki arca."

 4. 4 Az asztal alatt lakó szellem

  A kistestvérem szerint a dohányzóasztal alatt lakott egy bizonyos férfi, Roger, aki láthatatlan volt, és volt egy nagy családja. gyönyörű feleséggel volt, és 9 nagyon aranyos gyermeke. Gyakran beszélt róluk és volt, hogy játszott is velük.

  Egy napon aztán azzal állított elő, hogy "Roger nincsen többé itt. Megölte az egész családját egy puskával, majd magával is végzett".

 5. 5 Shaggy


  Egyszer az anyukám mesélt arról, hogy volt egy képzeletbeli barátja. Az ő szülei szerint állandóan vele játszott, és volt, hogy naphosszakat bújócskáztak.

  Egy napon aztán nagyon összevesztek, és azzal állított oda a szülőkhöz, hogy: "Shaggy-t megöltem. Feldaraboltam, majd a fagyasztóba tettem!".

  Mindezt 5 évesen.

 6. 6 Gyilkos kisgyerek

  A tesóm nagyon ijesztő dolgot művelt alig 2-3 évesen. Rendszeresen játszott különféle műanyag és fajátékokkal. Külön kedvencei voltak a nehézkes fakockák, amik segítségével napközben képzeletbeli barátjával játszott.

  Mindig azt mondta, hogy együtt építenek, és ő segédkezik abban, hogy ne boruljon össze, amit építenek. Egy alkalommal az apám aludt, a kezébe kapott egy műanyag játékkalapácsot, majd apám fejéhez guggolt, és elkezdte suttogni: "Törd be apa fejét!"

 7. 7 Lány a szekrényben

  Amikor a lányom három éves volt, volt egy képzeletbeli barátja, Kelly. A lány a szekrényben élt, éjszakánként pedig a kis hintaszékben ült és figyelte a lányomat, ahogy alszik. Nem tulajdonítottunk neki nagy jelentőséget, majd szépen ki is nőtt ebből a lányunk.

  Két évvel később azonban épp a Ryan Reynolds-féle Rettegés háza című filmet néztük a feleségemmel, amikor a lányunk váratlanul belépett a szobába, pont annál a jelenetnél, amikor egy halott, fekete szemű nőt mutattak a képernyőn. A lányom nem lepődött meg, így szólt:

  • Jé, ő pont úgy néz ki, mint Kelly.
  • Milyen Kelly? – kérdeztük.
  • A halott lány a szekrényemben.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!