HIRDETÉS BEZÁRÁS
ÁllatokÉrdekességek

A kutyánk alvópóza sokat elárul a személyiségéről és az érzelmi állapotáról

Mindennapi cselekedeteink és tetteink akarva-akaratlanul is fontos dolgokat árulnak el a személyiségünkről. Nincs ez másképp az állatok világában sem, ha pedig egy kicsit odafigyelünk rájuk, mi is könnyen olvashatunk a testbeszédükből.

  HIRDETÉS

  Az alábbiakban most azt mutatjuk meg, hogy mit árul el kutyusunkról a szundikálás közben felvett testhelyzete. 🐶

  1. 1 Palacsinta


   Ez az egyik leggyakoribb póz, a legtöbb kutyus így szeret aludni. A szakértők szerint a relaxált, nyugodt kutyusok mind így alszanak el. Azt jelenti, hogy a kutyus békés, biztonságban érzi magát, ugyanakkor pillanatok alatt ismét talpon tud lenni, ha a gazdinak szüksége van rá.

  2. 2 Hógolyó


   Szintén nagyon gyakori a kutyusok körében, de a macskák is gyakran alszanak hasonló pózban, hiszen így saját magukat is tudják melegíteni. A mancsukat maguk alá gyűrik, farkukat egészen az arcukig húzzák, hogy még inkább komfortosabban érezzék magukat. Azok a kutyusok, akik így alszanak gyengédek és kedves a természetük.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Superman


   Sok kutya hason alszik, azon belül is a Superman pózban, amikor a fejük előre néz, a két hátsó lábuk egyenesen hátranyúlik, a két mellső pedig előre – mintha repülnének! Ez a helyzet lehetővé teszi számukra, hogy amilyen gyorsan csak lehet, felkeljenek, és elinduljanak, ha például hívja őket a gazdi. Ha a kutyusod ezt a pózt részesíti előnyben, akkor nagy a mozgásigénye, szeret játszani és hihetetlenül energikus. Könnyen motiválható bármivel, nem kell sokat győzködnöd, hogy menjen el veled futni, vagy hozza vissza a labdát.

  4. 4 Polip


   A kutyus a hátán fekszik, lábai pedig az égnek merednek, vagy minden irányban kókadoznak. Furcsán nézhetnek ki ebben a pózban, de aggodalomra semmi ok, hiszen azok a kutyusok, akik így alszanak nagyon magabiztosak és óriási biztonságban érzik magukat otthon, a gazdájuk mellett. Mivel ebben a pózban a “legsebezhetőbbek”, ezért rendkívüli dolog, ha mégis így alszanak el. Azt jelenti, hogy tökéletesen megbíznak benned!

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  5. 5 Kifli


   Arról a pózról beszélünk, mikor a kutyus felhúzott lábakkal fekszik  pocakján, a fejét azonban oldalra fordítva tartja. Ebben a pózban az izmok megfeszülnek, ezért a kutyus képtelen nagyon mélyen aludni. Ez a helyzet a legérzékenyebb ebekre jellemző, akik olyan jámborak, akár egy bárány – még a gazdijuk társaságában is. Sok mindentől félnek, nem keverednek más kutyákkal fölösleges vitába – igazi „jógyerekek”, akik ráadásul még bölcsek, okosak és tudatosak is.

  6. 6 Bónusz: honnan tudhatod, hogy a kutyusod meglehetősen egyedi személyiségű...😄


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.