HIRDETÉS
Videók

28 év után Macaulay Culkin ismét egyedül tölti a karácsonyt – hála a Google reklámfilmjének

A Google idén karácsonykor úgy döntött, hogy ledobja nekünk az atombombát, és újrakészíti a Reszkessetek betörők! című film ikonikus jeleneteit az idén 38. születésnapját töltő Macaulay Culkin-nal. A Google-asszisztenst népszerűsítő reklámfilm ugyan csak 1 perc hosszú, de a film összes ikonikus jelenetét belesűrítették, a borotválkozós jelenettől a pizzafutár elijesztéséig. A végén még egy pillanatra a jó öreg vizes-banditák is feltűnnek a videóban...😜

  Az idén 38 éves Macaulay Culkin sok nehéz időszakokon ment át, de most, 28 évvel a Reszkessetek betörők! első részének debütálása után ismét hihetetlenül jól hozza az otthon hagyott kölyök szerepét.

  Macaulay Culkin egy perc alatt képes volt azonosulni a 28 évvel ezelőtti énjével, melynek köszönhetően zseniális jelenetek születtek.

  28 év után tehát Kevin McCallister ismét egyedül tölti a karácsonyt - lássuk, hogyan!

  Az emberek annyira imádták az alig 1 perces reklámfilmet, hogy a Google szükségesnek érezte a reklámfilm készítését feldolgozó werk-filmet is közzétenni a rajongók kielégítése végett.

  Sosem hittük volna, hogy egyszer eljön ez a pillanat...annyira abszurd és mégis zseniális, hogy nehéz rá szavakat találni! 😀

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Ezek is érdekelhetnek

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.