21Ma tudtam megforgats7 napjaFeliratkozomMiért értékelték a szibériaiak az uszadékfát többre a frissen vágott fánál?Van egy különleges faanyag, amit „vízbe süllyedt fának” hívnak (oroszul topljak).6Tetszik1Forró1Menő1Haha1Meglepő1Bohózat1Bosszantó1Szomorú0Hmm1Kukoricarobbantó1Flegmalac1Kételkedem3Wow3Szupertócsni5Cápalájk4UfoubiFacebookTwitterPinterestWhatsAppRedditEmail
187Ma tudtam megSludenkor2 hónapjaFeliratkozomMiért Chilében építették a világ legnagyobb úszómedencéjét? A medencétől 10 méterre ott van egy óceánChile egy csodálatos ország, amely a hosszúságáról és hegyeiről, híres borászatairól és enyhe éghajlatáról ismert.25Tetszik15Forró5Menő10Haha8Meglepő2Bohózat4Bosszantó1Szomorú1Hmm10Kukoricarobbantó13Flegmalac6Kételkedem28Wow55Szupertócsni46Cápalájk66UfoubiFacebookTwitterPinterestWhatsAppRedditEmail
19Ma tudtam megKlingstrom2 hónapjaFeliratkozomAz ókor elfeledett mérnökei: Olyan gépek nyomai, amelyeknek nem szabadna létezniükAz elmúlt évtizedekben egyre gyakrabban merülnek fel olyan elméletek, melyek szerint az ősi civilizációk olyan technológiákkal rendelkezhettek, amelyek felülmúlják a múltról alkotott elképzeléseinket.5Tetszik1Forró1Menő0Haha0Meglepő1Bohózat1Bosszantó1Szomorú1Hmm1Kukoricarobbantó2Flegmalac1Kételkedem6Wow3Szupertócsni7Cápalájk4UfoubiFacebookTwitterPinterestWhatsAppRedditEmail
14Ma tudtam megzubroj6 hónapjaFeliratkozomAz ókori Egyiptomban talált óriás obeliszk rejtélye: A tudósok elmagyarázzák, miért nem fejezték be sohaA Befejezetlen obeliszk a legnagyobb ilyen jellegű ókori emlékmű.2Tetszik0Forró1Menő0Haha0Meglepő0Bohózat0Bosszantó1Szomorú0Hmm1Kukoricarobbantó1Flegmalac0Kételkedem4Wow5Szupertócsni3Cápalájk2UfoubiFacebookTwitterPinterestWhatsAppRedditEmail
28Mi lehet ez?Klingstrom12 hónapjaFeliratkozom16 szokatlan tárgy, amelyek rendeltetése csak az internetnek köszönhetően derült kiNincs ebben semmi különös: a világunkban rengeteg különféle tárgy van, amelyeket sokszor évtizedekig senki sem használ.8Tetszik1Forró2Menő1Haha1Meglepő2Bohózat2Bosszantó2Szomorú2Hmm1Kukoricarobbantó2Flegmalac1Kételkedem7Wow10Szupertócsni5Cápalájk5UfoubiFacebookTwitterPinterestWhatsAppRedditEmail