HIRDETÉS BEZÁRÁS
Filmek és TVSztárok és celebek

14 színész, akiket kirúgtak a forgatás alatt, és másokkal helyettesítették

  Hiába vagy híres hollywoodi szupersztár, aki kevés castinggal kerül be egy forgatásra, önmagában még ez sem garancia a sikerre. Előfordul ugyanis, hogy a közbejön egy váratlan probléma, vagy a rendezők gondolják meg magukat annyira, hogy úgy döntenek, a híres sztárokat inkább másokkal helyettesítik. Az ilyen kellemetlen helyzetektől még Kidman, Gosling vagy Stallone sincs védve.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 14 híres színészt gyűjtöttünk össze, akik bár sikerrel megkapták a különféle szerepeket, végül mégis el kellett hagyniuk a forgatást és másokkal helyettesítették őket.

  1. 1 Sylvester Stallone – Eddie Murphy

   1644007217 screenshot 16

   A "Beverly Hills-i zsarut" eredetileg Sylvesternek kellett volna játszania, de a színész túlságosan ragaszkodott hozzá, hogy kevesebb humor és több akciójelenet legyen a filmben, ezért egyszerűen kirúgták, és Murphy váltotta fel a helyét.

  2. 2 Megan Fox – Rosie Huntington-Whiteley

   1644006956 screenshot 8

   Megan okkal hagyta abba a Transformers filmekben történő szereplést. A 3. részben a rendező arra kérte őt, hogy hízzon 3-4 kilogrammot, illetve barnuljon le a szerephez illően, mire Megan nagy botrányt kavarva végül távozott a produkcióból.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Robert Downey Jr – George Clooney

   1644006957 screenshot 7

   A "Gravitácói" filmet eredetileg Roberttel kezdték forgatni, de néhány forgatási nap után Alfonso Cuarón rendező rájött, hogy a színész stílusa egyszerűen nem illik ehhez a filmhez, ezért végül Clooney váltotta őt.

  4. 4 Ryan Gosling – Mark Wahlberg

   1644006952 screenshot 6

   Ryan annyira beleélte magát a "Komfortos mennyország" című film szerepébe, hogy meghízott, mivel úgy érezte, hogy ez jobban passzolna a karakteréhez. A rendező azonban ezt nem értékelte, és Wahlberggel helyettesítette őt.

  5. 5 Anne Hathaway – Katherine Heigl

   1644007018 screenshot 5

   A "Felkoppintva" című filmben Anne-nak kellett volna játszani, de amikor tudomást szerzett a szülés jelenetről, összeveszett a rendezővel és otthagyta a forgatást. Heigl vette át a helyét.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Nicole Kidman – Jodie Foster

   1644007015 screenshot 1

   Kidman csaknem három hétig vett részt a "Pánikszoba" című film forgatásán, de a korábban forgatott Moulin Rouge című filmben szerzett térdsérülése annyira súlyos volt, hogy nem tudta folytatni a forgatást. Foster lépett a helyére.

  7. 7 Stuart Townsend – Viggo Mortensen

   1644007003 screenshot 2

   Aragornt eredetileg egy teljesen másik színész alakította volna, de a "Gyűrűk Ura" rendezője egyetlen forgatási nap alatt rájött, hogy Townsend túl fiatal ehhez a szerephez, ezért végül Mortensen lépett a helyére.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

  1. 8 Eric Stoltz – Michael J. Fox

   1644007021 screenshot 3

   Stoltz 5 hétig játszotta McFly-t a "Vissza a jövőbe" című filmben, de Robert Zemeckis rendező érezte, hogy valami nem stimmel, és hogy ez kevés lesz ahhoz, hogy a film közönségkedvenc legyen. A rendező ezért meghallgatást hívott össze, és amikor meglátta Foxot a szerepben, azonnal tudta, hogy rá van szüksége.

  2. 9 James Purefoy – Hugo Weaving

   1644006975 screenshot 4

   Purefoy több mint egy hónapig szerepelt a "V mint vérbosszú" című filmben, de Wachowskiék végül úgy döntöttek, hogy a hangja nem elég fenyegető a karakteréhez képest. A testvérek ezért úgy döntöttek, hogy Weaving váltja őt a filmben.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 10 Natalie Portman – Claire Danes

   1644006935 screenshot 9

   A "Rómeó és Júlia" című filmben először Natalie-nak kellett volna együtt szerepelnie DiCaprióval, a színésznő azonban akkor még csak 14 éves volt, míg DiCaprio 21, ezért észrevehetően alacsonyabb és fiatalabb volt. Ennek eredményeként végül Claire váltotta őt a filmben.

  4. 11 Richard Gere - Perry King

   1644006943 screenshot 11

   Ez lehetett volna a színész első komolyabb szerepe az 1974-es "A lordok Bandája" című filmben, ám a színész a stáb szinte minden tagjával összeveszett, majd magával Stallonéval is. Ennek eredményeként Gere-t kirúgták és King váltotta őt.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  5. 12 Jean-Claude Van Damme – Kevin Peter Hall

   1644006956 screenshot 12

   A Schwarzeneggerrel készült Ragadozó című film szerepét állítólag eredetileg Van Damme játszotta volna, de pár nap forgatás után a színész rájött, hogy ez nem neki való. Peter Hall kapta meg a szerepét, aki jobban is illett a karakterhez.

  6. 13 Samantha Morton - Scarlett Johansson

   1644007004 screenshot 14

   ,,A nő" című filmben eredetileg Samantha játszotta volna Samantha szerepét, de bár a játéka jó volt, a hangjával nem volt megelégedve a rendező, ezért Johansson váltotta fel őt végül a filmben.

  7. 14 Kevin Spacey – Christopher Plummer

   1644006942 screenshot 13

   Spaceyt a zaklatási botránya miatt rúgták ki a "Kártyavár" sorozatból és "A világ összes pénze" című filmből. Szerepeit Christopher Plummer kapta meg végül.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.