HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgokReddit

Az internetezők megosztották családjuk legfurcsább és legkellemetlenebb történeteiket

Az ember rokonai sok vidám és kellemes történet főszereplői, de olykor váratlan és kellemetlen pillanatokat is képesek okozni. A régi családi albumok remekül megörökítik ezeket a pillanatokat, fellapozásuk pedig mindig kellemes nosztalgiaérzést okoz, de azért valljuk be, egyik-másik régi családi fotó láttán, néha akaratlanul is elfog a szégyenérzet.

  HIRDETÉS

  Ez persze nem lenne szabad, hogy megtörténjen, hiszen a családtagjaink és a velük kapcsolatos régi emlékekben nincsen semmi szégyellnivaló. Tudják ezt jól a most következő internetezők is, akik a közösségi oldalakon keresztül osztották meg családjuk legfurcsább pillanatait.

  1. 1 ,,Édesanyám elmesélte, hogy a nagynéném és a nagybátyám jóbarátok voltak egy híres színésszel, de nem emlékezett a nevére. A nagynéném később ezeket a képeket küldte nekem.”


  2. 2 ,,Az öcsém bukósisakban ment be dolgozatot írni, hogy ne sérüljön meg a feje, amikor a padhoz vágja."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,Anyám és apám eljött a születésnapi bulimra, de mire odaértek, én már kiütöttem magam az alkoholtól. Ezeket a képeket azóta is kompromittáló bizonyítékként használják fel ellenem."


  4. 4 Ahogy a mondás is tartja: az alma nem esik messze a fájától...😏


  5. 5 ,,Anyám gonosz zsenivé válik, ha büntetésekről van szó."


   ,,Elvesztettem a kocsikulcsomat a barátnőm házában és 2 órán át kerestem. Anyámnak az éjszaka közepén kellett értem jönnie, és 5 perc múlva megtaláltam a kulcsot a zsebemben. Most ezt a szégyencetlit kell a nyakamban hordanom, amíg anyám megbocsát nekem.”

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,Vettem egy felfújható ruhát, amit anyám bankkártyájával fizettem ki. Először haragudott, de most már örül, hogy megtettem."


  7. 7 A családtagokért bármit.


  8. 8 ,,Édesapám megkért, hogy mutassam meg az interneten, mekkora cukkini termett a kertjében. A második kép azoknak szól, akik szerint csúnya a cukkini."


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

  1. 9 Most mi is elgondolkodtunk.


  2. 10 ,,Anyám fertőtlenítőszerrel mosta le a babámat, és minden lejött az arcáról. Azért, hogy ne vegyem észre, egy magazinból szemeket vágott ki és ráragasztotta."


  3. 11 Valaki nagyon szeretné, hogy állandóan galambok csipkedjék a tenyerét.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 12 ,,A családomban általában minden reggel verekedés van szinte a vécéért. Ma én keltem fel először, és ezt találtam."


   ,,Foglalt"

  5. 13 ,,A bátyám és az apám külön kocsival jöttek a családi vacsorára. Most azt vitatják, hogy melyikük menjen haza átöltözni."


  6. 14 ,,Egy rövid történet arról, hogy az unokahúgom miként vette el a kutyánktól a fekhelyét."


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

3 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.