HIRDETÉS

18 örömteli hír és fotó azok számára, akik belefáradtak a rossz hírek olvasásába

Tudósok kimutatták, hogy mindannyian ki vagyunk téve a „negatív hatás” veszélyeinek: nagyobb figyelmet szentelünk a rossz híreknek és jobban is emlékszünk rájuk, mivel az evolúció felkészített bennünket, hogy gyorsan reagáljunk a lehetséges veszélyekre és sokat tanuljunk belőlük. Ezért néha talán úgy tűnhet, hogy a világ egy komor és veszélyes hely, ahol semmi jó nem történik, de ez nem így van. Ha egy kicsit elszakadunk a vírussal kapcsolatos hírektől, a halálozási arányoktól és a lesújtó gazdasági hírektől, akkor rájöhetünk, hogy a világ egy különleges és boldog hely, ahol az emberek fókákat mentenek ki a jégtáblákról, macskáknak készítenek jópofa útlevélfotót és ott segítenek a világnak, ahol csak tudnak.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál úgy véljük, hogy habár mindannyiunknak tisztában kell lennie a világot és életünket érintő problémákkal, legalább ilyen fontos, hogy a pozitív híreknek is megfelelő időt szenteljünk. Cikkünkben most 18 ilyen pozitív hírt és fotót gyűjtöttünk össze, melyek remekül bizonyítják, hogy a világ sokkal színesebb és gyönyörűbb hely, mint azt a Facebookos hírfolyamban látott komor hírek mutatják.

 1. 1 Ez a bébifóka egyedül úszott egy olvadó jégtáblán a Néva folyón, és már a varjak is megtámadták. Az orosz természetvédelmi minisztérium azonban mentőcsapatot küldött a megmentésére, és a egy tengeri kutatóközpontba szállították, ahol már biztonságban van.


 2. 2 ,,Másik országba költözünk, és ehhez útlevelet kellett készíttetnünk a macskánknak. Nagyon komolyan vettük a dokumentumhoz szükséges fénykép készítését.”


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 ,,John Cena kifizette a nagybátyám vásárlását a boltban."


 4. 4 A moldáv főváros, Kisjenő egyik tanára, Alex Lyakhu megígérte, hogy kékre festeti a szakállát, ha az osztály több mint fele 5-ösre írja a dolgozatot. Betartotta az ígéretét.


 5. 5 ,,Csak meg akartam mutatni neked, hogy milyen, amikor egy bébi víziló ásít. További szép napot!"


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 57 nappal az ausztráliai erdőtűz után.


 7. 7 Caitlin és Olive 80 évig voltak barátok, így amikor az egyikük idősgondozó otthonba került, a másik is csatlakozott hozzá, hogy ne maradjon egyedül.


    

 8. 8 Ez az orosz srác ingyen felújítja a veterán emberek házait.

  View this post on Instagram

  Закончили десятый бесплатный ремонт. Галина Александровна (труженик тыла) 15 марта ей исполнится 90 лет. Из детства кроме голода и холода вспомнить нечего. День рождения никогда не отмечала - не было денег. В августе мы делали ей ремонт комнаты, а в октябре кухню (которая стала её гордостью). Сейчас сделали вторую комнату и коридор. Старая мебель в комнате была выброшена (шкаф трогать запретила), куплена другая (диван и стенка). Новые шкаф купе и прихожая отлично вписались в коридоре. Поменяли обои, положили ламинат, натянули потолки. Так же были подарены подушка, одеяло, плед и тд, ну и красивый букет цветов. Это всё от нас и от наших подписчиков в знак благодарности. Радости не было предела. Ветеранов с каждым днём всё меньше и нам нужно делать что то больше, чем одевать ленточку на 9 мая. Тем самым подавая пример молодёжи. По задумке проект должен существовать за счёт рекламы, после того как наберутся подписчики, но их очень мало. Задумывался о закрытии проекта, но это значит лишить себя мечты и сожалеть всю оставшуюся жизнь. Сейчас проект существует за счёт своих средств (которые заканчиваются) и немногочисленных людей, которые хотят отправить на кофе, чай, к "спасибо" привязывают любую сумму. (Это граждане России, США, Канады, Европы и даже Мексики). Тем самым участвуют в добрых делах и помогают проекту - это больше чем красивые слова в комментариях. В нашем случае это как глоток воздуха. Благодаря вам на видео видны счастливые глаза ветеранов, которые понимают что не забыты. Только благодаря ветеранам мы живы и не надо про это забывать. Надеюсь мы будем развиваться и сделаем ещё много хорошего, главное в это верить. Глаза горят от проделанной работы, а это уже залог успеха. ПОЖАЛУЙСТА ПОДДЕРЖИТЕ ПРОЕКТ. ОБЯЗАТЕЛЬНО ПОДПИШИТЕСЬ, ОТМЕЧАЙ В СТОРИС (с просьбой поддержать) это крайне важно. Только так будет охват, что для проекта жизненно необходимо. Для Вас это пустяк, а для нас шанс за который цепляемся. Чем больше людей подпишется, тем быстрее проект начнёт окупаться. Ведь на одном энтузиазме далеко не уедешь, а хочется по мимо ремонта покупать хорошую мебель и технику в проекты, жаль что за лайки это не купить в магазине. #савчукантон #бесплатныйремонт

  A post shared by Савчук Антон Бесплатный ремонт (@86sava) on


    

 9. 9 Ez az idős hölgy 30 éven keresztül segített fizetni az özvegyek és egyedülálló édesanyák számláit. Süteményeket sütött nekik és névtelenül segített az embereken. A közelmúltig senki sem tudott róla, még a férje sem.


 10. 10 Valahol a világban egy kisgyermek hamarosan nagyon boldog lesz.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
5 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!