18 kép, ami bizonyítja, hogy a romantika sem halt még ki teljesen

A történelem a legjobb példa rá, hogy az emberek már az idők kezdete óta őrült dolgokra voltak képesek a szerelem kedvéért. Bár mára jócskán eltűnőben vannak az igazi, romantikus tettek, de azért ahogy azt a most következő 18 kép is remekül mutatja, még nem szabad temetnünk teljesen…❤


HIRDETÉS
 1. 1 ,,Reggel dolgoni mentem és észre se vettem. Istenem, milyen boldog vagyok...sírtam, mint egy kisbaba."


 2. 2 ,,Még mielőtt a szüleim összeházasodtak volna, édesapám felbérelt egy művészt, hogy rajzolja le édesanyámat. Titokban megkérte őt, hogy rajzoljon egy gyűrűt is a képre, mert már akkor tudta, hogy ez az a nő, akivel le szeretné élni az életét..."


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 Modern kori romantika... 😀


 4. 4 ,,Édesapám gyakran segített anyukámnak a készülődésben. Az én pasim meg még csak vissza sem ír...szomorú."


 5. 5 ,,Úgy döntöttünk a barátommal, hogy egy napot a strandon töltünk, kifestő könyveket színezünk és nasizunk. Sosem költöttem még el ilyen hasznosan 3 ezer forintot..."


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 ,,Édesapám olyan virágágyást épített anyukámnak, hogy ne kelljen hajolgatnia, a foglalkozni szeretne a növényeivel. Ilyen egy igazi férfi..."


 7. 7 ,,A barátom lefényképezett minden alkalomkor, amikor étterembe mentünk. Évfordulónkra pedig ezt a fényképalbumot adta nekem ajándékba..."


 8. 8 ,,A múlt héten volt a harmadik házassági évfordulónk, de minden időnket elfoglalta a leendő házunk tervezése. Romantikus vacsora helyett ezért elmentünk a telekre, ahol majd egyszer a házunk fog állni és megettünk egy finom szendvicset. Életem legboldogabb szendvicsezése volt..."


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 9. 9 ,,Ha valamiben nem tudok dönteni, mindig a barátomhoz fordulok, mert ő mindenben tökéletes döntést tud hozni..."


 10. 10 ,,Édesapám beleszeretett egy nőbe, de nem merte elmondani neki, hogy mit érez, ezért mikor túrázni mentünk, a homokba írta a nő nevét és elküldte neki ezt a képet...😭"


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
12
8 hozzászólás, 12 pont

Szólj hozzá!

8 comments

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 1 éve
  Tipikus, helyesírási hibáktól, értelmezhetetlen mondatoktól hemzsegő írás!
  • 1 éve
   Te vagy a tipikus bunkó magyar! szégyen egy népség, csak ez a helyesírásos szöveg szánalmas fasz! a témához hozzászólás semmi, vagy a politika tipikus f*szfej vagy ahogy a többi balfék.... 
   • Számomra minimális elvárás, ha valaki nyilvánosságra hozza az írását, azt előtte figyelmesen átolvassa és javítja, ha nem így tesz, akkor az egy igénytelen f*sz! Amennyiben nem tud helyesen írni, akkor meg jobban teszi, ha nem publikál, hanem beiratkozik egy tanfolyamra, mert ez az igénytelenség borzasztóan zülleszti a színvonalat.
  • 1 éve
   Mert a nagy tudomanyodba nemlatsz mást csak a hejesirasokat te alagyult barom mert a magyar mindenbe kap kötekedni valot
   • A, Még csak 3-4 éves vagy, ezért nem tudsz se írni, se fogalmazni - ez esetben gratulálok, ügyes kisgyerek vagy, majd a többit megtanulod.B, Külföldi vagy, és most tanulsz magyarul - ez esetben szintén gratula, már nagyon jól megy, csak így tovább.C, Tizenéves magyar fiú/lány vagy - ez esetben nem lennék a magyartanárod helyében... Add át neki együttérzésemet.
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!