HIRDETÉS

A Reszkessetek betörők filmek 20 rejtett részlete, amit még a legfigyelmesebbek is elmulasztottak

A 90-es évek gyümölcsöző időszak volt a karácsonyi filmek számára, ilyenkor jelentek meg például azok a Reszkessetek betörők filmek, melyek azóta a karácsonyi rutinunk szerves részévé váltak, és tulajdonképpen el sem tudnánk képzelni már nélkülük egy karácsonyt. Attól függetlenül azonban, hogy Reszkessetek betörők filmek óta eltelt 30 évben már több tucatszor láttuk őket, még mindig képesek meglepetéseket okozni.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál most 20 olyan apró érdekességet gyűjtöttünk össze az első és a második résszel kapcsolatban, melyeket valószínűleg még a legfigyelmesebb nézők sem vettek észre.

 1. 1 Donald Trump feltűnik a Reszkessetek betörők 2-ben, de nem véletlenül.

  4 434

  A helyzet az, hogy a szálloda, amiben forgattak, az ő tulajdona volt, és csak azzal a feltétellel engedélyezte a forgatást, ha ő maga is feltűnhet a filmben.

 2. 2 Az első részben egy jelenet erejéig láthatjuk Buzz barátnőjét, aki valójában egy parókás fiú. A rendező fiát öltöztették be lánynak, mivel egyetlen lányt sem akartak megbántani.

  1 468

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 A Reszkessetek betörők első részében van egy öregember, Marley, akinek egy seb látható a kezén, amikor találkoznak a templomban. Később már csak egy ragtapasz van rajta, ami jelképezi, hogy a legnagyobb sebek is begyógyulhatnak.

  2 451

  Mivel a film közepén a tenyere belső része véres, a film végén pedig a külső részén van ragtapasz, ezért létezik egy elmélet, miszerint bármi is sebezte meg Marley kezét, valószínűleg teljesen átlyukasztotta azt. Egyesek szerint a film készítői ezzel a keresztre feszítést akarták szimbolizálni, de ezt nem erősítették meg a rendezők.

 4. 4 Ha még mindig nem tudod, hová tűnt Kevin repülőjegye, akkor megmutatjuk, hogy az apja a kukába dobta, amikor kiöntötték az italokat az asztalra.

  3 452

 5. 5 A Reszkessetek betörők első részének elején Joe Pesci egy pisztoly formájú nyakkendőtűt visel.

  5 446

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 A második részben Kevin öccse, Fuller ugyanazt a kabátot viseli, mint Kevin az első filmben.

  6 429

 7. 7 Az első részben 17 ember utazott a furgonokban, tehát az egyik kocsiban 8, míg a másikban 9.

  7 405

  Amikor megszámolták az embereket, mindkét kocsiban 8 embert számoltak, tehát azt feltételezték, hogy a másikban ül 9 ember, ezért nem derült ki, hogy nem stimmel a létszám.

 8. 8 A filmben még a reptéren dolgozó hölgy is megszámolja a család tagjait, de mivel Kevin jegye a kukában van, ezért az ő számolásánál is stimmel a létszám.

  8 401

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 9. 9 A film egyes jeleneteihez mű-gumilábakat készítettek Marvnak, hogy képes legyen például mezítláb járni a hóban, vagy a karácsonydíszeken járni.

  20 204

  Egyébként a karácsonyfadíszek, amiken Marv sétál, cukorkákból készültek, de a színész úgy döntött, hogy akkor sem kockáztat.

 10. 10 A filmben látható Piszkos lelkű angyalok gengszterfilm ikonikus jelenetét csak a Reszkessetek betörők miatt hozták létre, azonban egy létező gengszterfilmre épül, amit úgy hívnak, hogy Mocskos arcú angyalok.

  9 388

  A rendező kiemelte, hogy milyen nehéz volt színészeket találnia az 50 évvel ezelőtti film jelenetének leforgatásához, mivel az embereknek manapság már teljesen másképp néz ki az arcuk.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
3 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!