HIRDETÉS

19 apró, de fontos részlet a kedvenc filmjeinkből, melyek fölött valószínűleg Te is elsiklottál

Sok rendező szeret titkos üzeneteket rejteni a filmjeibe, de ami még fontosabb, a mozinézők még inkább szeretik ezeket felfedezni. Szó mi szó, sas szemek és elmélyült mozitudás kell hozzá, hogy kiszúrjuk őket, de ha egyszer sikerül, valódi eufóriát élhetünk át.

Senkitől sem várjuk el természetesen, hogy minden filmet újranézzen a titkos utalások után kutatva, ezért cikkünkben összegyűjtöttük a legnépszerűbb ilyen filmekben elrejtett meglepetéseket, melyek után úgy is újra akarod majd nézni őket magadtól...😋


 1. 1 A Thor: Ragnarök az egyetlen Marvel film, amiben Doctor Strange a klasszikus jelmezben és sárga kesztyűben tűnik fel. Ez utalás az eredeti képregényre.


 2. 2 A Harry Potter és a Halál ereklyéi második részében Ron pálcájának a fénye zöldre változik – ezzel szimbolizálják a tiltott Avada Kedavra varázslatot, amit a film egyik főszereplője sem használt.


 3. 3 Ebben a részben szemüveg és heg nélkül láthatjuk Harry Pottert, mivel a jelenet nem a való világban játszódik, hanem a főhős lelkébe nyerhetünk betekintést, ahol nincs rossz látás és sérülés.

  10164415 harry potter hallows white 1569407515 728 624235d804 1569659131
  © Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II / Warner Bros.
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  • A könyvben egyébként ennél a résznél Potter teljesen meztelen, de mivel zavarban érzi magát, ruhák jelennek meg rajta.
 4. 4 A Világok harca című filmben Tim Robbins karaktere azt javasolja a főhősnek, hogy ásson egy föld alatti alagutat. Vicces, mert Tim Robbins karaktere szintén a föld alatt szökött meg az ikonikus Remény rabjai című filmben.


 5. 5 A Walter Mitty titkos élete című film főhősének választania kell, amikor megérkezik Grönlandra: piros vagy kék autó? Nem ismerős ez valahonnan?


 6. 6 A Másnaposok című film egyik jelenete kísértetiesen hasonlít az ikonikus Beatles albumborítóra.


 7. 7 A Kutyaszorítóban cím filmben Steve Buscemi karakterének van egy szabálya, miszerint soha nem ad borravalót a pincéreknek. Ez ironikus, mivel a Ponyvaregény című filmben például maga is pincért játszott.


 8. 8 Az Amerika Kapitányban Nick Fury sírkövére azt a feliratot vésték, hogy „az igaz ember útja”. Ez egy szó szerinti idézet a Ponyvaregény című filmből, ami csak azért érdekes, mert mindkét szerepet Samuel L. Jackson játszotta.


 9. 9 A Bosszúállók: Végjáték című filmben Thor minden jelentben kesztyűt visel. Erre azért volt szükség, hogy elrejtsék a Chris Hemsworh-öt kövérré tevő kosztüm széleit.


 10. 10 A Narnia Krónikái: Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény című film Fehér Boszorkányának jégkoronája olvadni kezd, és a mérete lecsökken, amikor elveszíti az erejét.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

2 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!2 comments

 • Szia, guest
 • Elég sok hiba van az írásban, kezdve a címmel. Ezek a filmek nem a kedvenceim, tehát nem lehet a "kedvenc filmjeink". Vagy a negyedik hozzászólás. "  Vicces, mert Tim Robbins karaktere épp egy föld alatti alagúton keresztül szökött meg az ikonikus Remény rabjai című filmben. " Két ilye című film van ? Mert amit én láttam, abban nem földalatti alagúton szökött el.    Stb...
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.