HIRDETÉS BEZÁRÁS
ÉrdekességekReddit

A szakácsok és felszolgálók őszintén meséltek az éttermek és kávézók sötét titkairól, amiket az ajtóból is könnyen kiszúrhatunk

Egy kis segítség, hogy legközelebb bölcsebben válassz éttermet.

    Hiába vagyunk hatalmas rajongói egy-egy étteremláncnak, nem szabad elfelejtenünk, hogy az élelmiszerek és a szolgáltatások minősége az eltérő vezetés és személyzet miatt egységenként változhat.

    HIRDETÉS

    Annak érdekében, hogy elkerüljük a kellemetlen élményeket, a kávézók és éttermek alkalmazottjai megosztották azokat a trükköket és praktikákat, melyek segítségével előre kiszúrható, ha egy étteremben pocsék kiszolgálásban lesz részünk.

    • Ha van önkiszolgáló italautomata a helyen, akkor egy fehér szalvéta segítségével dörzsöljük át a Sprite vagy 7Up adagolócsapját. Ha a szalvéta rózsaszín vagy zöld színű lesz, az bizony penészgomba, és egyértelmű jele annak, hogy nem tisztítják megfelelően az éttermet. Érdemes ugyanezt kipróbálnunk a jégadagolón is, bár érdemes felkészülni rá, hogy ha beigazolódik a gyanúnk, az könnyen az étvágyunkat is tönkreteheti. © StumbleKitty

    Italautomata penészgomba

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    • Kérdezzük meg a személyzettől, hogy ők milyen ételt ajánlanak. Ha jó szívvel ajánlanak valamit, az azt jelenti, hogy tényleg jó a hely és mások is szeretnek ide járni. Ha a pincér nem tud egyértelmű választ adni, akkor valószínűleg komoly problémák vannak az étteremmel. © zazzlekdazzle
    • Ha betartunk valamilyen étrendet (pl. vegetáriánusok vagyunk vagy kerüljük a halas ételeket), akkor jobb, ha speciális étterembe megyünk. A legtöbb étteremben ugyanis a pörgés miatt ugyanabban a serpenyőben sütnek szinte minden ételt, így elképzelhető, hogy a Te párolt zöldséged edényében 5 perccel ezelőtt mondjuk disznóhúst készítettek. © sibuttadopo
    • Ha egy étteremben azt látjuk, hogy sok vendég ül tányér nélkül, akkor jobb tovább menni. Valószínűleg rengeteg időt kellene várnunk, míg kihozzák nekünk az ételt. © jeraco73

    Éttermi trükkök

    • A túlhajszolt személyzet szintén rossz ómen. Ha valaki a saját munkáját is alig tudja időben elvégezni, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fordít például megfelelő figyelmet a higiéniára. © fiendlymcfiend
    • Ha gyanúsan sok étel található az étlapon, akkor jobb felkészülni rá, hogy ezek egy része biztos, hogy mirelit. © michaelad567

    A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.