HIRDETÉS

12 fotó, ami megmutatja az emberi test és akarat hatalmas erejét

  Az emberi test az egyik legtökéletesebb és legcsodálatosabb szerkezet. Hatalmas erejét és állóképességét leginkább akkor láthatjuk, amikor szélsőséges körülmények között kell helytállnia. Ilyen szélsőséges körülménynek számít például egy olimpiai aranyat érő evezés, egy több mint 9 órán keresztül tartó plankolás, vagy mondjuk a Mount Everest hegy láb nélküli megmászása.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 12 olyan embert gyűjtöttünk össze, akik tetteikkel bebizonyították, hogy milyen hatalmas erő rejlik az emberi testben, és mennyi mindent képes elviselni.

  1) Így néztek ki az angol olimpiai bajnok evező, Alex Gregory tenyerei, miután levette a kesztyűit a két aranyérem megnyerése után.

  evező keze

  2) A holland Wim Hof-ot csak „IceMan” néven ismeri a világ. Több mint 20 világrekord fűződik a nevéhez, köztük a leghosszabb ideig jéghideg vízben töltött idő világrekordja.

  jégben fürdő

  3) Nik Wallenda volt az első személy, aki kötélen haladt át a Grand Canyon felett. 2012-ben ugyanezt megcsinálta a Niagara-vízeséssel is.

  kötéltáncos

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  4) George Hood egy volt tengerészgyalogos, aki 9 óra 20 percet töltött „plank”-pozícióban, hogy megdöntse saját rekordját, és pénzt gyűjtsön jótékonysági célokra.

  rekord plankolás

  5) Ma Li és Zhai Xiaowei kínai táncosok. Különlegességük abban rejlik, hogy Zhai-nak nincs meg az egyik karja, Ma-nak pedig hiányzik az egyik lába. Ennek ellenére nem adták fel a táncot, és már nagyon hosszú ideje lépnek fel együtt.

  végtag nélküli táncosok

  6) Az amerikai Alex Honnold volt az első személy, aki 3 óra 56 perc alatt, mindenféle biztonsági felszerelés nélkül mászta meg a Yosemite Nemzeti Parkban található El Capitanon hegyet.

  hegymászó

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!One comment -

 • Szia, guest
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!