HIRDETÉS

10 ingyenes dolog, amit bárki elvihet egy szállodából

Sokan érzünk arra késztetést, hogy minél több emléket vigyünk haza magunkkal a nyaralásról, és sokszor ebbe a szállodákban található tárgyak is beletartoznak. Alapvető esetben ezzel semmi baj sincs, a hotelekben és szállodákban tényleg számtalan olyan terméket találunk, melyek ingyenesek, és hogy azt most ott használjuk el vagy hazavisszük magunkkal, már senki nem fogja a szemünkre hányni. Nem árt azonban tisztázni, hogy mit szabad hazavinnünk magunkkal, és mit nem.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 10 olyan dolgot gyűjtöttünk össze, amit bármikor szabadon elvihetünk a szállodákból, de azt előre megsúgjuk, hogy a fürdőköpenyek és törülközők nem tartoznak közéjük.

  1. 1 Fürdőszobai cikkek

   llevar cosas de hoteles 1

   Bátran hazavihetjük magunkkal a szállodákban kihelyezett apró kis samponokat és tusfürdőket, ezeket egyébként is csak néhány alkalomra tervezték, szóval ha nem visszük el magunkkal, miután megbontottuk, úgyis csak maximum kidobják majd őket.

  2. 2 Testápoló krémek

   llevar cosas de hoteles 2

   Sok szállodai szobában találhatunk kézfertőtlenítőt, kézkrémet vagy különféle testápoló szereket. Az ilyen dolgokat is gond nélkül elvihetjük magunkkal, már amennyiben azok apró, utazó kivitelben vannak. A falra szerelt automata kézfertőtlenítő-adagolót ne tépjük le és tegyük bele a bőröndbe.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Szájhigiéniai termékek

   llevar cosas de hoteles 3

   Ilyenekkel már ritkábban találkozni a hotelekben, de a drágább szállodákban eldobható fogkefével és fogkrémmel is várják a vendégeket. Ezeket szintén bátran elvihetjük magunkkal, és bármikor jól is tudnak jönni, ha magunkkal hordozzuk őket a táskánkban vagy a kocsinkban.

  4. 4 Borotvahab és borotvák

   llevar cosas de hoteles 4

   Az eldobható borotvák a szállodákban teljesen ingyenesek, és akár kérhetünk is még belőlük, hogyha nem lenne belőlük elég. Ennek megfelelően akár magunkkal is vihetjük őket távozáskor.

  5. 5 Tűk és cérnák

   llevar cosas de hoteles 5

   Egyes szállodákban ilyen kis varrókészleteket hagynak a vendégeknek arra az esetre, ha történne valami a ruhájukkal. Ezek is teljesen ingyenesek, és egy-egy kellemetlen baleset közben igazi életmentők lehetnek, úgyhogy erősen ajánlott távozáskor berakni a táskánkba, hiszen mindig jó, ha velünk van.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!


Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!