HIRDETÉS BEZÁRÁS
ÉletmódInterneten talált dolgok

A nők megjelenésének 12 jellemzője, ami miatt sokan aggódnak, pedig teljesen felesleges

A pszichológusok szerint az emberek néha arra alapozzák az önbecsülésüket, hogy szerintük mennyire néznek ki jól. A megjelenéssel kapcsolatos komplexumok miatt épp ezért könnyen alacsony önbecsülés alakulhat ki, különösen akkor, ha a hírességekkel hasonlítják össze magukat az emberek. A hétköznapi emberek által sokszor hiányosságnak vagy gyengeségnek vélt testi jellemzők többsége egyáltalán nem olyan aggasztó, mint amilyennek gondolják, olyannyira, hogy egyes sztárok épp az ilyen jellemzőkkel lettel szépségideálok.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most olyan megjelenésbeli vonásokat gyűjtöttünk össze, amik miatt soha többé nem lenne szabad aggódnia egyetlen nőnek sem a Földön.

  1. 1 Narancsbőr

   b7484752e9b7c4506299758355

   Ez a jellemző a nők 80-90%-ánál megtalálható, a súlyuktól vagy méretüktől függetlenül. A narancsbőr egyes nőknél jobban észrevehető, míg másoknál teljesen észrevehetetlen. Így vagy úgy, idege végre megbarátkni ezzel és elfogadni, hiszen még a legtökéletesebb hollywoodi sztárok között is épp olyan gyakori a narancsbőr.

  2. 2 Tökéletlen lábak

   Tokeletlen labak

   Szinte minden nő érez valamilyen elégedetlenséget a lába iránt. Sokan annyira félnek emiatt, hogy rövid szoknyát vagy nadrágot sem mernek felvenni, szélsőséges esetekben pedig műtéti úton próbálják meg helyrehozni a lábaikat. Nehéz azonban megállapítani, hogy milyen a tökéletes láb, illetve tényleg létezik-e ilyen. Még a legjobban fizetett angol modell, Kate Moss is elismerte, hogy görbék a lábai, és eszerint választ cipőt magának, amikor a kifutóra lép. Angeline Jolie-t a világ legszebb nőjének választották 2006-ban, pedig sok újság szerint túl vékonyak a lábai - de a színésznőt ez cseppet sem zavarja.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Kiálló fülek

   Kiallo fulek

   A fülek formája is sok kellemetlenséget okozhat, amit a legtöbb nő a haja alá rejtve próbál meg elfedni. A sztárok azonban bebizonyították, hogy még az elálló füleken sincs mit szégyellni, és akkor is nézhet ki gyönyörűen valaki, ha nincsenek tökéletes fülei.

  4. 4 Nagy lábméret

   Nagylab

   A nagy lábú nőknek időnként komoly problémát okoz a tökéletes cipő megtalálása a boltokban, de a vizuális megjelenésükre ez egyáltalán nincs negatív hatással. Uma Thurman bevallotta, hogy sokáig nem volt elégedett a testével a 43-as lábai miatt, de aztán elkezdett Quentin Tarantinóval forgatni és a világhírű rendező segített, hogy magabiztossá váljon. Monica Bellucci két 44-es lábon járja a világot, de ez semmiben sem akadályozza meg őt abban, hogy fényűző magassarkú cipőkben hívja fel magára a figyelmet.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  5. 5 Telt térdek

   Telt terdek

   A nyári szezon kezdete heves aggodalmat tud okozni azoknál, akik szégyellik a térdüket. Egyes szakértők szerint a térddel kapcsolatos elégedetlenségek még a deréknál is gyakoribbak a nők számára, pedig nincs bizonyíték arra, hogy a telt térdek miatt kevésbé lenne vonzó egy nő, sőt, a leghíresebb sztárok között is sok olyan nővel találkozhatunk, akik ilyen térdekkel váltak szépségideálokká.

  6. 6 Nagy szemek

   41407c5a789a3580ac0f4193f2

   A nagy, kifejező szemek tulajdonosai szintén gyakran elégedetlenek a szemük formájukkal és méretével, ami valószínűleg nagy meglepetésként éri a kis szemű hölgyeket, akik minden trükköt és erejüket bevetve igyekeznek sminkkel, testmozgással és plasztikai műtétekkel megnagyobbítani a szemeik méretét.

  7. 7 Eperláb

   21f1f95a12829e9fd5eb407773

   Az aranyos név mögött egy kevésbé aranyos testi jellemző rejlik, ami libabőrhöz hasonló vörös pöttyöket okoz. Az ilyen bőrpírok nagyon gyakoriak, miattuk izgulni igazából fölösleges, mivel minden nő találkozik vele élete során, és 30 éves kor környékére eltűnnek.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  8. 8 Magas homlok

   e23b005c1b8b62e91af637853d

   Az emberek gyakran szégyellik a magas homlokukat, amit hajjal vagy sapkával és kalappal próbálnak elrejteni. A vörös szőnyegen végigvonuló sztárok azonban remek példát mutatnak rá, hogyan lehet szeretni magunkat és nem hibaként, hanem erényként gondolni a különféle testi jellemzőkre - például a magas homlokra.

  9. 9 Magas termet

   Magas nok

   A magas lányok néha kényelmetlenül érzik magukat amiatt, hogy nehéz megfelelő ruhát találni a számukra, pedig sokan vannak olyanok, akik nemcsak képesek voltak leküzdeni a magasságukkal kapcsolatos komplexumaikat, de az előnyeiket is megtalálták a magas termetnek. Köztük van Nicole Kidman (magassága 180 cm) és Brooke Shields ( 183 cm) színésznő is , akik magabiztosan emelik ki hosszú lábukat magassarkúval.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  10. 10 Nagyon vékony testalkat.

   Vekony testalka

   Miközben emberek milliói szeretnének fogyni és vékonyabbak lenni, egyesek arról álmodoznak, hogy bárcsak néhány kilóval többek lennének. A túlságosan (de még nem egészségtelenül - pl. anorexia) vékony testalkat miatt sincs azonban ok az aggodalomra. Az énekesnő Celine Dion például 171 centis magassága ellenére csak 52 kiló, míg Victoria Beckham a 163 centimétere ellenére csak 48.

  11. 11 Nagy fogak

   f6899953f99acf7924887a6f05

   A nagy fogak genetikai tulajdonságok. A rajongók milliói által bálványozott sztárok azonban megmutatták, hogyan kell szélesen mosolyogni ilyen fogakkal, és hátrány helyett előnyként gondolni erre a különleges jellemzőre.

  12. 12 Hegek

   Hegek

   Sokan vannak olyanok, akiknek az arcát vagy más látható testrészeit különféle hegek borítják, és emiatt gyakran kellemetlenül érzik magukat más emberek között. Ez azonban szintén felesleges, hiszen még egy olyan nagy sztár, mint Sandra Bullock is inkább egyedi és különleges jellemzőként gondol a szeménél található hegre, amit egyébként a folyóparton lévő sziklákon ugrálás közben szerzett magának.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.