HIRDETÉS

8 gyakorlat, amivel több zsírt égethetünk, mint a futással

  Amikor valaki fogyni szeretne, az első ötlet, ami az eszébe jut, hogy futni megy. Ez kétségkívül egy hatékony, ám nagyon fárasztó és esetenként (pl. esőben, hóban) egyenesen komplikált módja a zsírégetésnek, aminél jóval hasznosabb gyakorlatok is léteznek. Egy 70 kg-os ember 30 perc futással (8 km/h-ás átlagsebességgel) körülbelül 300 kalóriát éget el. Vannak azonban olyan gyakorlatok és edzések, melyek segítségével 30 perc alatt akár kétszer ennyi kalóriát is elégethetünk.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 8 olyan gyakorlatot gyűjtöttünk össze, melyekkel sokkal több zsírt égethetünk el, mint a futással. A cikk végén még egy bónusz elfoglaltságot is elrejtettünk, amivel hasonlóan jó eredményeket érhetünk el. 😉

  1. 1 Ugrókötél - 372 kalória

   3c7614552ba5579eb095e2bff3

   A tévhitekkel ellentétben ez nemcsak egy bugyuta gyerekjáték, sőt: a világ élsportolói is előszeretettel végeznek ugrálóköteles edzést. Ez nem is csoda, az ugrálókötelezés ugyanis amellett, hogy remek kardióedzés, ráadásul a koordinációt is növeli.

  2. 2 Úszás - 409 kalória

   ca95725963887c79a2c73c8559

   Az úszás nemcsak kiváló megoldás a kalóriaégetésre, de számos betegséget is megelőzhetünk a segítségével. Ez hatékony módszer például a cukorbetegség, a stroke, és például a szívelégtelenség egyéb formáinak elkerülésére. Segíti az izmok erősödését, ráadásul nem terheli meg a térdet vagy a csípőt.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Sziklamászás - 409 kalória

   f951e752d1829eecc67e5baa43

   Egy izgalmas és szórakoztató módja a zsírégetésnek. A sziklamászás a testünk minden izmát megmozgatja, ráadásul még a mentális egészségünket is fejleszti, mivel növeli az összpontosítást és a hatékonyságot.

  4. 4 Kerékpározás - 614 kalória

   318a2c521bbd93f7104ff66530

   A kerékpározás során elégetett kalóriamennyiség (akárcsak a futás esetén) nagy mértékben függ az edzés intenzitásától. A versenykerékpározók például fél óra kerékpározás alatt több mint 600 kalóriát is képesek elégetni, ráadásul nagyon kényelmes és környezetbarát módja ez a közlekedésnek.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

SZÓLJ HOZZÁ!


Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!