Szerelmes nő elhagy

10 ok, amiért egy olyan nő is elhagyhat Téged, aki egyébként őrülten szeret

Minden férfi tudja, hogy a nők bájosan titokzatosak és kiszámíthatatlanok, de ez csak addig tart, amíg be nem telik náluk a pohár. Bár a nők többsége ritkán mutatja ki, hogy mi és mennyire bántja őt, (vagy épp a férfiak veszik félvállról) ha nem vigyázunk, egy nap könnyen arra érhetünk haza a munkából, hogy a kedvesünk már összepakolt és elhagyott. Nem, nem csak időre, az is lehet, hogy örökre becsapta maga mögött az ajtót.

A Liked.hu-nál most összegyűjtöttünk néhány olyan tipikus helyzetet, ami jobban szíven üti a nőket, mint azt a férfiak gondolnák, és ami miatt akár akkor is elhagyják álmaik férfiját, ha teljes szívükből szeretik őt.


 1. 1 Nem érzi, hogy számíthat rád.


  Még azok a nők is, akik egyébként szeretnek szabadok és önállóak lenni, szeretik annak a gondolatát, hogy van valaki az életükben, akire számíthatnak és akire támaszkodhatnak, amikor szükségük van rá. Minden nő életében vannak olyan időszakok, amikor nagyobb szükségük van a férfire, mint bármikor, és ha ebben a férfi nem tud partner lenni számára, az könnyen szakításhoz vezethet.

 2. 2 Belefárad a vele szemben állított követelményeidbe.


  Mindig tökéletes alakúnak és jókedvűnek lenni, finom ételeket főzni, jó könyveket olvasni és filmet nézni, miközben a barátaiddal is tartja a kapcsolatot – ez elég hosszú követelménylista, nem gondolod? Nagyon fárasztó tud lenni, ha valaki állandóan követelményeket állít a kedvesével szemben.

 3. 3 Nem érzi úgy, hogy Ő számodra az egyetlen.

  9078210 22190510 3 0 1508984002 1508984022 1100 1 1508984022 650 068c17850a 1547557078
  forrás

  Nem feltétlenül a megcsalásról van szó. Egy nő számár fontos látni, hogy szereted őt és nem nézel más nőkre.

 4. 4 Belefárad, hogy megpróbálod irányítani őt.


  Nevetséges tud lenni, ha valakinek egy hetet könyörögnie kell azért, hogy találkozhasson a barátnőivel, majd mikor ez megtörténik, akkor is folyamatosan a hívásokra és az üzenetekre kell válaszolnia. Ha bármilyen bizalmi problémánk van a kedvesünkkel kapcsolatban, akkor azt illik személyesen átbeszélni, és nem folyamatos ellenőrzés alatt tartani őt.

  Ha pedig valódi okod van a lánnyal szembeni bizalmatlanságra, akkor ahelyett, hogy korlátozod, miért nem hagyod el inkább őt?!

 5. 5 Magad vagy a negativitás forrása.


  Mindig boldogtalan vagy, nem nyitsz az új dolgok kipróbálása felé, és folyamatosan lefitymálod a barátnőd ötleteit, mivel azt gondolod róluk, hogy nevetségesek? Egy bizonyos ponton be fog telni a lánynál a pohár, és úgy fogja gondolni, hogy másokkal messzebb juthat az életben, mint veled.

 6. 6 2 különböző világból származtok.


  Egy párkapcsolat elején, amikor őrülten szeretjük a másikat, nem gondolunk bele olyan apróságokba, melyek egyébként komolyan befolyásolhatják a kapcsolatunkat és a boldogságunkat. Ilyen például a családunk, a barátaink, stb. Egy idő után azonban elmúlik az eufória, és rájövünk, hogy a barátai olyan emberek, akiket legszívesebben messziről elkerülnénk az utcán, vagy egyszerűen a családja elviselhetetlen.

 7. 7 Túl gyerekes vagy.


  Gyermeket szeretne, Te pedig inkább otthagynád a munkahelyed, csakhogy Thaiföldre utazhass a barátaiddal. Netán egy új játékkonzolt szeretnél, és mindig a legnagyobb szeletet a pizzából? Vannak kivételek, de a nők általában nem állnak készen arra, hogy éretlen emberekkel kössék össze az életüket.

 8. 8 Belefárad, hogy csak ad és nem kap érte semmit.

  Folyamatos elutasitas

  Folyamatosan csak adni és adni anélkül, hogy bármit is kapna érte cserébe? A jó kapcsolatok nem így működnek. Két felnőtt csak akkor lehet együtt, ha mindketten igazán akarják a kapcsolatot, és mindketten képesek tenni azért, hogy boldogok legyenek együtt.

 9. 9 Nem biztos abban, hogy tudod, mit akar.


  Senki sem akar olyan emberektől függeni, akiknek a tervei egyik pillanatról a másikra változnak. Aki komoly kapcsolatot akar, annak ki kell állnia a tervei és vágyai mellett, nem csinálhatja azt, hogy állandóan meggondolja magát, ha úgy tartja kedve.

 10. 10 Nem egyeznek a közeljövőről alkotott terveitek.


  Tudod mit akarsz, és ő is tudja, hogy mit akar. Ezzel még semmi baj sincsen, ha azonban a jövőbeli terveitek különböznek, vagy ellentmondanak egymásnak, akkor komoly akadályba ütközök. Például, ha a lány épp most fejezett be egy nyelvi tanfolyamot és már állást nézeget külföldön, miközben te egy apró kis házat szeretnél venni, nem messze a szüleitektől, akkor borítékolhatod, hogy nektek sajnos nincs közös jövőtök, és ha mégis megpróbáljátok, az az egyikőtöknek nagyon fog fájni.

REAGÁLJ A TARTALOMRA EMOJIVAL!

15
Ez igen!
2
Nem tetszik!
0
Vicces
2
Imádnivaló
0
Meglepő
9
Szomorú
2
Bosszantó

SZÓLJ HOZZÁ!2 comments

 • Szia, guest
 • Ha már a gender semlegesség korát éljük (amitől amúgy hányok) akkor elég nagy baklövés ilyen cikkeket az egyik nemre kiélezni. Az összes szituációval találkoztam jómagam is a közeli környezetemben és a gyengébbik nem volt a "tettes" nem a gonosz férfiak...

Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!