HIRDETÉS

10 hasznos tipp nőknek, hogyan tartsák ‘horogra akadva’ a férfiakat


Kevés bosszantóbb dolog van annál, mint amikor az idő múlásával egyenesen arányosan lankadni kezd az egymás iránti érdeklődés. Ez a folyamat persze főként a férfiaknál tud kiteljesedni, ők ugyanis az ösztöneiknek köszönhetően egy idő után bizony szeretnek más felé kacsintgatni.

HIRDETÉS

Minden gondunkat persze az alábbi illusztrációk sem fogják megoldani, de segíthetnek benne, hogy az apró trükköknek és cseleknek köszönhetően 'horogra akadva' tartsuk a pasikat, és egyszerűen akarva-akaratlanul is megőrüljenek értünk.

 1. 1 Ne rohanj futva a telefonodért, akárhányszor meghallod, hogy hív. Te is lehetsz elfoglalt. Hadd töprengjen csak, hogy vajon mit csinálhatsz éppen. Különben is, egy-két nem fogadott hívásból még nem lehet baj.


 2. 2 Adj rövid válaszokat az üzeneteire, hadd teperjen csak utánad, különösen az ‘ismerkedős időszakban’.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 Várj 1-2 órát, mielőtt válaszolsz neki az első üzenetére az adott napon. A többi üzenetére már nyugodtan válaszolhatsz 15-20 perces késésekkel.


 4. 4 Próbálj meg nem válaszolni az olyan kérdésekre, minthogy ,,Mit csináltál az elmúlt fél órában?!”. Egyszerűen hagyd figyelmen kívül őket, tereld a témát.


 5. 5 Hadd idegeskedjen csak, hogy mit kivel-hol és mit csinálhattál, amíg nem találkoztatok-beszéltetek…? Ne legyél nyitott könyv számára a közösségi oldalakon sem.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 Az SMS-ek és mindenféle Messengeres üzenetek legyenek tabuk éjfél után. Az igazán ‘komoly lányok’ már mind alszanak éjfél után, még akkor is, ha egyébként nem...😏


 7. 7 Maradj távol a közösségi profiljától, amennyire csak lehet. Nem kell neki megosztanod dolgokat, vagy szerelmes idézeteket irkálnod…sőt, még a képeit is elég lehet csak akkor lájkolnod, amikor már panaszkodik majd, hogy miért nem tetted meg korábban.


 8. 8 Próbálj meg minél kevesebb időt beszélgetni vele telefonon, és inkább ‘rákényszeríteni’ őt arra, hogy találjon időt a személyes találkozásokra.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 9. 9 A szmájlik és matricák jól jöhetnek, ha a barátnőddel trécselsz éppen, de egy igazi férfi komolytalannak titulálhat miattuk, és innentől kezdve le fogsz csökkenni a szemében. Igaz a mondás tehát: a kevesebb, néha több!


 10. 10 Ne akarj vele lenni 24/7-ben, ne legyél ilyen könnyű préda számára. Egy igazi férfi szereti a kihívásokat, és minél többet állítasz elé, annál jobban az ujjaid köré fogod tudni majd őt csavarni, illetve annál jobban megbecsül majd téged, amikor végre ‘megkap’ majd…😉


HIRDETÉS
HIRDETÉS

11 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!


 • Legyél vele flegma és kaphatatlan, csak mert te nő vagy és érted küzdeni kell. Mióta felsőbbrendűek a nők? A nő nem egy istenség egy bálvány akinek küzdeni kéne, hogy elnyerd a szeretetét. Cikk írójának: Ne vedd személyes támadásnak, inkább kritikának de ez borzasztó amit itt leírtál és kigondoltál... Nem sértésből tényleg de ez irtó gyerekes viselkedés, hogy "direkt ne írj vissza, hogy azt nyílvánítsd felé hogy igazából semmibe veszed" mert ezért fogsz kelleni valakinek. 
  • Teljesen egyet értek. 1 - bezzeg ha nő hívja a férfit ...2 - a folyton rövid válaszok olyan következményeket vonnak maguk után, hogy a férfi egy idő után nem ír majd neked, legalábbis üzenetben kevésszer/egyáltalán nem KÉRDEZ semmit, stb.stb......És folytathatnám, de sokáig tartana....A lényeg kb ugyanaz mint amit az előttem szóló mondott + 'ismerkedős fázisban' vagy meg akarom ismerni, vagy nem. Ha az előbbi, akkor nem szédítem, manipulálom stb.Ha az utóbbi (ÉS A CIKK MINDEN PONTJÁBAN OLYAN HELYZET ÁLLT ELŐ AHOL EGYÉRTELMŰEN AZ UTÓBBI VAN JELEN) akkor meg megszakítom a 'fázist'.
 • Ez a cikk tele van baromságokkal. Egy félhülye, PUA-n nevelkedett kölyökkel kapcsolatban még bejöhetnek ezek a dolgok, de egy normális pasi menekülni fog az ilyen idióta játszmázástól. "Teperjen érted", ja, meg vívjon meg a kegyeidért többi érted harcoló lovaggal/sárkánnyal/lufiárussal, igaz? De szigorúan csak éjfél előtt, mert utána fellövik a pizsit, és a rendes lányok már alszanak... :D Ha órákig nem írsz neki vissza, nagy nehezen hárombetűs szavakkal válaszolsz néha-néha, a normális srác tudomásul veszi, hogy téged ő nem érdekel, és tovább áll. 
 • Én "nőként" (még félig lányként) és egy majdnem 10 hónapos kapcsolattal mondom, hogy elég elszmorítónak találom ezt a cikket azt hittem lesz hasznos tanács benne de inkább nem fogadom meg ezeket. Szerintem a kapcsolat romlásához vezet és elhidegüléshez. Igen is vissza lehet írni perceken belül ne várj egy órát. Ahogy ze aggódsz a párodért ha nem ír ő is miattad. A fiúk szeretik ha gondoskodik róluk a lány tény mértékkel de ha távolságtartó lesz akkor fog mást keresni. 1 dolog ami jó tipp a sok élőben eltöltött közös idő.
  • Nyilván nem a házasság utáni életre ad tanácsot a cikk, sokkal inkább az ismerkedés fázisra - legalábbis én úgy értelmezem. Ebben a szakaszban pedig még jók is lehetnek az ilyen apró trükkök, később nyilván kevésbé amikor a feleknek komolyabbak a szándékaik
 • Számomra a legrosszabb tipp ezek közül a rövid üzenetek voltak. Mindig falra mászok az ilyen nőktől, és nem sok tűrés után újabb ismerkedésbe kezdek bele. A vicc hogy az olyan flegmák sose veszik észre, és nem is változtatnak a kommunikációjukon.  
 • Pedig ha igazán van fellángolás (és kéne, mert az jó) akkor ezek nem kéne hogy játszanak!! A kezdeti időszakban ha van kémia, legyen csak oda egymásért kölcsönösen 2 fél. Viszont tudni kell békével elengedi, és hagyni, ha látszik hogy nem érdekeljük a másikat. Levetni a büszkeségünket, hogy ennyire nem kiváncsi ránk. Meg kell tenni a kezdeti lépéseket, és majd Ő keres ha szeretne és hiányzunk neki. Ekkor már legelább tudjuk, hogy rajtunk nem múlt a dolog, hanem maximum rajta. El kell fogadni ha nem kiváncsi ránk a fentebbi opciók alapján.
 • Borzasztóan egysíkú és buta a szerző 😀 Meg merem kockáztatni, hogy még a tízes évei közepén jár, vagy szellemileg talán ott se. Biztos nagyon sok fazont akasztott már horogra ezekkel a semmit nem érő, dedós, demagóg tanácsokkal...😀 Az ilyen szerencsétleneket látva nem csodálkozom és nem is bánom, hogy csökken hazánk népessége...
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!