HIRDETÉS BEZÁRÁS

Hogyan élnek a britek a 18. századi régi házakban. Lássuk, mi van belül – szegénység vagy elegancia

🔥 3 hozzászólás

  Emlékszel még arra a régi filmre, a „Holiday”-re? Abban Kate Winslet, aki egy isten háta mögötti angol kisvárosban él, házat cserél (és valamilyen szinten életmódot is) egy kaliforniai luxusvilla tulajdonosával. Szóval a házikó, amit ma megmutatok, nagyon emlékeztet engem Winslet házára abból a filmből – a külseje, a környék és az általános hangulat miatt is.

  HIRDETÉS

  Ez a házikó a Cotswoldsban található – az Egyesült Királyság egyik legfestőibb régiójában, amely híres a falvairól, a mesébe illő, színes házikóiról és a végtelen virágmezőiről. Ez az a tipikus vidéki Anglia, amely egyszerűségével, vintage hangulatával és a természet közelségével csábít.

  A jelenlegi tulajdonosok (egy házaspár) 2020 óta élnek ebben a házban. Célzottan kerestek ingatlant a Cotswoldsban, miután az egyik nyáron itt nyaraltak egy közeli faluban a környéken. Miután megvették a háromszáz éves házikót, a pár teljes felújítást végzett – mindent kicseréltek, még a padlót is, de közben igyekeztek megőrizni a falusi házikó szellemét és hangulatát.

  Én nagyon szeretem az ilyen házakat. Mintha egyszerre lennének a múltban és a jelenben.

  Így néz ki a ház kívülről. Mintha egy meséből vagy filmből lépett volna elő. Például A Gyűrűk Urából. Tetszik, hogy a homlokzatot nem újították fel, ez kiemeli a hitelességét.

  18. századi brit ház 016

  A házban van egy kis konyha (ezt láthatod a képen) és egy körülbelül ugyanakkora étkező. A bútorok kinézete alapján nem is mondanád meg, hogy a felújítást csak pár éve csinálták. És ez nagyon jó – legalábbis én szeretem a régi, fából készült dolgokat.

  18. századi brit ház 015
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Márvány munkalap, nyitott polcok – úgy tűnik, találtunk egy kis skandináv stílust a klasszikus brit enteriőrben.

  18. századi brit ház 014

  Így néz ki a kicsi, de hangulatos étkező. Durva fából készült asztal, régi pad és különböző fa székek – körülbelül így kellene kinéznie egy vidéki ház étkezőjének az én elképzelésem szerint.

  18. századi brit ház 013

  Nálatok is gyakori vendég a bolti vagy kerti virágcsokor? Nézd csak meg, hogy még az ilyen egyszerű virágok is hogy meg tudják változtatni a teret!

  18. századi brit ház 012
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Átmegyünk a nappaliba. A házban radiátorok vannak, de szinte sosem kapcsolják be őket – egy modern skandináv kályha gondoskodik az egész épület fűtéséről.

  18. századi brit ház 011

  Kilátás a nappaliból az étkezőre.

  18. századi brit ház 010

  Még a könyvek is szerepet játszanak az enteriőrben – a megkopott borítók mintha azt súgnák a vendégeknek, hogy ennek a háznak bizony nagyon-nagyon sok évre visszanyúló múltja van.

  18. századi brit ház 009

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

3 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.