HIRDETÉS BEZÁRÁS

8 dolog, amit a vendégek udvariasan elhallgatnak előled, de aztán később mindenkinek elkotyogják

A vendégeket is zavarnak bizonyos dolgok.

  A mondás úgy tartja, hogy a vendégnek kétszer örülünk: amikor jön és amikor elmegy.

  HIRDETÉS

  Azonban előfordulhat, hogy a vendégek is megbánják a látogatást, legalábbis, ha a házigazda nem figyel oda néhány fontos apróságra. Vagy egyszerűen nem gondol rájuk.

  8. Muslica invázió

  Vendégségben furcsa dolgok 015

  Nem túl kellemes (sőt, kifejezetten kellemetlen) a vacsora közben legyeket vagy muslicákat hessegetni, nehogy véletlenül lenyeljünk egyet. A muslicákat a túlérett gyümölcsök és más élelmiszerek vonzzák (még a burgonya vagy a hagyma is). Odarepülnek rájuk, mint a zombik Rick Grimes parancsára a „The Walking Dead”-ben. Ráadásul villámgyorsan szaporodnak.

  Hogy ne uralják el a házunkat ezek a repülő förmedvények, el kell tüntetnünk mindent, ami vonzza őket. A túlérett gyümölcsöket fogyasszuk el időben, vagy tároljuk hűtőben, a romlófélben lévő darabokról pedig vágjuk le a penészes részeket. Így nemcsak kellemesebb lesz a lakásunkban tartózkodni, de a vendégek sem fognak pletykálni arról, hogy milyen piszkosak vagyunk.

  7. Túlzott közvetlenség

  Vendégségben furcsa dolgok 014

  A mondás úgy tartja, hogy az én házam, az én váram. Ha a vendégek előtt arisztokratának kell tettetni magunkat, és a családtagokat is szigorú fegyelemre fogni, akkor talán nem is érdemes vendégeket hívni. De azért nem árt észben tartani, hogy ami nekünk megszokott, az mások számára sokkoló lehet.

  • A mamám, amikor rántott húst süt, beleköp a serpenyőbe, hogy megnézze, elég forró-e. Ezt a vendégek előtt is simán megcsinálja.
  • Elment az étvágyam, amikor egy vendégségben mezítláb rátapostam egy almacsutkára. Kiderült, hogy a házigazda gyerekének adtak oda egy almát, amit ő megrágcsált, összenyálazott, majd leejtette a földre. Azt mondták nekem: „Majd felveszi és megeszi, vagy én eltakarítom este.” Azt hittem, nem vagyok finnyás.
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6. A bolyhos toalettülőke-huzat

  Cotton Toilet Seat

  Sok házigazda számára ez a puha és meleg huzat aranyosnak tűnik. Azonban a vendégek számára rémisztő lehet. Rendszeresen mossák ezt a huzatot? Hogy lehetünk biztosak benne, hogy a szövet tényleg tiszta? Higiénikus-e egyáltalán leülni egy bolyhos anyagra valaki után? Ez nem sima műanyag, amit le lehet törölni egy antibakteriális kendővel, a szennyeződéseket pedig nem is biztos, hogy észrevesszük a mintás anyag miatt.

  5. Az idegesítő terítő

  Tuesday night obligatory table shot

  Ezek azok, amik miatt félsz felállni az asztaltól, mert beleakadhatsz, és üvegcsörömpölés közepette végezheted. Miért nem lehet egy normális terítőt letenni, ami nem csúszkál el a legkisebb mozdulattól? Vagy egy viaszosvászon terítőt – ha valaki kiönt valamit, egyszerűen letörölhetjük egy szivaccsal.

  • Még az is bosszant, amikor egy „ünnepi” és szupermodern terítőt terítenek le, amivel folyton babrálni kell. Leesik egy morzsa, vagy kicsit ráfröccsen valami – a házigazdák máris idegeskedni kezdenek, eltakarítják, letörlik és nyalogatják a fantasztikus terítőt. Te pedig ott ülsz, és félsz mozdulni. Teríts le valami egyszerűt, amit nem sajnálsz – senkit nem fog érdekelni!

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.