HIRDETÉS BEZÁRÁS

3 testrész, amit egy stílusos nő eltakar, egy ízléstelen pedig mutogat

Nem kell mindent megmutatni a kíváncsi szemeknek.

  Ezen a nyáron a mini, a kivágások, az alacsony derék a divat, és úgy általában az, hogy minél kevesebb mennyiségű ruhadarab borítsa a testünket.

  HIRDETÉS

  Ez azonban nem jelenti azt, hogy vakon kellene követnünk a divatot. A divatirányzatokon bizonyos vannak stílusos- és illemszabályok, amiket fontos hogy betartsunk. Ezekről fogunk ma beszélni.

  Takargatós testrészek 004

  Mik azok a problémás területek, amiket jobb nem mutogatni (vagy legalább nem kiemelni magunkon) ahhoz, hogy ne váljunk ízléstelenné?

  Lágyéktájék

  A biciklis rövidnadrágok divatja miatt akarva-akaratlanul is felhívod a figyelmet erre a területre. Nem, természetesen nem tiltja törvény, hogy ilyet hordj. És bizonyos kombinációkban a kerékpáros nadrág valóban egy nagyon divatos és kényelmes ruhadarab. De a kiválasztásuknál 2 fontos dologra kell figyelni:

  • A vékony, gyenge anyagból készült kerékpáros nadrágokat jobb, ha teljesen elkerülöd – nem csak a lágyéktájékon hangsúlyozzák ki mindazt, amit nem kellene, de ráadásul a fenekeden úgy mutat, mintha narancsbőrös lenne;
  • A legjobb, ha a biciklis nadrágot valami hosszúval viseled, ami eltakarja azt a bizonyos problémás területet.
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Takargatós testrészek 003

  A „tevepata” is gyakran megjelenik, ha a nadrág/farmer (különösen a skinny modell) mérete rosszul van kiválasztva. Próbáláskor figyelj, hogyan illeszkedik a nadrág ezen a területen.

  Tökéletlen has

  Nem azt mondom, hogy burkában kell járnod, ha nincsenek kockák a hasadon. Nem szabad gyűlölettel bánni sem a saját magunk, sem mások alakjával és vonásaival – hanem épp ellenkezőleg, legyünk reálisak és megértőek. Ugyanakkor fontos, hogy felismerjük, van, amit jobb nem mutogatni, és helyette inkább az előnyeinket kihangsúlyozni és előtérbe helyezni.

  Takargatós testrészek 002

  A tökéletlen hasat nyugodtan fel lehet dobni crop topokkal és rövidített pulóverekkel, de mindig magas derekú nadrággal vagy szoknyával kombinálva. Ennek megfelelően nem feltétlenül kell oversized pólókban rejtegetni, hanem használj inkább olyan stílustrükköket, amik segítik elfedni ezt a problémás területet – függőleges vonalak, vastagabb anyagok, átlós textília, stb.

  De egy tökéletlen hasat tényleg nem érdemes mutogatni, vagy vékony anyaggal feszesre húzni. Ettől nem lesz szebb vagy jobb a megjelenésünk.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Hónalj redők

  Leggyakrabban a rosszul megválasztott fehérnemű miatt alakulnak ki. Ilyen esetben ez a probléma megoldható egy megfelelő fehérnemű választással, figyelembe véve nem csak a méreteidet, hanem a tested felépítésének sajátosságait is.

  Takargatós testrészek 001

  De előfordulhat az is, hogy a redők és a ráncok ezen a területen a bőr öregedése, megereszkedése vagy a túlsúly miatt alakulnak ki. Ebben az esetben jobb, ha körültekintőbben választasz ruhát (különösen nyáron, amikor kénytelenek vagyunk többet megmutatni magunkból, hogy ne legyen melegünk). Próbálj meg kevésbé nyitott hónaljú pólókat és felsőket választani, amik kevesebb betekintést engednek a kíváncsi szemeknek.

  Összességében tehát elmondhatjuk, hogy a stílusosságot az ízléstelenségtől csak az választja el, hogy mennyire figyelünk oda magunkra és a testünkre.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.