HIRDETÉS

8 sztár-pár, akik videoklip készítés közben szerettek egymásba

  Vannak emberek, akik nemcsak egyszerűen beteljesítik azt az álmukat, hogy személyesen is találkoznak kedvenc énekesükkel, de például a közös videoklip-forgatáson egyben új szerelem is gyullad kettőjük között. Ez néha persze csak pillanatnyi fellángolás, de olyanok is vannak, akik egészen a családalapításig jutottak.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most bemutatjuk nektek kedvenc sztárjaink furcsa és kiszámíthatatlan szerelmi történeteit, melyek a különböző videoklip-forgatásokon estek meg, és amelyek ismét bizonyítják, hogy a szerelem bizony teljesen kiszámíthatatlan.

  1. 8 Shakira és Piqué

   64934e5d119579f25051b1de28

   A híres pár a 2010-es labdarúgó világbajnokság hivatalos zenéjének, a Waka Waka (This Time For Africa) című szám videoklipjének forgatásán találkozott. Gerard Piqué nagyon kedvelte Shakira-t, ezért úgy döntött, hogy bepróbálkozik nála a forgatás közben. Azóta is együtt vannak, és már két fiuk is született.

  2. 7 Britney Spears és Sam Asghari

   1a4194563b82c0aac65c757e74

   Britney Spears és Sam Asghari első találkozása kissé kínos volt a táncos fiú számára, mivel a Slumber Party videoklipjének a forgatási szünetében az énekesnő felkereste őt, hogy személyesen is bemutatkozzon, de Sam Asghari olyan ideges volt, hogy inkább úgy tett, mintha nem ismerné őt. Britney Spearst.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 6 Colson Baker és Megan Fox

   a3e2f45bbb9fb43f870b5c0237

   A repper Colson Baker és a színésznő, Megan Fox a pletykák szerint azután kerültek közelebbi kapcsolatba, miután a Bloody Valentine című dal videoklipjének forgatása közben érezhető szikra volt közöttük. Ez a szikra pedig elég volt ahhoz, hogy Megan egy új kapcsolatba bonyolódjon nem sokkal azután, hogy elvált előző férjétől, Austin Green-től.

  4. 5 Justin Bieber és Jasmine Villegas

   9fac455d9eb00fd710a89ba940

   Justin Bieber és Jasmine Villegas még a Baby című szám videójának forgatása közben találkoztak, és mint utólag kiderült, egy ideig együtt is voltak. Kapcsolatuk egy ideig titokban maradt, majd pár hónappal később úgy döntöttek, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalják azt, ez azonban valószínűleg nem volt a legjobb ötlet, a pár ugyanis néhány hónappal később szakított.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

Másolás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!