HIRDETÉS

17 érdekes tény a sztárokról, amit még a legnagyobb rajongóik sem mindig ismernek

A legnépszerűbb sztárok és hírességek fényűző életét az egész világ nyomon követi, ám csak egy vérbeli rajongó ismer róluk minden apró részletet. Akadnak azonban olyan izgalmas érdekességek is velük kapcsolatban, melyekkel sokszor még a legnagyobb rajongók sincsenek tisztában.


 1. 11 Shakira a Facebook királynője. Hogy miért? Mert ő volt az első olyan ember a Földön, aki 100 millió lájkot kapott egyetlen bejegyzésére a Facebookon.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 2. 12 Jason Statham eredeti foglalkozása búvár. Olyan jól ment neki az úszás, hogy 12 éves korában a brit nemzeti úszócsapat tagja volt, ahol számtalan díjat is nyert.


 3. 13 Sarah Jessica Parker a salemi boszorkányok leszármazottja. Sarah felmenője, Esther Elwell volt az utolsó vádlott a híres salemi boszorkányperekben.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 4. 14 Gary Oldman (napjaink egyik legnépszerűbb brit színésze) olyan rossz színész volt annak idején, hogy nem nyert felvételt a brit filmművészeti akadémiára.


 5. 15 Walt Disney-t 59-szer jelölték Oscar-díjra, ami abszolút rekordnak számít. 26 díjat be is zsebelt ezek közül, ami szintén rekordnak számít.


 6. 16 Ben Affleck és Matt Damon rokonok. A két színész barátsága nem csak egyszerűen az általános iskola padjáig vezet vissza, de közös ősük is van, William Knowlton, aki a 17. században érkezett Amerikába.


 7. 17 Malajziában betiltották a Toyota egyik reklámját, melyben Brad Pitt volt a főszereplő. Erre azért volt szükség, mert a hivatalos megállapítás szerint Brad olyan jóképű volt a reklámban, hogy ez kisebbségi komplexumot okozott volna a malajziai lakosoknak.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
8 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!