Érdekes tények a hírességekről

16 tény, ami után teljesen más szemmel nézünk a régóta ismert hírességekre

A népszerű hírességek életét emberek milliói követik a közösségi oldalakon keresztül. Mindenkit érdekel, hogyan élnek a leghíresebb sztárok, mi történik velük a mindennapokban és más apró részletek, melyeket csak így, a közösségi oldalukon keresztül tudhatnak meg róluk. Ennek ellenére vannak olyan titkok és érdekes tények, melyeket sokszor még a legnagyobb rajongók sem ismernek.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál gyakran olvasunk bulvárhíreket, ezért sok olyan dolgot tudunk a sztárokról, amit csak nagyon kevesen. A mai cikkünkben most összegyűjtöttünk néhány ilyen érdekes tényt napjaink legismertebb hírességeiről.

 1. 1 Jackson és Mercury sikertelen duettje.

  fddeea5380bc302b2e50df4574

  Az 1985-ben megjelent "There Must Be More to Life Than This" című dalnak a popzene királya, Michael Jackson és a Queen együttes frontemberének, Freddie Mercury-nak a közös duettjének kellett volna lennie. Ez azonban soha nem valósult meg, mivel Jackson ragaszkodott hozzá, hogy a háziállatként tartott csimpánza, Bubbles is jelen lehessen a felvétel során, azonban Mercury ezt annyira ellenezte, hogy végül meghiúsult a közös dal.

 2. 2 Mark Zuckerberg megtanult kínaiul, hogy kommunikálhasson a felesége rokonaival.


  A Facebook vezérigazgatója, Mark Zuckerberg 2014- ben megdöbbentette a kínai diákokat, amikor egy félórás előadást tartott nekik kínaiul. A kínai sajtó szerint a kiejtése nem volt tökéletes, de ennek ellenére tiszteletre méltó, hogy egy ilyen elfoglalt személy találjon magának időt arra, hogy megtanulja a kínai nyelvet. A nyelvtanulás persze több okból is jól jött  Zuckerbergnek: egyrészt megkönnyítette a felesége családjával történő kapcsolattartást, másrészt elősegítheti ezzel a médiatermékeinek kínai piacon történő népszerűsítését.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 Kylie Minogue beperelte Kylie Jennert egy név miatt.

  bb667851d29740066204bbe9e7

  Kylie Minogue pert nyert Kylie Jenner reality-tévésztár ellen, aki a Kylie védjegy bejegyeztetését kérte az Egyesült Államokban. Az ausztrál énekesnő elmondása szerint már Jenner születése előtt "Kylie"-ként szerepelt, és ő volt a www.kylie.com weboldal tulajdonosa is. Az énekesnő szerint a Kylie név védjegyként történő bejegyzése súlyosan károsította volna őt és a hírnevét, ezért beperelte a tévésztárt és végül meg is nyerte ellene a pert, ezért Kylie Jennernek "Kylie Cosmetics" néven kellett bejegyeznie és levédenie a cégét.

 4. 4 Sherlock Holmes alkotója megoldott egy igazi bűntényt.


  Arthur Conan Doyle leginkább Sherlock Holmesról szóló történetek szerzőjeként vált ismertté. Kevesen tudják azonban, hogy köze van egy nagy horderejű bűntény megoldásához. Az ő nevéhez fűződik ugyanis Oscar Slater ügyének megoldása, akit igazságtalanul ítéltek kényszermunkára Skóciában. 20 év börtön és kényszermunka után levelet írt Doyle-nek, aki a könyveiben megismert ravasz módszerekkel felgöngyölítette az ügyét és bizonyította a férfi ártatlanságát, akit ezután szabadon engedtek.

 5. 5 Britney Spearsnek egy zenekarban kellett volna énekelnie.

  f5688855648b62cd9a786d5b48

  Közvetlenül a szólószerződés aláírása előtt Britney Spears-t beválogatták egy lány popcsapatba. Az együttest az akkoriban népszerű The Spice Girls lehetséges vetélytársának tekintették. A bulvársajtó szerint az Innosense nevet viselő popcsapat Spears távozása után azonban bár többször is fellépett például az NSYNC előzenekaraként, sosem ért el komolyabb népszerűséget.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 A "Twilight" megjelenése után Stephenie Meyer férje felmondott.

  A vámpírokról és vérfarkasokról szóló saga első könyve 2005-ben jelent meg. Egy hónapon belül a New York Times bestsellerlistáján az ötödik, majd később az első helyet szerezte meg. A Twilightot a valaha volt egyik legjobb tinikönyvnek választották. A hollywoodi filmadaptáció pedig egyenesen akkora sikert hozott a szerző Stephenie Meyer-nek, hogy a férje megengedhette magának, hogy felmondjon a könyvvizsgálói munkahelyén és otthon maradjon a gyerekekkel.

 7. 7 David Bowie-nak különböző pupillái lettek egy verekedés miatt.

  Egy George Underwood nevű barátjával vívott iskolai verekedés után David Bowie egyik pupillája örökre kitágult. A srácok egyébként a hölgy szívéért küzdöttek.

 8. 8 Greta Thunbergről elneveztek egy pókot.

  da987f5ff9874d045a87c85901

  Greta Thunberg klímabajnok számos díj és jelölés - köztük Nobel-díj - mellett még egy érdekes ténnyel büszkélkedhet: elneveztek róla egy pókot. A Thunberga gen. nov. nevű vadászpókfaj Madagaszkárról származik, és azért adták neki a klímaváltozás ellen küzdő iskoláslány nevét, mert a tudósok véleménye szerint az éghajlatváltozás miatt megváltozott körülmények és életmód miatt alakult ki.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
16
2 hozzászólás, 16 pont

Szólj hozzá!

2 comments

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!