28Ma tudtam megtimborcsa1 heteFeliratkozomMi történne, ha gyufát gyújtanál a Jupiteren?A Jupiter egy gázóriás, és az összetétele nagyon különbözik a megszokott bolygókétól.4Tetszik2Forró1Menő1Haha0Meglepő0Bohózat1Bosszantó1Szomorú0Hmm1Kukoricarobbantó1Flegmalac2Kételkedem5Wow5Szupertócsni6Cápalájk6UfoubiFacebookTwitterPinterestWhatsAppRedditEmail
54Ma tudtam megzubroj2 hónapjaFeliratkozomEgy másik ok, amiért az űrhajósok nem tudnának a Hold felszínén járniAmíg az űrhajósok a Holdon tartózkodtak, finoman szólva is néha fittyet hánytak a biztonsági előírásokra.11Tetszik1Forró2Menő1Haha3Meglepő1Bohózat0Bosszantó0Szomorú2Hmm3Kukoricarobbantó4Flegmalac2Kételkedem15Wow9Szupertócsni15Cápalájk15UfoubiFacebookTwitterPinterestWhatsAppRedditEmail
9Ma tudtam megDavicho772 hónapjaFeliratkozomMennyi ideig tartana repülővel eljutni a Holdra?Először is szögezzük le, hogy a Holdra utazás ideje nem állandó.1Tetszik0Forró0Menő0Haha0Meglepő0Bohózat0Bosszantó0Szomorú0Hmm0Kukoricarobbantó0Flegmalac0Kételkedem2Wow2Szupertócsni1Cápalájk2UfoubiFacebookTwitterPinterestWhatsAppRedditEmail