Okos-bombát készített a mérnök, ami csillámporral és fingszaggal szórja meg a tolvajokat

Az Egyesült Államokban bevett szokás, hogy a postaszolgálat és a futárszolgálat emberei - ha nincs otthon az átvevő - egyszerűen a bejárati ajtó mellett hagyják a csomagokat, ezzel nagy ziccert adva a tolvajoknak. Ezt unta meg az egykori NASA-mérnök YouTuber, aki édes bosszúként egy csillámpollar és fingszaggal támadó okosbombát készített a tolvajok megleckéztetése végett.


A bomba külsejét egy Apple-doboz adta, mivel ez az, ami leggyakrabban elcsábítja a tolvajokat. A bomba lelkét egy bonyolult mechanizmus alkotta, mely a doboz kibontása után csillámport szór szanaszét, majd kis idő elteltével a benne elhelyezett fing-spray segítségével borzalmas fingszagot kezd el terjeszteni – miközben végig élő egyenes adásban mutatja a tolvajokat a doboz mélyén elhelyezett (okostelefonok alkotta) rejtett kamerák segítségével.

A csomagban még egy GPS nyomkövető is helyet kapott, ezzel biztosítva, hogy sose tudjanak véglegesen meglépni vele a tolvajok. (bár legtöbbször önmaguktól hajították el a bűz miatt) Az egykori NASA mérnök 6 hónapot töltött a bomba kifejlesztésével és finomra hangolásával, míg végül olyan „pusztító” erejű nem lett, mint azt a most következő videóban is láthatjátok.

Ha nem tudsz angolul, vagy csak szimplán nem érdekel a rizsa és a bomba mechanizmusa, akkor érdemes lehet 5:40-hez tekerned, akkor kezdődik ugyanis az első éles bevetés.

Ha a tolvajok jobban odafigyeltek volna és nem csak esztelenül lopdosnak össze-vissza, akkor valószínűleg felismerték volna az átverést.

A mérnök ugyanis a Reszkessetek betörők! című film ihlette címzéssel látta el a csomagot, vagyis a feladó nevénél Kevin McCallister neve olvasható, míg a címzettnél Harry és Marv, vagyis a vizes banditák láthatók…😜


REAGÁLJ A TARTALOMRA EMOJIVAL!

0
Ez igen!
0
Nem tetszik!
0
Vicces
0
Imádnivaló
0
Meglepő
0
Szomorú
0
Bosszantó

SZÓLJ HOZZÁ!Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!