HIRDETÉS BEZÁRÁS
Videók

Egy hatalmas utasszállító repülő kellemetlenül közeli találkozása egy másik repülőgéppel

  Az alább látható videó november 15-én került fel a YouTube-ra, és azonnal heves vitákat robbantott ki az azt megosztó hírportálokon. Leírás hiányában a videó címéből pusztán annyi derül ki, hogy az videóra vették, ahogy két repülőgép hihetetlenül közel repül egymáshoz a levegőben, de sokan megkérdőjelezik a felvétel valódiságát.

  HIRDETÉS

  Egyesek szerint csak egy repülőszimulátor egyik jelenetét láthatjuk, mások szerint a felvétel túlságosan élethű ahhoz, hogy videojáték legyen. Mivel köztünk sem volt egyetértés, ezért úgy döntöttünk, hogy nektek is megmutatjuk a videót, hátha több szem többet lát és sikerül dűlőre jutni vele kapcsolatban. Így vagy úgy, de az egyik legrosszabb repülős rémálom elevenedik meg ezen a felvételen.

  https://www.youtube.com/watch?v=Ose0Iyiqku8

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 9,809
  10 hozzászólásTizedik reakcióSzavazatszámlálóVeterán reagálóKvízmesterNetkukac20 hozzászólásElső hozzászólásLétrejött!BeszélgetésindítóTizedik szavazatIgazságosztóElső reakció
  Lehetett valódi a felvétel (ami már nem érhető el), mivel átéltem személyesen hasonlót - bár talán mégsem volt ennyire közel, a másik repülő ( az indexkép alapján) -, egy DHL gép elég közel szállt el a gépünkre merőlegesen. Pár másodpercig elég félelmetes volt a közeledés, majd mi kissé felfelé, a DHL lefelé tért ki az adott útvonalból. Mindez 2006-ban történt, Londonból Budapest felé tartva, még bőven az angliai légtérben.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.