HIRDETÉS BEZÁRÁS
RedditVicces

Az internetezők összegyűjtötték a leghülyébb kérdéseket, amiket életükben hallottak

  Azt mondják, hogy nem létezik hülye kérdés, hiszen nem hülyeség olyan dologról kérdezni, amit nem ismersz, elvégre a lényeg az új ismeretek és információk iránti vágy, ami minden esetben tiszteletreméltó. Igen, de az emberek néha olyan kérdéseket képesek feltenni, melyek hallatán inkább nevetni akarunk egy jót, mintsem komolyan venni őket.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál találtunk egy Reddit fórumot, ahol az internetezők arról kérdezték egymást, hogy mi volt a leghülyébb kérdés, amit életükben hallottak. Megpróbáltuk összegyűjteni közülük a legjobbakat.

  1. 1 ,,Számomra a leggyakoribb és leghülyébb kérdés, amikor az emberek felébresztenek, és megkérdezik: Alszol?"


  2. 2 ,,Honnan tudjuk, hogy tényleg dinoszauruszoknak hívták őket?"


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,A haverom barátnők azt mondta: "Kíváncsi vagyok, milyen lehetett világ, mielőtt kiszínesedett volna?" Azt hitte, hogy régen minden fekete-fehér volt."


  4. 4 ,,Egy magashegyi városban élek és hetente hallom a kérdést: Milyen magasságban változik egy szarvas jávorszarvassá?"


  5. 5 ,,Pilóta vagyok. Ma megkérdezték tőlem, hogy milyen messzire repül a poggyászrepülő az utasszállító repülőgépektől."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,Van egy családi éttermünk és egyszer valakik krumpli nélküli krumplit akartak rendelni. Azt hittem, viccelnek, ezért nevettem... de nem vicc volt. Megsértődtek és elmentek."


  7. 7 ,,Szülésznő vagyok. Egy beteg megkérdezte tőlem, hogy mikor jön az orvos, hogy kilyukassza a mellbimbóját és meg tudja kezdeni a szoptatást.


  8. 8 ,,Első nap egy műszaki cég ügyfélszolgálatán...


   ... Egy nő hívását fogadtam, aki nem tudta bekapcsolni a laptopját. Elmondta, hogy több órát dolgozott rajta a repülőtéren, majd hirtelen kikapcsolt. Megkérdeztem, hogy be volt dugva vagy akkumulátorról működött, amikor kikapcsolt. Erre a nő: "Bedugva?! Azt hittem, vezeték nélküli." Először azt hittem, hogy csak viccel velem a nő, de nem. Kiderült, hogy tényleg meglepődött, amikor megtudta, hogy a laptopja nem tölti magát csak úgy."

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 ,,Voltak gyerekei a nagyapádnak?"


  10. 10 ,,Egy ügyfél egyszer megkérdezte, hogy nehezebb lesz-e a z iPad, ha sok zenét tesz rá."


  11. 11 ,,Ikrek vagyunk a nővéremmel, és egyszer megkérdezték, hogy szoktuk-e összekeverni egymást."


  12. 12 ,,Egy dél-afrikai idegenvezető egyszer hallotta, hogy egy nő megkérdezi a férjét: Drágám, ez ugyanaz a Hold, amit Texasban láttunk?"


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.