HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgokVicces

24 tárgy, amit valószínűleg a türelmünk tesztelésére találtak fel

  Bármennyire is modern és technikailag fejlett világban élünk, van néhány alapvető probléma, amit bármilyen hihetetlen is, de a mai napig sem sikerült kiküszöbölni. Felmerülhet persze a kérdés, hogy esetleg direkt készítik ilyen ‘hibásra’ a termékeiket a legnagyobb gyártók, de most minden rosszindulat nélkül inkább feltételezzük csak azt, hogy egyszerűen inkompetensek a probléma megoldására.

  HIRDETÉS

  Lássuk, hogy melyek is ezek az apró, ám annál bosszantóbb problémák, melyek megoldásához még 2020-ra sem lett elég fejlett a technika.

  1. 1 Kezdjük is egy mindenki számára ismerős problémával: az iPhone töltőkábelekkel, melyek tervezésénél csak arra az egyre nem gondoltak, hogy esetleg használni is fogja őket a tulajdonosa. Hogy megoldották-e ezt a problémát? Természetesen nem, ahelyett, hogy fél milliméterrel vastagabb és strapabíróbb kábelt készítettek volna, inkább feltalálták a vezeték nélküli töltést. Nyilván ez tűnt kézenfekvőbbnek.


  2. 2 Csak egy kérdés: mi a f***nak van szüksége egy zseblámpa alkalmazásnak az én pontos tartózkodási helyemre?! Ezt természetesen a többi, hasonló kaliberű alkalmazástól is kérdezhetném...🙄


  3. 3 A pendrive-ok, amiket gondosan úgy terveztek, hogy még véletlenül se férjen be melléjük semmi más.


  4. 4 Az vesse rám az első követ, aki még nem járt hasonlóképpen... 😀


  5. 5 Hát így? Így már ismerős?


  6. 6 Ez persze csak azért furcsa, mert ezeket a csomagolásokat direkt úgy tervezik, hogy minden különösebb probléma és eszköz nélkül, puszta kézzel is könnyen nyithatók legyenek. Hiába írunk azonban 2018-at, ehhez sajnos nem elég fejlett a technika, holott persze az utcákon már önvezető Tesla autók rohangálnak.


  7. 7 Egy jelenség, ami semmikor máskor nem fordul elő, csakis éjjel három órakor, amikor a legszebb álmodat alszod éppen.


  8. 8 Akármilyen nagy és akármilyen széles is egy függöny, az biztos, hogy a nap reggel meg fogja találni azt az apró rést amin keresztül megvakíthat.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

4 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.