HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgokVicces

21 őrült kolléga, aki mellett véget nem érő nevetés a munka

  A munkahelyi élet általában mindannyiunkat megvisel, ezért nem is csoda, hogy olykor a lehető legváltozatosabb módszerekkel igyekszünk feldobni a fásult munkahelyi légkört.

  HIRDETÉS

  Az alábbi emberek egészen biztosan koronát érdemelnének a fejükre az ez ügyben tett erőfeszítéseikért, hiszen ahogy a most következő képek is remekül mutatják, mellettük tényleg élmény és véget nem érő nevetés a munka.

  1. 1 ,,A főnök szólt, hogy egy új jókedvért felelős kolléga érkezik holnaptól hozzánk dolgozni. El sem tudtuk képzelni, hogy ez mit takarhat, majd másnap ez fogadott minket a munkahelyen..."


  2. 2 ,,Megkértem az éppen nyaralását töltő kollégámat, hogy küldje el nekem az előző negyedéves árbevételekkel kapcsolatos dokumentumokat. Ezt a képet küldte helyette."


  3. 3 ,,Vettem egy apró hegedűt, hogy legyen min játszanom, amikor a kollégáim panaszkodnak."


  4. 4 ,,A kollégám rühelli, ha átkukucskálok hozzá munka közben, ezért amikor nyaralni mentem kinyomtattam az arcomat és az elválasztó falra ragasztottam."


  5. 5 ,,Még nem láttam a Trónok harca befejező részét, szóval Istenemre esküszöm, hogyha elspoilerezed nekem, én úgy tönkre vágom a számítógépedet, hogy lassabb lesz, mint egy 1997-es számítógép betárcsázós internettel.”


  6. 6 ,,A kollégám adta nekem ezt a kártyát, szerintem céloz valamire..."


  7. 7 ,,Fásult volt a hangulat, ezért a kollégám úgy döntött, hogy feldobja kicsit a munkahelyi kávégépet."


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

  1. 8 ,,Elgondolkodtató felirat az irodánk falán."


  2. 9 ,,Egész délelőtt őrült kiabálást hallottam a fénymásoló szobából. Pár órával később, mikor bementem, megtaláltam a okát..."


  3. 10 ,,A kollégám háttérképe..."


  4. 11 ,,A szülési szabadságát töltő kollégánk beküldte nekünk a hamarosan születendő gyermekéről készült ultrahangképet, mi pedig kiraktuk az iroda falára. Gec*k vagyunk, tudom, de ez egy ilyen munkahely."


  5. 12 ,,9 hónapot vártam rá, hogy a kollégám végre megvegye álmai motorját, majd rájuk tehessem ezeket a rózsaszín kormánydíszeket."


  6. 13 ,,Én egy ilyen jó fej kolléga vagyok, nem hagytam, hogy elázzon."


  7. 14 ,,Megbeszéltük, hogy veszünk egy karácsonyfát az irodába, hogy jobb legyen a hangulat az ünnepek közeledtével. Azt viszont nem tudtuk eldönteni, hogy ki díszítse fel a fát, ezért..."


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.