21 fotó, ami alapján jó ötletnek tűnik, hogy Magyarország visszalépett az olimpiarendezéstől

Így, hogy az olimpia rendezéstől hivatalosan is visszalépett Magyarország, tulajdonképpen okafogyottá vált azon vitatkozni, hogy megérte-e volna avagy sem. Mi sem kívánunk ebben állást foglalni természetesen, inkább csak néhány ,,felemelő" pillanatképpel megemlékezünk róla, hogy miért is tűnik jó döntésnek a visszalépés ténye, hiszen tegyük a szívünkre a kezünket és valljuk be, akadnak még itt-ott formai hiányosságok az országban...


1.  Amíg a trolibuszokat az utasok tolják, (mint abban a régi jó szakállas viccben) addig talán az olimpia gondolata sem olyan égetően fontos.

2.  Más országokban talán meglepődnének rajta, ha valaki hasonlóképpen próbálna meg - nem is tudom...elbugázni vagy csak simán elszállíttatni - egy autót, de nálunk nem.

3.  De hogy valami pozitívum is legyen, a repülőtéri mosdóban például már minden adott volt hozzá, hogy 'megneveljük' kicsit az olimpia okán ideutazó tudatlan nyugati embereket.

4.  Bár a magyar ember talán természeténél fogva is kissé mogorva és kedvtelen, de legalább tudunk nevetni olyan dolgokon, melyet más országok lakói nem biztos, hogy poénként értelmeznének.

3-as metró hagyj fel minden reménnyel

5.  Más országokban a Valentin-nap nem feltétlenül állami-szintű ünnep, nálunk azonban az önkormányzatok is szívesen ajándékoznak, még akár egy sima Valentin-nap alkalmából is.

6.  Magyarországon még a sötét nagyuraknak sem megy olyan jól a sora, nem ritka, hogy kéregetniük kell a napi betevőért.

7.  Persze azért akadnak dolgok, melyekre kifejezetten büszkék vagyunk.


Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Bejegyzés
Sok-sok szöveg, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!