17 fotó, ami bizonyítja, hogy az elvesztett fogadások után mindig vicces képek születnek

Mindannyian vesztettünk már el fogadást, melynek eredményeképpen valami rendkívül kínos dolgot kellett csinálnunk, vagy éppen bizonyos mennyiségű pénzt fizetnünk a nyertes ellenfélnek. De hányunkat ragasztották már fel például egy közlekedési táblára fogadásból? Hányunknak kellett dinoszaurusz jelmezben becsekkolnia a reptéren? Cikkünk hősei ilyen és ehhez hasonló helyzeteken mentek keresztül.


 1. 1 ,,Egy rehabilitációs központban dolgozom és megígértem az egyik betegnek, hogyha elég egy bizonyos célt, akkor megborotválkozom. Megtette, úgyhogy holnap csupasz babaarccal láthat majd engem."


 2. 2 ,,Apám iskolaigazgatóként dolgozik, és megígérte a gyerekeknek, hogyha 1000 percet végigolvasnak felváltva, akkor megengedi a diákoknak, hogy egy triciklin végiglökjék őt a folyosón."


 3. 3 ,,A szüleim megígérték, hogy kapok 1200 dollárt, ha 21 éves korom előtt soha nem iszok alkoholt, nem szívok cigarettát és nem drogozok. 8 éves voltam, amikor tanúk előtt aláírt szerződést kötöttem velük erről.”

  reddit

 4. 4 ,,A bátyám viccesen azt mondta a nagymamánknak, hogy száz darab ajándékot szeretne a 'minden egy Eurós' boltból. A nagyi elfogadta a kihívást..."


 5. 5 ,,Fogadtam ezzel a 86 éves férfival, hogyha rúdtáncol egyet a bárban, akkor egy órán keresztül én fizetem az italait. Megnyerte a fogadást..."


 6. 6 ,,Elvesztettem egy fogadást, ezért egy éven keresztül el kellett tennem minden pénztárnál visszakapott 5 dolláros bankjegyet. Most 104 darab van belőle."


 7. 7 ,,Az unokatestvéremmel hálaadáskor mindig dámázunk és minden évben úgy ül le játszani, hogy már pedig most meg fog engem verni. Dokumentáltam az elmúlt 9 év vesztes reakcióit..."


 8. 8 Ez a 61 éves svéd igazgató megígérte, hogy rózsaszínre festeti a haját, ha egy bizonyos diáknak sikerül elvégeznie a 9. osztályt. Sikerült neki.


 9. 9 ,,Az egyik csapattársam azt mondogatta, hogy ő bizony elfér az iskolai szekrényben. Nem hittünk neki, ezért megmutatta."


 10. 10 ,,A főnököm és én fogadtunk, egy év után pedig végre kifizette az elvesztett fogadást...aprópénzben."


REAGÁLJ A TARTALOMRA EMOJIVAL!

0
Ez igen!
1
Nem tetszik!
0
Vicces
0
Imádnivaló
0
Meglepő
0
Szomorú
0
Bosszantó

SZÓLJ HOZZÁ!2 comments

 • Szia, guest

Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!