HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgokVicces

16 fotó, ami betekintést enged az olykor érthetetlen, de sosem unalmas női világba

Még azok az emberek is, akik amúgy nem hisznek a párhuzamos univerzumok elméletében, meg vannak győződve arról, hogy a nők egy rendkívül sajátos valóságban élik mindennapjaikat. A gondolkodásuk, ahogy a humorérzékük is, teljesen eltér a férfiakétól – ebből kifolyólag pedig számtalan szórakoztató szituáció képes keveredni a mindennapokban.

  HIRDETÉS

  Az alábbi 16 fotó segítségével most egy rögtönzött utazásra indulhatunk az olykor érthetetlen, de sosem unalmas női világba.

  1. 1 Csak a lányok tudják, hogy mekkora súlya van egy régóta várt találkozásnak.


   "Annyira hiányoztál, hogy meg tudnálak enni!"

  2. 2 ,,Elég különc lány vagyok, szóval idén Halloweenkor úgy döntöttem, hogy kivételesen "normális lánynak" öltözök. Az egész iroda meglepődött."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Lányok és az étkezés - na ez még egy nagy rejtély. Ezt a lányt például rajtakapták, amint az üdítőjébe mártogatja a csirkefalatokat.


  4. 4 Azt hitted, hogy a nők csak rózsaszín kabriókra vágynak? Van, aki a Shrek-féle Fiona hercegnős stílust részesíti előnyben.


  5. 5 ,,Ma véletlenül a biztonsági övemet is magamhoz láncoltam, amikor összekapcsoltam a kabátomat, majdnem meghaltam amikor kiszálltam a kocsiból és visszarántott."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Amikor egy nő a maximumra állítja az ölelés-fokozatot.


  7. 7 Lányok és a túlzásba vitt smink.


  8. 8 ,,A feleségem fát akart lehozni a padlásról. Mondtam neki hogy jó, de ne lépjen a gipszkartonra. … Később elismerte, hogy nem tudta, mi az a gipszkarton.”


  9. 9 ,,A barátnőm szóvá tette, hogy maradt néhány szőrszál a mosdókagylóban borotválkozás után, és jó lenne, ha rendet tartanék magam körül..."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  10. 10 Nincs szükség szelfibotra, ha van egy ilyen orrmányos barátod.


  11. 11 ,,A karácsonyi fotóm, amin az ajándékba kapott macskám belém karmol olyan, mint egy reneszánsz festmény."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 Két cicalány nem fér meg egy fotón - ezt mindenki tudja.


  13. 13 Minden munkahelyen van egy ilyen nő.


  14. 14 A felismerés pillanata, amikor rájött, hogy telefonnal a zsebében volt medencézni.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  15. 15 ,,A feleségem kalóz-stílusú munkahelyi csapatépítő bowlingra ment. Mindenki kalóznak öltözött, kivéve ő, ő inkább ágyú szeretett volna lenni."


  16. 16 Én a mosogatást is odaírtam volna a papírra, de ez a fotó azért jól összegzi, hogy mire képes egy nő, csakhogy megússza a vacsorafőzést...😄


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

18 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
  • 615
   Beszélgetésindító
   Jóisten... Férfiak
 • Amúgy nem vágom hogy a férfiak miért utolják ennyire a nőket. Nem mi megyünk a fa@zunk után, nem mi bújunk ki a haztartás alól, ahogy nem is mi kelünk arra reggelente hogy megint a kisebbik agyunk gondolkodik helyettünk. Egy radar foglal helyet a lábatok között, ami mágnesként húz maga után, ha egy jó nőt láttok. Képesek vagytok térden állva sírni, vergődni ha nincs meg a mai "betevő" mert nektek csak ebből áll az életek 99%-a. Kikapcsolt aggyal, feltuningolt alsó feltájjal szidjátok a nőket, és azt hiszitek tietek a felsőbbrendűség az erőtök miatt, holott ha az izmotok úgy fejlődött volna ki mint a nőké, mi lennénk az agyi kapacitásunk mellett a felsőbbrendűek. De mivel ti agyatlan bunkók a csípőtöket és az izmotokat használjátok, ti vagytok elvileg felettünk. Gáz a világ :D De jobb ha egyet tudsz...Ha nincs anyád, valahol ott vergődnél egy csávesz zacsijában. 
  • Hú valakit nagyon felhúzott egy vagy több férfi! :) Nyugodj le, ti sem vagytok jobbak. Ez egy parttalan vitatéma.
  • Szegény pára.... Beverték rendesen a dagadt valagába, majd dobták... Többször is. 😂 
  • Amikor a recepciós megkérdezi Melvint, hogy honnan ismeri ennyire a nőket, ő csak annyit felel, hogy olyanok, mint a férfiak, csak ész és józanság nélkül. A sértés kemény, de nem a filmesek találták ki. A híres író, John Updike válaszolta ezt ugyanerre a kérdésre. Idézet a Lesz ez még így se! című filmből.
   • Akinek nem inge...Viccesnek tartom,  pedig nő vagyok. 
  • Úgy kezded, hogy miért utálják a férfiak ennyire a nőket (a cikkben amúgy semmi ilyesmi nincs említve, sem utalás rá) majd letolsz egy komplett gyűlölet a faszik ellen, ami egy kib*szott alaptalan ostoba általánosítás :D Csak gratulálni tudok! :D
   • Pontosan! Egy szó sem esett a cikkbe h a pasik fikazták volna a nőket. Én nem vagyok pasi gyülőlő. Az biztos néha külön világ pasi és nő de ez így a jó. 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.