16 embertípus, akivel mindannyian találkoztunk már a konditeremben

Bárki, aki valaha is járt már edzőteremben tudja, hogy itt egy teljesen más világ várja az embert, mint a konditerem falain kívül. Csak úgy, mint a természetben az állat- és növényfajok, a konditerembe járó emberek is jól elkülöníthető csoportokra bonthatók. Az alábbi listán most ezeket a legtipikusabb konditermi arcokat próbáltuk meg kategorizálni, és biztosak vagyunk benne, hogy egyik-másik figura számodra is ismerős…😜


 1. 1 Mr. Olimpia


  Ez a típus a konditeremben éli az életét. Bármikor mész, abban az egyben biztos lehetsz, hogy ő ott van és vagy lenéző tanácsokkal ostromolja a vendégeket, vagy a terembe tévedt lányokat hajkurássza, az esetek 100%-ban sikertelenül.

 2. 2 Mr. Izzadó


  Ezt a típust onnan ismered fel könnyedén, hogy hiába az emberhez nem méltó verejtékezés, ő az egyetlen a konditeremben, aki nem használt törölközőt. Így persze bármerre is jár, a kondigépeken hagyott izzadságfoltjai alapján jól behatárolható a tartózkodási helye.

 3. 3 Jóga-hadsereg


  Boldog tekintet, hónalj alá gyűrt matrac és mezítláb közlekedés – hiszen a testnek lélegeznie kell. Néha nem is látjuk őket, csak a nyögéseik alapján sejthetjük, hogy a közelünkben tartózkodnak.

 4. 4 Mr. Felsőtest


  Ő az a srác, aki olyan felsőtesttel rendelkezik, mint egy pankrátor, a lábai mégis megragadtak egy általános iskola alsó osztályos diákjának szintjén. Ez persze nem véletlen, hisz sosem tart lábnapot, és rajta kívül mindenki jól látja az ebből fakadó problémát.

 5. 5 Az ál-egészség nagykövete


  Úgy tesz, mintha életvitel szerűen az egészség jegyében élné az életét, bölcs tanácsokkal látja el a körülötte élőket, mégis edzés után vagy azonnal cigi lóg a szájából, vagy a közeli gyorsétteremben lakmározva bukkanhatsz rá.

 6. 6 Az "ez meg mi a f*szt csinál" srác


  Ő csinálja a „gyakorlatot”, mégis neked fáj…mivel fingja sincs róla, hogyan is kell használni a gépeket. Sok vidám percet okoz a konditerem vendégeinek, és szent meggyőződése, hogy tudja, mit csinál.

 7. 7 A modell


  Tulajdonképpen nem is a kondigépek, sokkal inkább a tükrök miatt jár terembe. Noha néha-néha igénybe veszi a konditerem által kínált eszközöket, ideje nagy részét saját maga nézegetésével tölti.

 8. 8 A perverz


  Ő sem edzeni jár a terembe, pusztán ez az egyetlen hely a földön, ahol nőket hallhat nyögdécselni és izgató pózban mozogni. A guggoló lányok a napja fénypontjai, néha pedig már nekünk kínos, amit csinál.

REAGÁLJ A TARTALOMRA EMOJIVAL!

3
Ez igen!
0
Nem tetszik!
10
Vicces
1
Imádnivaló
0
Meglepő
0
Szomorú
0
Bosszantó

SZÓLJ HOZZÁ!Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!