16 embertípus, akivel mindannyian találkoztunk már a konditeremben

Bárki, aki valaha is járt már edzőteremben tudja, hogy itt egy teljesen más világ várja az embert, mint a konditerem falain kívül. Csak úgy, mint a természetben az állat- és növényfajok, a konditerembe járó emberek is jól elkülöníthető csoportokra bonthatók. Az alábbi listán most ezeket a legtipikusabb konditermi arcokat próbáltuk meg kategorizálni, és biztosak vagyunk benne, hogy egyik-másik figura számodra is ismerős…😜


 1. 1 Mr. Olimpia


  Ez a típus a konditeremben éli az életét. Bármikor mész, abban az egyben biztos lehetsz, hogy ő ott van és vagy lenéző tanácsokkal ostromolja a vendégeket, vagy a terembe tévedt lányokat hajkurássza, az esetek 100%-ban sikertelenül.

 2. 2 Mr. Izzadó


  Ezt a típust onnan ismered fel könnyedén, hogy hiába az emberhez nem méltó verejtékezés, ő az egyetlen a konditeremben, aki nem használt törölközőt. Így persze bármerre is jár, a kondigépeken hagyott izzadságfoltjai alapján jól behatárolható a tartózkodási helye.

 3. 3 Jóga-hadsereg


  Boldog tekintet, hónalj alá gyűrt matrac és mezítláb közlekedés – hiszen a testnek lélegeznie kell. Néha nem is látjuk őket, csak a nyögéseik alapján sejthetjük, hogy a közelünkben tartózkodnak.

 4. 4 Mr. Felsőtest


  Ő az a srác, aki olyan felsőtesttel rendelkezik, mint egy pankrátor, a lábai mégis megragadtak egy általános iskola alsó osztályos diákjának szintjén. Ez persze nem véletlen, hisz sosem tart lábnapot, és rajta kívül mindenki jól látja az ebből fakadó problémát.

 5. 5 Az ál-egészség nagykövete


  Úgy tesz, mintha életvitel szerűen az egészség jegyében élné az életét, bölcs tanácsokkal látja el a körülötte élőket, mégis edzés után vagy azonnal cigi lóg a szájából, vagy a közeli gyorsétteremben lakmározva bukkanhatsz rá.

 6. 6 Az "ez meg mi a f*szt csinál" srác


  Ő csinálja a „gyakorlatot”, mégis neked fáj…mivel fingja sincs róla, hogyan is kell használni a gépeket. Sok vidám percet okoz a konditerem vendégeinek, és szent meggyőződése, hogy tudja, mit csinál.

 7. 7 A modell


  Tulajdonképpen nem is a kondigépek, sokkal inkább a tükrök miatt jár terembe. Noha néha-néha igénybe veszi a konditerem által kínált eszközöket, ideje nagy részét saját maga nézegetésével tölti.

 8. 8 A perverz


  Ő sem edzeni jár a terembe, pusztán ez az egyetlen hely a földön, ahol nőket hallhat nyögdécselni és izgató pózban mozogni. A guggoló lányok a napja fénypontjai, néha pedig már nekünk kínos, amit csinál.


Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Bejegyzés
Sok-sok szöveg, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!