HIRDETÉS BEZÁRÁS
Vásárlás

16 hangulatos holmi, amivel télen sem kell lemondanunk a kellemes melegségről

  Bárki bármit mond, a tél az egyik legszebb időszak az évben, egy gond van vele: a hideg. Legalábbis alapjában véve, ha ugyanis egy kicsit felkészültebbek és rafináltabbak vagyunk, ezt is könnyen kivédhetjük.

  HIRDETÉS

  Az alábbi listán éppen ezért 16 olyan mérhetetlenül hangulatos téli holmit gyűjtöttünk össze, melyek garantáltan felejthetetlenné teszik majd számunkra a hűvös hónapokat…😍

  1. 1 Mesefigurás lábmelegítő


   Legyen szó tévézésről, laptopozásról vagy csak egy forró tea elszürcsöléséről a teraszon, ezeknek a pihe-puha (különféle) mesefigurás lábmelegítőknek hála valódi relaxációként fogjuk megélni az otthon töltött téli perceket. Ára: ~6.600ft.

  2. 2 Multifunkciós óriás kendő


   Bárhogy is használjuk, egy biztos: ezzel a dupla mintás (tényleg hatalmas) kendővel sosem fogunk fázni. Használjuk akár a hátunkra terítve, vagy csak szimplán a nyakunkat melegítve vele, a kellemes melegség garantált. Ára: ~3.000 forint.

  3. 3 Nyuszifüles termosz-bögre


   Legyen szó egy hideg téli napról a munkahelyen, vagy csak egy kellemes téli sétáról a legjobb barátunk társaságában, a táskánkban is könnyen elférő - mérhetetlenül cuki - nyuszifüles termosz-bögre (300ml) rendületlenül teszi a dolgát és melegen tartja a kedvenc teánkat, a kávénkat vagy éppen a házilag készített speckó forralt borunkat. Ára: ~3.300 forint.

  4. 4 Kötött állatos 'pulcsiba' rejtett melegvíz tartó


   Ezek a többféle változatban kapható kötött pulcsiba rejtett melegvízes tartók tökéletes választások lehetnek, ha instant melegségre 'szomjazunk'. Csak annyi a dolgunk, hogy meleg vízet engedjünk bele a csapból, majd oda tesszük, ahová csak akarjuk: a fenekünk alá, a pocakunkra, a hátunkhoz/derekunkhoz...a melegség mindenhol garantált. Ára: ~6.000 forint.

  5. 5 Érintőképernyő-barát kesztyű


   Nem kell többé remegő kézzel üzenetet írnunk a legjobb barátunknak a buszmegállóban várva, ezekkel az érintőképernyőkhöz tervezett kesztyűkkel ugyanis egy pillanatra sem kell kockáztatnunk kezeink melegségét. Ára: ~500 forint.

  6. 6 Pihe-puha Pokémonos pizsama


   Ha Te is azok közé tartozol, akik álmukban rendre lerúgják magukról a takarójukat és emiatt folyamatos megfázással küszködnek télen, akkor jó hírem van: ezeket a Pokémonos pihe-puha egybe pizsamákat épp neked találták ki. Ára: ~5.500 forint.

  7. 7 USB-s kézmelegítős egérpad


   Nincs többé bizonytalan kattintás a remegő kezek miatt, ez a minyonos egérpad ugyanis nem csak eszméletlenül cuki, de USB kábellel a számítógéphez/laptophoz csatlakoztatva melegen is tartja a kezünket. Ára: ~2.200 forint.

  8. 8 USB-s bögremelegítő


   Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a finom kávénk/teánk a hűvös irodában néhány perc leforgása alatt kihűl. A mikróban melegített kávé/tea pedig korántsem olyan, mint a frissen lefőzött, ami csak további bosszúságokat okoz. Ennek azonban vége, hála ezeknek a cuki mesefigurás bögremelegítőknek, melyek folyamatosan gondoskodnak a működésünkhöz szükséges folyadékok hőmérsékletének szintentartásáról. Ára: ~500 forint.

  9. 9 Mr. Tea - teafű áztató


   Egy gyors teázás mindig tökéletes választás lehet télen, ezzel a figurás teafű mártogatóval pedig nem csak kellemes, de egyben szórakoztatóvá is tehető ez a folyamat. Ára: ~950 forint.

  10. 10 Mini fűtőberendezés


   Valószínűleg mindannyian álmodoztunk már róla, hogy bárcsak létezne egy aprócska fűtőberendezés, amit a táskánkban hordozva is bárhová magunkkal vihetünk. A jó hír, hogy ennek is eljött az ideje, ezzel a mini-melegítővel ugyanis bármelyik apró helységet kellemesen meleggé varázsolhatjuk, amerre csak megfordulunk. Ára: 1.500 forint.

  11. 11 Cipőszárító


   Ha rajtam múlna, Nobel-díjat kapna a feltalálója, de hát nem rajtam múlik, úgyhogy a legtöbb, amit tehettem, hogy a család minden tagjának bevásároltam belőle. 2 gyerek mellett egy ilyen cipőszárító-szerkentyű maga a megváltás. Ára: ~2.200 forint.

  12. 12 Pihe-puha dagi cicás párna


   Ehhez a pihe-puha cicás díszpárnához még nyáron is szívesen odabújna az ember. Télen pedig...gyakorlatilag összeköthetjük a kellemest a hasznossal, hiszen nem csak a puhaságában lelhetünk örömöt, de hozzá bújva könnyedén fel is melegedhetünk. Ára: ~3.700 forint.

  13. 13 Rózsaszirom fürdéshez


   Egy forró fürdő önmagában is életmentő lehet télen, ezzel a 3x100 grammos rózsaszirom csomaggal azonban rögtön alpesi luxus villában érezhetjük magunkat. Ára: ~2.500 forint.

  14. 14 Cuki-pandás szemkötő


   Jó, na...igaz, ami igaz, ez a pandás szemkötő talán nem fog megmenteni minket a kihűléstől, de egy kis extra melegséget azért mégiscsak nyújthat alvás közben. Nem mellékesen pedig iszonyatosan cuki. Ára: ~200 forint.

  15. 15 Római lovagok ihlette sapka


   Minden otthonnak szüksége van egy bátor és hős lovagra! 😛 Ezzel a római lovagok ihlette sapkával pedig nem is lesz olyan nehéz eljátszani ezt a szerepet. Ára: ~2.500 forint.

  16. 16 Egyujjas sünis kesztyű


   Végezetül pedig a kesztyű, ami nélkül tulajdonképpen nem is lehetne teljes ez a lista. Meg kell zabálni...😍 Ára: ~1.000 forint.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.