21 őrült japán találmány, ami a maga módján azért zseniális is egyben

Ha valamihez, akkor a korszakalkotó, merész, és őrült találmányokhoz aztán nagyon értenek a Japánok. Gondoljatok csak a már-már morbid televíziós vetélkedőikre, vagy a cseppet sem hétköznapi étkezési szokásaikra…egyszerűen mindig és mindenhol igyekeznek egy jó nagy lépéssel a világ előtt járni, ám ez nem megy azért mindig zökkenőmentesen.


HIRDETÉS

Az alábbi 21 találmány is pontosan ilyen, és habár mindegyikben van némi potenciál, mégis a világ talán még nem teljesen áll készen rájuk.

 1. 1 Vajreszelő.


  A vajas-doboz használatának megvan a maga hátulütője. Ha például pirítós kenyeret szeretnénk kenni, a morzsás késsel könnyedén telemorzsázhatjuk a vajat, ami nem csak gusztustalan, de könnyebben meg is penészedik ezáltal. Ezzel a roppat mód ötletes találmánnyal ezeknek a kellemetlenségeknek egyszer és mindenkorra vége, ha pedig nem kerülne 12 ezer forintba (!!!) az Ebayen, (tényleg annyi) akkor valószínűleg már rendeltem is volna párat magamnak és a rokonoknak.

 2. 2 Nyakkendő és esernyő, egyben.


  Véleményem szerint azért ez roppant ötletes! Elfoglalt, folyton utazó üzletembereknek például igazi megváltás is lehet.

 3. 3 Szemcsepp-segítő szemüveg.


  A szemcseppentés bizony mostoha egy dolog tud lenni, kicsit olyan, mintha egy kést kéne magunkba szúrnunk és közben tűrnünk mindezt. Kellemetlen, mellé megy…idegesítő az egész. A szemcseppentő szemüveg ezt hivatott – ha nem is megoldani, de legalább – enyhíteni.

 4. 4 Néma karaoke.


  Bárhol is vagy éppen, – akár a metrón, vagy az irodában – csak egyszerűen előkapod, és máris letolhatsz egy komplett Bon Jovi számot úgy, hogy közben a kutya sem sejti, miben is mesterkedsz pontosan.

 5. 5 Hangszórós párna, oldalfekvéshez.


  Titeket is szokott idegesíteni, hogy amikor oldalatokra fekszetek és a fejeteket egy párnára téve próbáltok TV-t nézni, akkor nem halljátok rendesen a műsort az egyik fületekre? Ez a belsejében hangszóróval felszerelt fejpárna, ezt hivatott orvosolni.

 6. 6 Gyorsleves-manusz.


  Unod, hogy a forróvízzel leöntött gyorslevesedet 10 másodpercenként nézegeted, hogy mikor lesz már kész? Ez a kis műanyag manusz pontosan 3 percre van bekalibrálva, ha pedig eléri a kellő hőmérsékletet, – csak úgy, mint  a tészta – egyszerűen leugrik az edényről.

 7. 7 Kocka-görögdinnye.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás

Szólj hozzá!

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
  Mit készítsünk?!
  Kép
  Fotó vagy GIF.
  GIF
  GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
  Videó
  Youtube, Vimeo vagy Vine.
  Szöveg
  Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
  Lista
  Klasszikus internetes lista, számozással.
  Szavazás
  Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
  Visszaszámlálás
  Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
  Személyiség teszt
  Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
  Kvíz
  Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
  Nyílt lista
  Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
  Ranglista
  Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

  Küldd el egy barátodnak!