A kutyát elválasztották a tehéntől, ami felnevelte, de újra találkoztak és kamerára rögzítették a nagy találkozást

Az igazi barátság nem ismer határokat. A legjobb példa erre az állatvilág. Bár a tapasztalataink azt súgják, hogy a különböző fajokhoz tartozó állatok nem feltétlenül kedvelik egymást, mégis számos példa létezik olyan különleges barátságokra, amikor az állatok minden akadályt legyőzve kötöttek életre szóló barátságot egymással.

Bár számos ilyen történet létezik, egyik sem érintett még meg minket a Liked.hu-nál annyira, mint a most következő Rookie nevű kutyus és az ő tehén barátjának a kapcsolata.


Kutya és tehén

Amikor Rookie-t befogadták, azonnal szoros kapcsolatot alakított ki az emberekkel, de volt egy lény a családban, aki még az embereknél is jobban ellopta Rookie szívét, ez pedig a család tehene volt.

A gazdik nem akartak hinni a szemüknek, amikor meglátták, hogy ez a csodálatos duó milyen könnyen, milyen szoros barátságot alakított ki egymással. A tehén annyira a szárnyai alá vette a kutyát, hogy szinte már az anyjává vált – gyakran nyalogatta és ölelgette Rookie-t, legtöbbször pedig együtt is aludtak.

Egy nap azonban a családnak el kellett adnia a tehenet, ez pedig nem meglepő módon óriási csapást jelentette a kutyus számára.

Tehén elvitel

Sajnos a család többé nem engedhette meg magának a tehéntartást, ezért Rookie legjobb barátjának mennie kellett. Ettől a kutya teljesen összetört. Ugatott, sírt és órákat várt a pajta ajtaja előtt, azt remélve, hogy legjobb barátja visszatér.

Szomorú kutya

Rookie egy nap távoli hangot hallott, ezért kiszökött az utcára és addig követte, míg újra meg nem látta a legjobb barátját – kiderült, hogy a tehén továbbra is ugyanabban a faluban él, csak egy másik pajtában. A kutya nagyon boldog volt a találkozástól, ám ez nem tartott sokáig.

Gazdái azonnal keresni kezdték az elszökött kutyát, és amint megtalálták, egy gyors leszidást követően ismét hazavitték. A kutya állapota ekkor ismét romlani kezdett, nem evett, nem ivott, nagyon szomorú volt, hogy ismét el kellett válnia a barátjától.

Bánatos kutya

A család nem bírta tovább nézni az üres szemekkel legjobb barátja visszatérését váró kutyát, ezért rájöttek, hogy nem maradt más választásuk: Rookie egyszerűen nem választható el a legjobb barátjától, ezért minden anyagi nehézség ellenére kénytelenek voltak visszavásárolni a tehenet.

A nagy találkozás pillanatát pedig kamerára rögzítették:

REAGÁLJ A TARTALOMRA EMOJIVAL!

3
Ez igen!
1
Nem tetszik!
4
Vicces
43
Imádnivaló
2
Meglepő
1
Szomorú
1
Bosszantó

SZÓLJ HOZZÁ!2 comments

  • Szia, guest

Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!