HIRDETÉS

9 történet, ami után hinni fogsz a sorsban


Néha egyszerűen jókor vagyunk jó helyen, annyira, hogy egyszerűen olyan érzésünk van tőle, mintha valaki odafentről irányítaná az események láncolatát, vagy mintha tényleg létezne a „sors keze”.

HIRDETÉS

A Liked.hu-nál 9 érdekes történetet találtunk, amikor a kiszámíthatatlan véletlenek jobbá tették az emberek életét.

 1. VictorN.
  27
  Új albérletbe költöztem. Két hete éltem ott, amikor egy nap úgy döntöttem, hogy kényeztető napot tartok. Tetőtől talpig kék agyaggal kentem be magam, aztán valaki váratlanul besétált a lakásba. Ott álltam meztelenül, ahogy születtem, és kék színűen, mint az Avatar című filmben, aztán váratlanul egy jó kiállású férfi tekintete nézett rám. Rohantam a konyhába, hogy felkapjak egy kést, mire a srác védekezésül egy dezodort ragadt a kezébe. Elkezdtük kérdezgetni, hogy ki-kicsoda, majd kiderült, hogy ez az ő lakása, amit a nagymamája adott ki nekem, aki arról álmodott, hogy az unokája így majd talán feleségre talál. Még mindig nevetve emlékszünk vissza erre a napra. Egyébként még most is ott élek, de most már nem bérlőként, hanem családtagként.
  Az email címet nem tesszük közzé.

 2. VictorN.
  23
  Anyukámnál ősszel rákot diagnosztizáltak. Az orvosok szerint kevés esélye volt a túlélésre. Órákig ültem az ágya mellett a kórházban, mialatt a macskám egyedül volt otthon. Elkezdtem a macskát is magammal vinni a kórházba, anyukám is nagyon örült neki. Amikor először vittem be, csak ráfeküdt anyukámra, és aludt rajta egész nap. Reggel az ápolónő jött, hogy elvégezze a szokásos tesztet az édesanyámon, amikor észrevette, hogy a macska nem lélegzik – meghalt. Másnap azt a hírt kaptuk, hogy édesanyám betegsége váratlan fordulatot vett, javulni kezdett. A vizsgálatok eredményei egyre jobbak lettek. Azt mondták, hogy ez egy csoda. A macskám az életét adta az anyukámért … nincs más magyarázat.
  Az email címet nem tesszük közzé.

 3. VictorN.
  22
  Tíz éves koromig Los Angelesben éltem. Ott jártam óvodában. Az anyám és a nagynéném később gyakran mesélték, hogy jó barátok voltunk egy kislánnyal, akit Dianának hívtak, és megígértem neki, hogy egy nap feleségül veszem majd. Sok-sok évvel később New Yorkban éltem, és megismerkedtem egy nővel. A barátságunk hamarosan párkapcsolattá alakult. Dianának hívták, ám ennek eleinte nem tulajdonítottam nagy jelentőséget. Végül, amikor jobban megismertük egymást, meséltem neki erről az óvodai lányról. Kiderült, hogy ő az a Diana, és hamarosan össze is házasodtunk. Mindig tartsd be az ígéretedet!

  Az email címet nem tesszük közzé.

 4. VictorN.
  19
  A házam közelében van egy kis tér. Rendszeresen jártam ott a húgommal. Van mellette egy titokzatos kávézó, ahol anyám találkozott apámmal, a nővérem pedig a férjével. Ma pedig véletlenül épp bent kávéztam, amikor egy férfi megcsúszott és elesett. Odamentem hozzá, felsegítettem, majd elhívott engem randizni. Most az egész családom az esküvőnket várja.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Az email címet nem tesszük közzé.

 5. VictorN.
  17
  Az esküvőnkön tudtam meg, hogy a férjemnek szeretője volt. Nem tudtam uralkodni magamon vagy visszatartani az érzéseimet, így hát zokogni kezdtem és elrohantam. Lementem a metróba, hogy elmegyek valahova. Képzeljétek el, egy lány, hatalmas esküvői ruhában, sírva, a metrón – természetesen mindenki engem nézett. Ekkor megjelent egy fiatalember, aki elhatározta, hogy feldobja a hangulatomat. Kézen fogott, kiszállt velem a metróból, és eljátszotta, hogy a vőlegényem, így elkerültem a kellemetlen helyzetet. Olyan jól ment neki a szerep, hogy azóta tényleg férj és feleség lettünk.

  Az email címet nem tesszük közzé.

 6. VictorN.
  14
  Elvesztettem a pénztárcámat. Benne volt a személyigazolványom, a pénzem, a bankkártyám, és a macskám fotója. Pár nap múlva találtam egy telefont a buszon. Felhívtam a telefonban található „anya” nevet, és elmeséltem mi történt. Találkoztunk a telefon tulajdonosával, aki értelemszerűen nagyon boldog volt, hogy meglett a telefon. Örült neki, hogy vannak még becsületes emberek a világon. Elmeséltem neki, hogy tudom, milyen érzés lehet, mivel néhány nappal korábban veszítettem el a pénztárcámat. Ekkor a srác elővett a zsebéből egy pénztárcát, és megkérdezte, hogy az enyém-e. Kinyitottam, és ott volt benne a macskám fotója! El sem tudjátok képzelni, mennyire meglepődtünk mindketten. Az összes pénzem, a kártyáim, minden ott volt. A sráccal azóta nagyon jó barátok vagyunk, és egyértelmű, hogy nem véletlenül vezetett össze minket a sors. Valóban történnek csodák.
  Az email címet nem tesszük közzé.

 7. VictorN.
  9
  Ma ismét meggyőződtem róla, hogy az élet imád viccelődni. Az idősebb nővérem 5 évig járt a barátjával, de szakítottak, és később hozzáment egy Alex nevű férfihoz. A bátyám 8 évig volt együtt egy lánnyal, de szakítottak, és megismerkedett egy csodálatos nővel, akit Alexa-nak hívtak. Én 3 évig randiztam egy sráccal, de nemrég szakítottunk. Most találkoztam egy másik sráccal … kitalálod, hogy hívják?

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Az email címet nem tesszük közzé.

 8. VictorN.
  8

  Pár napja elszökött a macskánk. A férjem azt mondta, hogy elment meghalni, mert már 13 éves volt. Ezt valahogy el kellett magyaráznom az ötéves fiunknak is. Tegnap kimentünk sétálni a fiammal, és már a fejemben volt, hogy nagyjából mit fogok mondani, amikor a fiam így szólt: „Anya, nézd!”. Néztem, és a kezében a macskánk, Freddie tökéletes másolata volt, csak egy fiatalabb verzió. Most az „új” Freddie velünk él, és elmondtam a fiamnak, hogy az öreg macskánk egy fiatalabb testben tért vissza. A férjemmel aztán gondolkoztunk ezen, és arra jutottunk, hogy talán tényleg így van. Lehet, hogy a macskáknak tényleg 9 életük van, és ha túl idősek, akkor visszatérnek a régi gazdájukhoz, fiatalabb formában?
  Az email címet nem tesszük közzé.

 9. VictorN.
  7
  Megértettem, hogy őt szánta nekem a sors, amikor megtudtam, hogy nemcsak őt, de az apját és a nagyapját is Sándornak hívják – akárcsak az enyémet. Se ők, se mi nem szerettük volna megtörni ezt a hagyományt, ezért úgy döntöttünk, hogy a mi fiunkat is Sándornak fogjuk hívni..

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Az email címet nem tesszük közzé.

  Rosszul vagyok amikor valaki bemutatja az apját, nagyapját… és ugyan úgy hívják mindanyiójukat.

Ez egy nyílt lista, amit Te is bővíthetsz
vagy
Másold be a YouTube videók, Facebook, Tik-Tok, Instagram (stb.) bejegyzések URL címét.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
3 hozzászólás, 7 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!