HIRDETÉS

2 évig öntözte, majd úgy döntött, hogy átülteti. Kiderült, hogy a tökéletes kinézet nem a gondoskodásnak köszönhető

Előfordult már veled, hogy valamiről, amiben hosszú ideig tiszta szívvel hittél, végül kiderült, hogy hazugság? A 24 éves Caelie Wilkes tudna mit mesélni az ilyenkor felszabaduló bánatról, haragról és csalódásról, a nő ugyanis váratlan igazságot tárt fel a 2 éven át gondosan őrzött növényéről.

A szép, zöld, erőteljes növény Caelie elmondása szerint olyan volt, mint a harmadik gyermeke – saját öntözési rendje volt, és folyamatosan figyelte, hogy kellő napfény érje. A lány még nedves kendővel is törölgette a leveleket, csakhogy még egészségesebb legyen a növény! A virág azonban nem értékelte ezt a féltő gondoskodást.


A kétgyermekes édesanya, Caelie Wilkes nagyon vigyázott kedvenc növényére, amennyire csak egy kétgyermekes édesanya szabadidejéből telik rá.

1583309517 eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3

Az anyuka nagyon büszke volt a „zöld kisállatára”, amit mindig az ablakpárkányra tett, és az elsők között volt, amit megmutatott a vendégeknek. Caelie elmondása szerint az egyik barátja egyszer megpróbálta a jól megszokott locsolási renden kívül meglocsolni a növényt, ő pedig testével védte a növényt, hogy megakadályozza a mindennapi rutin felrúgását. Caelie tényleg szerette volna, ha a növény minél tovább gyönyörű, friss és egészséges marad.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A képet elnézve nem kétséges: a növény tényleg kitűnő állapotban volt.

1583309363 c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b

A fájdalmas igazság csak akkor látott napvilágot, miután az anyuka úgy döntött, hogy ideje átültetni a kiskedvencét. Beszerezte a tökéletes virágtartót és a hozzáillő földet, majd orvosi precizitással nekikezdett az átültetésnek. Nagy meglepetésére azonban a korábbi edényben nem föld, hanem polisztirol anyag volt, amit műkavicsokra ragasztottak.

Ekkor tudatosult benne, hogy élete elmúlt 2 éve átverés volt, és az olyannyira szeretett növénye csak egy művirág. Az eset olyan mély nyomott hagyott az édesanyában, hogy a Facebook oldalán is beszámolt a történtekről, ahol több tízezer ember fejezte ki mély együttérzését és hangos nevetését.

,,Hogy nem vettem ezt észre? Az elmúlt két évben végig hazugságban éltem!" – írta Caelie.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A műanyag virág féltő gondoskodással történő átültetése tehát ezen a ponton félbeszakadt.

1583309417 c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c

A lány története gyorsan felkapott lett az interneten, még a legnagyobb hírportálok is címlapon hozták le a nem mindennapi bakit, aminek az eredeti Facebook bejegyzése már 12 ezer kedvelésnél és közel 8 ezer megosztásnál jár. Voltak, akik támogatásukat fejezték ki Caelie-nek, mások inkább humorral reagáltak a helyzetre.

Az édesanyát szó szerint sokkolta a tény, hogy egész idő alatt nem vette észre, hogy az egészségesnek és gyönyörűnek gondolt virága csak egy ócska művirág. A féltő, őszinte gondoskodása persze mindenképpen dicséretreméltó, de most már legalább ő is tudja, hogy akár az erkélyre rakva is könnyedén áttelel majd, nem kell feltétlenül vele aludnia.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
6 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!