HIRDETÉS

19 megható fotó és történet, ami bizonyítja, hogy a világ jobb hely, mint gondoljuk

A mindennapok szürkeségében tengődve nem is csoda, ha az ember néha úgy érzi, hogy egy kegyetlen, minden szegletében gonosz és kapzsi világban éljük az életünk. Ez azonban nem teljesen van így, és ha csak elszórva is, de történnek még olyan csodák a világban, melyek láttán az ember elhiszi, hogy talán még sincs minden veszve és maradt még reménye az emberiségnek. Az alábbiakban 19 ilyen megható történetet és pillanatot gyűjtöttünk most nektek össze.


  1. 1 Miután az anyukát kórházba szállították, a rendőrök ott maradtak a házában, hogy elmosogassanak és vacsorát készítsenek az 5 gyermeke számára.


  2. 2 ,,Eladtam az autómat, hogy fizetni tudjam a kutyám életmentő műtétjét."


  3. 3 ,,Ha választhatnék szupererőt, én a repülést választanám. Körberepülném a Földet és minden kisgyereket meghívnék játszani és teázni hozzám és a nővéremhez." - Mohamad, szíriai menekült kisfiú.


  4. 4 Ennek a texasi egyetemnek a diákjai összegyűltek, hogy egy nagy közös öleléssel vigasztalják és támogassák diáktársukat, akinek az édesanyja elvesztette a rák ellni küzdelmet.


  5. 5 James Harrison körülbelül 2,4 millió gyermek életét mentette meg azzal, hogy 60 éven keresztül minden héten vért adományozott. Ezen a képen néhány olyan gyermekkel látható, akik az Ő által adományozott vér miatt lehetnek ma életben.


  6. 6 Minden anya egyforma.


  7. 7 ,,Apám több éven keresztül napi 15 órát dolgozott, hogy egy nap teljesíthesse az álmát és megnyithassa saját éttermét. Ez a kép az étterem megnyitásának napján készült, sosem láttam még ilyen boldognak."


  8. 8 ,,Apám 'vakvezető emberré' avanzsálta magát, miután a 14 éves kutyánk megvakult és már nem volt képes egyedül közlekedni."


  9. 9 A viharos szél miatt kidőlt a fa, amiben ennek a harkálynak a fészke volt, ezért az emberek kivágták a fészkét a fából és ráerősítették az egyik közeli fára.


  10. 10 ,,17 évvel később a gyerekkori álmom valóra vált."


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!