HIRDETÉS BEZÁRÁS
Tippek és trükkök

12 tárgy, amit általában a fürdőszobában tárolunk, pedig messze tőle kellene

  Sokszor kényelemből vagy a szokásaink miatt hajlamosak vagyunk néhány olyan tárgyat hagyni a fürdőszobában, melyeket bár általában tényleg ezen a helyen használunk, ennek ellenére nem lenne szabad ott tárolni őket. Ezek a tárgyak általában a napi takarításhoz szükséges eszközök, vagy a rendszeresen használt piperecikkeink, melyek tárolására bizony jobb hely is van a házban, mint a fürdőszoba.

  HIRDETÉS

  Annak érdekében, hogy a helytelen tárolás ne okozhasson kárt a különféle tárgyainkban, a Liked.hu-nál összeállítottunk egy listát azokról a dolgokról, melyeket jobb lenne a ház egy más pontján tárolni.

  1. 1 Borotva

   Borotva

   A borotvák általában acélból készülnek, ezzel biztosítva a könnyebb és simább borotválkozást. Mindazonáltal, annak ellenére, hogy a fürdőszobában szoktunk borotválkozni, célszerű a ház egy más pontján tárolni őket, mivel a helyiségben található páratartalom, valamint a folyamatos vízzel való érintkezés rozsdásodást okozhat, amitől a penge elveszti élességét, a borotválkozás pedig fájdalmasabb és kevésbé hatékony lesz.

  2. 2 Törölköző

   Torulkozotarolas

   Nyilvánvaló, hogy törölközőre van szükség a fürdőszobában a mosakodáshoz és a kézmosáshoz egyaránt, de nem árt vigyázni: a nedvesség hatására ugyanis penész alakulhat ki, ami egyébként nemcsak a törülközőket, de a köntösöket és hasonló anyagokat egyaránt veszélyezteti. Egy idő után rossz szagot kezdenek árasztani, ha pedig túl sokáig hagyjuk, akár az egészségünkre is veszélyes lehet.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Gyógyszerek

   Gyogyszertarolas

   Sok ember előszeretettel tárolja a gyógyszereit a fürdőszobai polcokon, pedig a magas páratartalom és a hő egyaránt károsíthatja azokat. Ennek eredményeként a gyógyszerek elvesztik a hatékonyságukat, és hamarabb lejárnak, mint a dobozon feltüntetett dátum.

  4. 4 Ékszerek

   Ekszerek tarolasa

   A fürdőszobában tárolt ékszerek, vagy ami még rosszabb, közvetlenül a mosdó mellett tárolt ékszerek nagy mértékben károsíthatják kedvenc kiegészítőinket. Az ékszerek fém elemei oxidálódni kezdhetnek, melynek eredményeként mattnak és kopottnak tűnnek majd. Az ékszereket mindig száraz helyen kell tárolni, távol a víztől és a nedvességtől.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  5. 5 Naptej

   Naptej tarolas

   A fürdőszoba polcain vagy fiókjaiban gyakran találkozhatunk fényvédő krémekkel, azonban ezt a szezonálisan használt krémet még véletlenül sem szabad itt tárolni, mivel a magas páratartalom miatt elveszítheti erejét, ráadásul a penész és a gomba melegágyává válhat.

  6. 6 Parfümök

   Parfumtarolas

   A fürdőszobában tárolt parfümök bár praktikusak, nem ajánlatos őket ilyen nedvességnek és hirtelen hőmérséklet-ingadozásnak kitenni, mivel ennek köszönhetően veszíthetnek az illatukból és akár meg is romolhatnak.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

4 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • A cikk írójának gondolom nem tünt fel, hogy a borotvák pengéi rozsdamentes acélból vannak.. egyébként hol máshol tárolnánk őket, mint a fürdőszobában? A nappaliban??
 • Kedves Többiek! Segítene nekem valaki? Amint elolvastam ezt a cikket, azonnal el akartam távolítani az elektromos készüléket a fürdőszobából, de a férjem azt mondja, eszében sincs mosógépet cipelni este fél 10-kor. Most parázhatok reggelig!
 • 8,733
  Beszélgetésindító
  A fürdőszoba és a vécé ijesztő hely, én ezért szoktam inkább a nappali közepére szarni.
 • 8,733
  Beszélgetésindító
  Én a vécépapírokat az étkezőben tartom, az edényeket a fürdőkádban, mosogatni pedig a wc-ben szoktam. Az ágyunkban a kutya alszik, mi a lábtörlőre fekszünk a drága Károlyommal.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.