19 fotó, ami bizonyítja, hogy a fiatal anyukáknak különleges szuperhatalmuk van

Mindegyik szülő igyekszik a legjobb belátása szerint nevelni gyerekét, de ritkán esik arról szó, hogy milyen áldozatokkal jár egy gyereknevelés. A gyereknevelés ugyanis nem csak szivárványból és pillangókból áll, hanem olyan szülőpróbáló helyzetekből, melyeket csak a legjobb édesanyák és édesapák tudnak megoldani.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál most 19 olyan édesanyát gyűjtöttünk össze, akik nemcsak sikerrel vettek minden eléjük kerülő akadályt, de fotóik segítségével egyúttal megmutatták az Instagramos gyerekfotók mögött rejlő igazi valóságot.

 1. 1 ,,A feleségem szoptatja az újszülöttünket, miközben a PhD értekezés megvédésére készül."


 2. 2 ,,Így néz ki a reggelim, és a gyermekem reggelije."


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 ,,A bal oldalon egy 6 hónaposoknak ajánlott ruha, a jobb oldalon egy 0-tól 3 hónapig ajánlott látható. Mindkettő ugyanaz a márka és pontosan ugyanakkora méretű. Miért ilyen inkompetensek a gyerekruhákat méretező emberek?”


 4. 4 ,,A közösségi médiában látott fotókkal ellentétben bemutatom, hogyan néz ki egy három gyereket nevelő édesanya a valóságban."


 5. 5 ,,És akkor kezdődhet a mosogatás..."


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 ,,A férjem megtalált engem, miközben kicsit elbújtam a gyerekek elől a fürdőszobában, hogy nyugodtan megehessek egy fagyit."


 7. 7 ,,Amikor ikreid vannak, és csak aludni szeretnél, de ezek még rád várnak."


 8. 8 ,,Ha nem tudod, hogy melyik a tökéletes babakocsi, akkor segítek: az, amelyikbe tökéletesen befér egy nagy pizza."


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 9. 9 ,,Így néz ki a készülődés a terhesség 39. hetében."


 10. 10 ,,Bárki is találta fel ezeket a műanyag vackokat, remélem, hogy pokolra jut majd!"


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
16
7 hozzászólás, 16 pont

Szólj hozzá!

7 comments

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Nem...soha nem szeretném ennyire elveszíteni az agyamat és az életemet! #nemnemsoha #kösznem #childfreeforever 
 • 11. Nekem nem nézett ki úgy sose a lakás akármekkora volt is a gyerek. Pedig hétfőtől-péntek estig egyedül voltam, mert a férjem messzi dolgozott. 16. Szüles közben nem hullik a nők haja, a sok hormon miatt éppen hogy nem esnek ki a szállak, azért lesz sokkal dúsabb a nők haja. Szülés után viszont kihullanak a "beragadt" szállak. Olyankor szoktak kétségbeesni a nők, hogy kopaszodnak.... A felirat inkább úgy lenne helyes, hogy "Amikor szülés után abbamaradt a hajhullás... "Amúgy a trehányságra nincs mentség! A szülő nöknek van párjuk, akik betudnak segíteni, ha meglátjak, hogy az asszony épp olyan fáradt, hogy állva elalszik! Az ilyen "mocskos edényekkel teli mosógatós" kép az bizonyítja, hogy a ferfiak mennyire elvannak kényelmesedve, a nagy munkájukban, és nem képesek túljutni azon, hogy nekik csak az a dolguk, hogybreggel elmenjenek dolgozni, majd este bepöffeszkedjenek a kanapéba, mert ők olyan fáradtak! 
  • Persze, itt ekézni sokkal könnyebb, mint megcsinálni! Nekem 3 gyerekem van és már 5 unokám, Tudja milyen az mikor mind a 3 szobában tanul 1-1 gyerek és a nappaliban meg tanít a lányom? Aztán kezdi a gyerekeit megtanítani a másnapi órákra, saját maga készül az óráira, ..... No, kb úgy néz ki a lakás mint a 15- képen, vagy még úgy sem.
 • Hát nem tudom. Nekem is volt két pici gyerekem egyidejűleg, nekem sem volt mosogatógépem, sem segítségem, és sokszor voltam kimerült, és depis, de úgy soha nem nézett ki a környezetem, ahogy ezeken a képeken, némelyiken.
 • Nincs gyerekem, de soha nem gondoltam volna, hogy egy 5 hónapos baba így szét tudja dobálni a ruhákat, dobozokat, egyebeket mint a 11-es képen... 
 • Szerencsére nem vagyunk egyformák. Ha egy zaklatott, fáradt anyuka alszik, pihen hát isten áldja. Ha depis túl esik rajta. Persze ezen nem segít amikor a csodálatos ős anyák kritizálják. Mégis kit érdekel a mosogató, vagy a kupi mikor egy kis ember követeli minden figyelmed. Éljenek az őszinte anyukák, akik bevallják, hogy egy babával az élet pokolian nehéz. És hajrá a fáradt apukának is. Akik egy kemény nap után pihennek. Mert óriási a nyomás rajtuk. 
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!