HIRDETÉS BEZÁRÁS

Hollywoodi sztárok, akikkel senki sem akar együtt dolgozni

A színészek világában is vannak olyanok, akikkel nem szívesen dolgoznak együtt a kollégák.

  A világ filmiparának kulisszái mögött mindig rengeteg konfliktus van. Hollywoodban pedig ez hatványozottan igaz.

  HIRDETÉS

  Ebben a cikkben most olyan hollywoodi sztárokról fogok mesélni, akiknek az elviselhetetlen természete miatt gyakran nemcsak maguk a sztárok, hanem a teljes stáb és a szereplők is szenvedtek, akik kénytelenek voltak velük egy forgatáson dolgozni.

  Főzz egy finom teát, mert sok érdekes történet vár ma ránk!

  Tommy Lee Jones

  Nehéz színésznők 006

  Sokan megemlítették a színész nehéz természetét, akik vele forgattak. Joel Schumacher egy interjúban elmesélte, hogy Tommy Lee Jones valamiért nem kedvelte Jim Carrey-t a „Mindörökké Batman” forgatásán. Ennek eredményeképpen Jones rendkívül goromba módon bánt Carrey-vel.

  Jones állítólag minden jelenetben az előtérben akar lenni, ami a Carrey-vel közös jelenetben elég nehéz.

  Hasonlóan nyilatkozott a színészről az „Men in Black” forgatókönyvírója, Ed Solomon is. Eredetileg a fiatal ügynököt, Will Smith-t tervezték a történet középpontjába tenni, de a szereposztási listán Tommy Lee Jones volt az első. A stúdió komoly nyomást gyakorolt a forgatókönyvírókra, hogy Jones szinte a film főszereplőjének tűnjön.

  Szintén Solomontól tudjuk, hogy Tommy Lee Jones személyesen is nyomást gyakorolt rá, választás elé állítva őt: a filmet vagy vígjátékká, vagy komoly sci-fivé tegye.

  Wesley Snipes

  Nehéz színésznők 005

  Snipes karrierje gyorsan felfelé kezdett ívelni az első „Penge” film után. A trilógia befejezése gyengécske volt, és a színész az adóelkerülés miatt teljesen eltűnt a filmipar csúcsáról.

  Snipes kollégái azt mondták, hogy a színész annyira rabja volt a tiltott szereknek, hogy egyszerűen lehetetlen volt vele beszélgetni és kapcsolatot tartani.

  A „Penge” forgatásának végére Wesley Snipes és Stephen Norrington rendező már csak a falakon hagyott üzeneteken keresztül kommunikáltak.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Bruce Willis

  Nehéz színésznők 004

  Bruce-t évek óta kritizálják az újságírókkal és paparazzókkal szembeni goromba viselkedése miatt. A forgatáson dolgozó kollégái azonban még ennél is többet mesélhetnének róla.

  Kevin Smith rendező azt mondta, hogy Bruce figyelmen kívül hagyta az összes utasítását, és még a forgatás utáni partira sem volt hajlandó elmenni. Egy interjúban Smith „lélekrombolónak” nevezte a Willisszel közös munkát.

  Később a 90-es évek akciófilmjeinek fő riválisa, Sylvester Stallone is negatív tapasztalatokról számolt be Willisszel kapcsolatban. Nem titok, hogy Sly felajánlotta Bruce-nak, hogy szerepeljen a harmadik „Feláldozhatók” filmben, de ő hihetetlenül magas gázsit kért az egyébként aprócska szereplésért.

  Így Bruce nem került be a filmbe, és Stallone pedig elég szókimondóan nyilatkozott erről a Twitteren. Woody Allen ennél is tovább ment, ő egyszerűen kirúgta Bruce Willist a „Café Society” forgatásáról. A színész állítólag nem tudta megjegyezni a szövegét, és nagyon tiszteletlenül bánt a stábbal.

  Edward Norton

  Nehéz színésznők 003

  Karrierje hajnalán Norton egy nagyon erős és tehetséges színésznek számított Hollywoodban, amit két Oscar-jelölés is bizonyít. Később Edward hírnevéhez más tulajdonságok is társultak.

  Például az, hogy Nortonnak mindig megvan a saját elképzelése a filmekről, aminek következtében aminek következtében nem mindig ért egyet a rendezőkkel. Az első ilyen eset az „Amerikai história X” forgatásán történt.

  A film rendezője, Tony Kaye és Norton között komoly vita alakult ki, és a stúdió végül Nortonra bízta a film végső vágását.

  Később Edwardnak több konfliktusa is volt különböző filmek forgatásán. A Marvel „Hihetetlen Hulk” című filmjének forgatásán Norton a szokásos módon nyomást gyakorolt a forgatókönyvírókra a saját forgatókönyv-verziójával, mivel szerinte Bruce Banner-t egy teljesen más szemszögből kellett volna bemutatni. A Marvel főnökeinek nem tetszett az ötlet.

  Ők a filmtől egy standard szuperhősös kasszasikert vártak, dinamikus történettel és akciójelenetekkel. Norton ezért sértődésből nem volt hajlandó népszerűsíteni a filmet, a Marvel pedig a következő projektben már inkább Mark Ruffalóra cserélte Nortont.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Brie Larson

  Nehéz színésznők 002

  A színésznő problémája abban rejlik, hogy növekvő népszerűségével Brie egyre többet kezdett beszélni éles társadalmi kérdésekről, és a kisebbségek jogaiért küzdő aktivistává vált.

  A „Marvel Kapitány” és a „Bosszúállók: Végjáték” filmek megjelenése előtt a Marvel stúdiónak számos helyreigazító nyilatkozatot kellett tennie Brie Larson viselkedésével kapcsolatban, hogy a színésznő megnyilvánulásai semmilyen módon ne befolyásolják a kasszasikerek bevételeit.

  A „Végjáték” premier előtti vetítésén bonyolított interjúk során már látható volt, hogy sok Marvel színész és színésznő nagyon nehezen kommunikál Brie-vel, és inkább igyekeznek kerülni őt, nehogy konfliktusba keveredjenek vele az újságírók szeme láttára.

  Gwyneth Paltrow

  Nehéz színésznők 001

  Gwyneth Paltrow az egyik „legkövetelőzőbb” színésznőként szerzett magának hírnevet Hollywoodban. A színésznő számos kellemetlenséget okozott ezzel például a „Vasember” és a „Vasember 2” forgatócsapatának.

  Gwyneth követelte például, hogy a forgatási helyszín maximum 15 perces autóútra legyen az otthonától. Ellenkező esetben a színésznő kiakart szállni a projektből. Végül eleget tettek a követelésének.

  Paltrow szerződése egyébként több mint 10 oldalból áll, és mindent aprólékosan leírtak benne, például, hogy miként kell bánni a színésznővel a forgatáson, milyen igényei vannak, és sok egyéb apró részletet.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.