HIRDETÉS BEZÁRÁS

„Elég fiatal ahhoz, hogy úgy neveljem, ahogy akarom.” Elvis és Priscilla Presley igaz története

🔥 3 hozzászólás

  Amikor Elvis és Priscilla először találkoztak, a lány még csak 14 éves volt, míg az énekes 24. A lány szülei aggódtak is ezért, de Priscilla szerelmes volt és lázadó, éppen ezért senki nem tudta őt megakadályozni abban, hogy királynővé váljon a Rock & Roll király oldalán. Elvis számára a korkülönbség egyáltalán nem jelentett problémát, sőt, ez egy lehetőség volt számára, hogy Priscillát olyan ideális feleséggé formálja, amilyenre vágyik. Minden arra utalt, hogy tökéletes házasságuk lesz, de volt valami, amit nem tudott túlélni a kapcsolatuk.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál bepillantottunk kicsit Elvis és Priscilla kapcsolata mögé, hogy megnézzük, hogyan is alakult pontosan a Király rendkívül szokatlan szerelmi élete.

  A kezdet

  Elvis és Priscilla 1959-ben, Németországban ismerkedtek meg. Elvist az amerikai hadsereg küldte oda szolgálni, míg Priscilla családja azért érkezett az országba, mert az apját oda küldte a légierő. Egyszer valaki meghívta Priscillát, hogy látogassa meg Elvist, ő pedig boldogan beleegyezett. A zenész nagyon lekötötte a figyelmét, sőt, néhány dalt kifejezetten neki játszott Elvis, pedig a lány elmondta, hogy még csak kilencedikes.

  ,,Láttam, ahogy Elvis próbálja magára vonni a figyelmemet. Észrevettem, hogy minél kevésbé reagálok, annál inkább nekem kezdett énekelni. Nem akartam elhinni, hogy Elvis Presley megpróbál lenyűgözni” – emlékszik vissza Priscilla.

  Priscilla nem hitte, hogy Elvis visszahívja majd, biztos volt benne, hogy az első randevújuk lesz az utolsó. De visszahívta. Néhány nap elteltével Priscilla szülei ragaszkodtak ahhoz, hogy személyesen is találkozzanak lányuk szerelmével. A lány apját annyira lenyűgözte Elvis egyenruhája, hogy végül hosszasan beszélgettek, és megengedték neki, hogy továbbra is találkozzon a lányukkal.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Priscilla egy nagyon szép, fiatal lány volt, aki az iskolában is mindig maximális figyelmet kapott a fiúktól. Visszaemlékezésében elmondta, hogy egyszer a fiúk ellopták az iskolai közleményfalra kitett fotóját, csak azért, mert szűk pulóver volt rajta. Priscilla fiatal kora egyben azt is jelentette, hogy ő és Elvis nem találkozhattak a nyilvánosság előtt, de ettől függetlenül folyamatosan találkoztak.

  Elvisnek tetszett, hogy Priscilla tapasztalatlan és fiatal, még a korkülönbség sem jelentett számára problémát. Egyfajta lehetőségnek tekintette, hogy ezáltal tökéletes feleséget formáljon belőle magának. Egyszer azt mondta Priscilláról az egyik barátjának: ,,Elég fiatal ahhoz, hogy úgy neveljem, ahogy akarom.”

  Priscilla emlékszik arra, amikor Elvis megosztotta vele a tökéletes nőről alkotott elképzeléseit, és azt a vágyát, hogy szeretné ilyenné változtatni őt. ,,Azokon az éjszakákon, amikor békésen beszélgettünk, gyakran leírta, hogy milyen számára a tökéletes nő, és hogy mennyire közel állok hozzá. Kedvelte a halk hangú, kék szemű lányokat. A hűség rendkívül fontos volt számára, különösen női részről.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Házasság és családi élet

  1960-ban Elvis elhagyta Németországot, míg Priscilla és családja itt maradt. Időnként azért így is találkoztak, amikor megkérte a lányt, hogy jöjjön az Egyesült Államokba, de így is évekig tartott, mire végül összeházasodtak. Priscilla örökkévalóságnak nevezte azokat az időket, amikor folyamatosan várta Elvis ritka hívásait, és állandóan számolta a napokat a következő találkozásukig. Ráadásul sok pletyka is visszajutott a fülébe Elvis más nőkkel folytatott szerelmi viszonyairól.

  Elvis végül 1966-ban megkérte a kezét, majd 1967. május 1-jén összeházasodtak Las Vegasban. Elvis nyomást érzett a házasságra, mert félt attól, hogy esetleg botrány lesz belőle, ha nem mondják ki elég hamar az igent. Továbbra is azon volt, hogy a saját ideáljának megfelelően változtassa feleségét. Priscilla később csak „Elvis élő játékbabájának” nevezte magát, mivel a Király porcelán koronát tetetett a fogaira, javította a testtartását és feketére festette a haját.

  1968. február 1-jén Priscilla megszülte lányukat, Lisa Marie-t. Miután Priscilla anya lett, úgy érezte, hogy Elvis elvesztette az érdeklődését iránta. Csakúgy, mint házasságuk előtt, Elvis ismét szerelmi viszonyokba bonyolódott más nőkkel, míg ő nem győzte irkálni férjének a szerelmes leveleket. Ahogy telt az idő, Priscilla rájött, hogy ő nem hajlandó ezt elviselni, és nem fog otthon ülni és várni a férjére, amíg az kitudja hol és kivel mulat.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Mikor tudtad meg, hogy a Csupasz pisztoly című filmekben Elvis Presley felesége, Priscilla Presley játszotta Frank Drebin feleségét?

Priscilla Csupasz pisztoly

MOST!

Régóta tudtam

3 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Imádom Elvis Presley-t. Imádom a dalait, meg komolyan! Megy tök jó, hogy ilyen fekete haja van! A Little less Convesation a kedvenc dalom! És ez a cikk! Fantasztikus!
 • Nagyon lenyűgözött ez a történet. Elvis minden idők legjobb énekese volt és azt kell hogy mondjam azoknak, akik Elvist nem szeretik, hogy nagyon tévednek elvükben. Ez a cikk fantasztikus, köszönöm a feltöltést! 
 • Ez a cikk… Fantasztikus! Köszönöm szépen a feltöltést! Imádom Elvis-t meg a dalait és a filmjeit. Köszönöm, kedves ElzabetR, hogy felraktad!!! 😘😘😘😘😘😘😘

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.