9 sztár-apuka, akiről kevesen tudják, de egyedül nevelte fel a gyermekét

A modern világban gyakran lehet találkozni olyan édesanyákkal, akik egyedül nevelik gyermeküket. Ezen tulajdonképpen már meg sem lepődik a társadalom, ám az annál szokatlanabb tud lenni, amikor egy édesapa neveli egyedül a gyermekét. Pedig van ilyen, ráadásul nem is kevés, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy még a hollywoodi sztárok között is jó néhány olyan édesapa van, aki egyedül nevelte fel gyermekét - és nem mellékesen kiváló munkát végzett.


 1. 1 Liam Neeson


  10 évvel ezelőtt Liam Neeson felesége, Natasha Richardson egy sípályán történt baleset következtében súlyos fejsérülést szenvedett. A nő néhány nap múlva meghalt, Liam Neeson pedig egyedül maradt két fiával, a 12 éves Daniellel és a 13 éves Michaellel. A családi tragédiát nem volt könnyű feldolgozni, de sikerült – azóta Liam az egész életét fiainak szentelte és soha többé nem házasodott meg.

 2. 2 Pierce Brosnan


  Pierce Brosnan az ausztrál színésznővel, Cassandra Harris-szel kötött házassága során a nő két - korábbi házasságból származó - gyermekét fogadta örökbe: az akkor 9 éves Charlotte-ot, és a 8 éves Christopert. 3 év után a párnak közös fia született, Sean. Ezután azonban borzalmas tragédia történt, Cassandra ugyanis meghalt rákban. Brosnan ezután hosszú évekig egyedül nevelte saját és nem saját gyermekeit, míg végül 2001-ben újra megházasodott. Azóta még két fia született.

 3. 3 Nicolas Cage


  Nicolas Cage fia, Weston Coppola Cage 1990-ben született. A színész ekkor nem élt házasságban a gyermek anyjával, és mivel rövidesen megszakadt köztük a kapcsolat, ezért bírósági úton kellett jogot szereznie magának arra, hogy továbbra is nevelhesse gyermekét. Cage-nek az alku szerint egy hollywoodi házát kellett korábbi barátnőjének adnia, de megérte – a vita ugyanis lezárult, Weston pedig édesapjához került. Weston most 28 éves, feltörekvő zenész és színész, aki már maga is apuka.

 4. 4 George Lucas


  Kevesen tudják, de a legendás Star Wars saga megalkotója, George Lucas hosszú éveken át egyedül nevelte 3 gyermekét. Miután 1983-ban feleségével elváltak, a gyermekek úgy döntöttek, hogy édesapjukkal maradnak. George csak 2013-ban házasodott meg újra, az addig eltelt idő alatt pedig egyedül gondoskodott gyermekeiről.

 5. 5 Al Pacino


  Bár Al Pacino 3 gyermek apja, hivatalosan sosem házasodott meg. Legidősebb lánya, Julie 1989-ben született, 2001-ben pedig Beverly D'Angelo színésznő ikreket szült Al Pacino-nak: Oliviát és Antont. Néhány évvel később a pár felbomlott, a felek pedig úgy állapodtak meg, hogy a gyerekek ugyanannyi időt töltenek majd mindkét szülőnél. Al Pacino ennek igyekezett is mindig eleget tenni és még a folyamatos munka mellett is elegendő időt fordítani gyermekeire.

 6. 6 Colin Farrell


  Colin Farrell szintén egyedül neveli fiait, a 16 éves Jamest és a 10 éves Henryt. Az első fia a modell Kim Bordenave-től született, de a kapcsolatuk nem működött, a fiú pedig az apjával maradt. 2009-ben Farellnek második fia született. Henry édesanyja egy lengyel színésznő volt, de Farell kapcsolata vele sem tartott sokáig, azóta pedig egyedül neveli fiait.

 7. 7 Lenny Kravitz


  A válás után Lenny Kravitz lánya, Zoe sorsáról úgy egyeztek meg a szülők, hogy az anyukánál és az apukánál is egyenlő időt tölt majd, ám 11 éves korában a lány úgy döntött, hogy végleg apjához költözik és megszakítja kapcsolatát az édesanyjával. Zoé most keresett színésznő és modell, Lenny Kravitz pedig sosem házasodott meg ismét.

 8. 8 Cristiano Ronaldo


  Cristiano Ronaldo négy gyermek édesapja. Első fia még 2010-ben született, őt szintén Christiano-nak hívják. 2017-ben ikrei születtek, Eva és Mateo. Ronaldo most barátnőjével, a modell Georgina Rodríguez-zel él, akivel már az esküvőjüket tervezgetik, miközben a modell megszülte Ronaldo negyedik gyermekét, Alana-t.

 9. 9 Norman Reedus


  A Walking Dead sorozat sztárja, Norman Reedus szintén hosszú évek óta egyedül neveli fiát, Mingus-t. Körülbelül 5 évet töltött együtt a modell Helena Christensen-nel, de később elváltak útjaik. Azóta Reedus egyedül neveli fiát.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás

Szólj hozzá!

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
  Mit készítsünk?!
  Kép
  Fotó vagy GIF.
  GIF
  GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
  Videó
  Youtube, Vimeo vagy Vine.
  Szöveg
  Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
  Lista
  Klasszikus internetes lista, számozással.
  Szavazás
  Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
  Visszaszámlálás
  Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
  Személyiség teszt
  Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
  Kvíz
  Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
  Nyílt lista
  Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
  Ranglista
  Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

  Küldd el egy barátodnak!