HIRDETÉS
ÁllatvilágSzórakozás

20 háziállat, amivel valódi csodát tett az emberi szeretet

A „lét határozza meg a tudatot” kifejezés tökéletesen alkalmazható a négylábú barátainkra is. Menhelyre zárva, utcára dobva, vagy a gondatlan tulajdonosok miatti alultápláltság miatt nem csoda, hogy komoran és hitetlenül tekintenek a külvilágra. Szerencsére azonban sokszor az állatok is kapnak egy második esélyt, és az álomotthonba érkezve, a szerető család karjai közt teljesen megváltozik az életük.Mi, a Liked.hu-nál összegyűjtöttünk néhány állatot, akik bár semmit sem értenek abból, hogy „szeretet” vagy „otthon”, mégis szó szerint kivirágoztak ezeknek a hatására.
  1. 1 ,,Tavaly egy hajléktalan kutya jött oda hozzám az irodámnál, és rám nézett, mintha azt akarná, hogy vigyem magammal. Most már ez a kislány is a családom része.”


  2. 2 ,,Senki nem akarta örökbe fogadni a furcsa füle és a félelmetes nézése miatt. A menhelyen már alig evett és nagyon lefogyott. Most Bronko egészséges, mindig mosolyog és mindenki szereti, aki ismeri őt.”


  3. 3 ,,Az első 2 napban Roxy még nem hitte el, hogy velünk tényleg megváltozhat az élete, de ma már szemmel láthatóan nincsenek kétségei efelől.”


  4. 4 ,,Roger a menhelyen, és 7 hónappal később."


  5. 5 ,,2016-ban az előző gazdája beadta a menhelyre, mert "túl sok gondot okozott neki". Ma ünnepli a 4. születésnapját."


  6. 6 ,,4 hónapig csak etettük a házunk előtt, majd úgy döntöttünk, hogy be is fogadjuk őt. Az előző gazdái valószínűleg elhagyták."


  7. 7 ,,Shiloh-t szemét kajával etették, és nem biztosítottak számára elegendő mozgást. 10 métert sem tudott sétálni pihenés nélkül. 3 hónap alatt 13 kg-t fogyott és már 1 km-t is tud menni megállás nélkül."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  8. 8 Oscart egy kukában találták és évekig nem találtak neki gazdit a menhelyen. Most azonban végre meglett, és soha többé nem hagyja el őt!


  9. 9 ,,Amikor 1 évvel ezelőtt magunkhoz vettük, és ma."


  10. 10 ,,Kimerülve és kiszáradtan jött hozzánk, most ő a családunk kedvence."


  11. 11 ,,Ez a jóképű férfi 4 nappal azután, hogy már nem volt többé kóbor kutya."


  12. 12 ,,A kutyám, egy nappal azelőtt, hogy örökbe fogadtuk, és néhány hónap szeretet után."


  13. 13 Amikor Roger-t örökbe fogadták 9 kg-t nyomott, már most 2 kilóval könnyebb, és folyamatosan úton van az egészséges élet felé.


  14. 14 ,,Egy évvel ezelőtt fogadtuk örökbe őt. Kutyaviadalokhoz használt kutyák edzéséhez használták. A fogait kiszedték, a törött lába pedig rosszul forrt össze. Ma boldogabb és egészségesebb, mint valaha.”


  15. 15 ,,Egy hónappal ezelőtt találtam ezt a kislányt a munkahelyemen. Ő itt Emmy!"


  16. 16 ,,Ránk nézett, és olyan volt, mintha azt mondaná: ,,vigyetek magatokkal!" Vittük."


  17. 17 ,,Több hónapnyi utcán töltött idő után végül a szüleimnél találta meg az otthonát."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  18. 18 ,,Miért kell neked egy ilyen kóbor macska?! Beteg és csúnya." - mondták.


  19. 19 ,,Legalább két hétbe telt, míg megengedték, hogy hozzájuk érjek, és vagy másfél hónapba, mire sikerült elnyernem a bizalmukat, de megérte!"


  20. 20 ,,Amikor megláttam ezt a kislányt az utcán, könyörögtem a férjemnek, hogy vigyük haza. Belement, és amint hazaértünk, a macska 4 kiscicát szült. A férjem csak trójai macskának hívja.”


   Bónusz: ,,Örökbefogadás után végre láthattuk őt mosolyogni. Már ezért megérte."

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

5 comments

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Ezek is érdekelhetnek

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.