HIRDETÉS

20+ történet, ami bizonyítja, hogy a bolti dolgozók élete csupa meglepetés

Talán kevesen tudják, de az áruházi dolgozók gyakran összegyűlnek a különféle internetes fórumokon, hogy megosszák a velük történt nem mindennapi élményeket, és hogy persze egy kicsit kibeszéljenek minket, vásárlókat. Pontosabban közülünk is csak azokat, akik valamilyen furcsa módon minden nap gondoskodnak arról, hogy ne telhessen unalmasan egy bolti dolgozó élete. Az alábbi történetek is így jutottak el hozzánk, melyeket most csokorba szedve szeretnénk bemutatni nektek…😜


 1. 9

  Az egyik nap egy nő jött hozzám be a boltba, és a kezembe nyomta az önéletrajzát, hogy ugyan nézzem már meg és szóljak egy pár jó szót az érdekében a főnökömnél, hátha felveszi őt. Természetesen kidobtam a papírját. Pár nappal később a nő újra bejött a boltba, de akkor pechemre a főnököm kezébe nyomta az önéletrajzát, aki azonnal hátra hívta és felvette őt. Bár kollégák lettünk, azóta se szóltunk egymáshoz.

 2. 10

  Pénztárosként dolgozom, unalmamban pedig azzal szoktam elütni az időt, hogy megpróbálom kitalálni a vásárolt termékek alapján, hogy vajon kinél-mi lesz otthon a vacsora. Az egyik nap úgy belemerültem a dologba, hogy az egyik gusztustalan ki tudja milyen ételt kézbe véve csak ennyi jött ki a számon: ,,fúj b*zdmeg”. Az egész sor tágra nyílt szemekkel nézett rám, sosem éreztem még ilyen kínosan magam.

 3. 11


  Ma egy nő jött hozzánk be a boltba, aki alumíniumdoboz-nyitófülekből készült ruhát hordott. Nem hittem a szememnek.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 4. 12

  Egy boltban dolgozom, de néha úgy érzem, mintha cirkuszban dolgoznék. Egy 30 éves jólszituált hölgy egy csirkemellet hozott nekem vissza, mert kifogásolta az ízét. Mint kiderült, sütés előtt 6 órán át fehérítőben áztatta, mert rosszul fordított le egy külföldi internetes oldalon talált receptet. Egy másik vevőm egy adag májat hozott vissza, mondván, hogy még sincs szüksége ennyire, nem-e tudnám megfelezni és visszaadni a különbözetet. Kész diliház ez a hely.

 5. 13

  Egy cipőboltban dolgozom, ahol extra jutalmat kapunk, ha eladunk egy drága cipőt. Az egyik nap találtam egy vevőt, akinek nagyon megtetszett egy 70 ezer forintos cipő. Jelezte, hogy neki ez kell, én pedig már a markomat dörzsöltem, mikor közölte, hogy nincs pénze megvenni, de igazán kölcsönadhatnám neki ma estére egy buliba, holnap reggel visszahozza nyitásra.

 6. 14


  „Visszacserélhetem a cipőmet?” - persze, mondtam neki, mivel a vásárlástól számított 7 napon belül szó nélkül ki kell, hogy cseréljük a vásárolt termékeket. Még csak négy nap telt el, de a férfi azóta már 5 cipőt hozott vissza, és mindig másikat vitt el helyette. Már előre félek bemenni holnap a munkahelyemre, lehet, hogy inkább betegállományba megyek.

 7. 15

  Épp árut hoztak a boltba, amikor a targoncás fiú egy pillanatra kiszállt a járműből. Ekkor az egyik vevő fogta magát és bepattant a targoncába, mondván, hogy majd azzal együtt ellopja a raklapnyi terméket. Pechére a rakodó ajtó bezárult, így nem tudott kihajtani az üzletből, ezért körbe-körbe bolyongott a raktárban. Ha nem látom, nem hiszem el, ami történt, a mai napig sírunk a nevetéstől, ha eszünkbe jut.

 8. 16


  Íme a hónap vásárlója: egy férfi, aki úgy döntött, hogy a hatalmas és gyönyörű Maine Coon cicájával jön be hozzánk vásárolni. Bár nem lehet állatot behozni hozzánk a boltba, nagyon feldobta a napunkat.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
15
2 hozzászólás, 15 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!