HIRDETÉS

16 fotó, ami mögött nagyon erős történet rejlik

A világban minden nap történnek olyan apró csodák, melyek noha ritkán kavarnak nagy port maguk körül, mégis érdemes megemlékezni róluk és néhány perc erejéig csodálattal adózni előttük. Épp úgy, mint a most összegyűjtött 16 fényképet és a hozzájuk tartozó történetek, melyek egyúttal segítenek nekünk visszaszerezni az emberiségbe vetett hitünk.


 1. 1 Ennek a kutyusnak repülés közben leállt a légzése, ezért újraélesztették és a stewardess levett neki egy oxigénmaszkot, hogy friss levegőhöz jusson.


 2. 2 Anglia legyőzése után a horvát labdarúgók véletlenül fellöktek egy fényképészt a nagy ünneplésben, majd sűrű bocsánatkérések-ölelgetések és puszilgatások közepette segítették őt talpra.


 3. 3 A sebész rajzfilmeket mutogat a kis páciensének, hogy megnyugtassa őt a műtét előtt.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

 4. 4 Az elárasztott Tham Luang-barlangrendszerből kiszabadított thaiföldi gyermekek, akik épp az edzőjükkel szelfiznek, aki segített nekik életben maradni.


 5. 5 Japánban a hirtelen esőzést követő árvíz miatt ez a ló egyszer csak a tetőn találta magát. A ház tulajdonosa végül beengedte az ablakon és visszajuttatta a földre.


 6. 6 Az idős férfi szívrohamot kapott, miközben a gyepét csinálta a háza előtt, ezért miután kórházba szállították a mentősök és tűzoltók visszajöttek, hogy befejezzék a férfi helyett a munkát.


 7. 7 Ezt a férfit és ezt az idős hölgyet egyaránt bent tartották egy éjszakára a rendőrök az őrsön, ez idő alatt pedig összebarátkoztak. Miután szabadon engedték őket, úgy döntöttek, hogy eltöltenek együtt egy közös napot.


 8. 8 Ennek a háznak a tulajdonosa minden héten frissítő üdítővel várja a kukásokat, akik elviszik a szemetét.


 9. 9 ,,A mostohaapám 9 éves korom óta nevel engem. Ma végre hivatalosan is az apukám lett."


 10. 10 A srác félt, hogy a barátnőjének esetleg nem tetszenének a kígyói, ezért heteken át dugdosta őket előle, amikor átjött hozzá a lány. Utóbb kiderült: a félelmei hiábavalóak voltak, a lány ugyanis rajong a kígyókért.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

SZÓLJ HOZZÁ!


Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.