16 brutálisan őszinte nagymama, aki nem fél kimondani, amit gondol

Kedves, aranyos, ősz hajú hölgyek, akikből csak úgy sugárzik a pozitív energia és a szeretet – legtöbbször ez a kép ugrik be mindenkinek a „nagymama” szó hallatán, pedig a valóság azért nem mindig ennyire mesébe illő. Csak úgy mint mindenki másra, a világ legaranyosabb nagymamáira is rá jön néha az öt perc, amikor is tinédzsereket megszégyenítően csípősen képesek beszélni másokkal.


 1. 1

  Én: “Nagyon meleg van idebent.”
  Mama: “Akkor jobb ha elkezdesz templomba járni, mert a pokolban sokkal melegebb van.”

 2. 2

  A bátyám bevallotta a családnak, hogy a fiúkat szereti, amikor egyszer csak megszólalt a nagymamánk: “Már az elejétől kezdve tudtam én, hogy nem fognak téged csípni a lányok.”

 3. 3

  A nagymamám szülinapomra olyan üdvözlőlapokat küldött, amit korábban már használtak. Használt borítékokban.
  A dédnagymamám egyszer azt mondta, egyenesen az arcomba: “Mindig is azt gondoltam, hogy a Natalie egy igazi r*bancos név.” Natalie-nak hívnak….

 4. 4

  Amikor elkezdtem a fősulit, a nagymamám küldött egy doboz édes süteményt, de a mellékelt kártyára azt írta, hogy jalapeno paprikákat sütött bele, hogy “tudjam hogy gondol rám, de nem akarja, hogy tovább hízzak.”

 5. 5

  Kezébe vette az egyik óvodás fotómat, majd megszólalt: “Annak idején ezzel kergettem el a patkányokat a házból.”

 6. 6

  Most találkoztam életemben először a barátom családjával. Búcsúzásnál a nagymamája megölelt, és azt mondta, hogy nagyon örül, hogy megismerhetett. Erre én: “Köszönöm! Jó érzés tudni, hogy elfogadott a család.” Amire ő: “Ó, drágám, attól még hogy kedvelünk téged, még nem jelenti azt, hogy el is fogadunk.”

 7. 7

  Mamám: “Nahát! Te fogytál?”
  Én: “Nem hiszem, de köszi!”
  Mamám: “Bocsánat édesem, összekevertelek a nővéreddel.”

 8. 8

  Egyetemista koromban megkértem a mamámat, hogy tanítson meg kötni. Örült neki és azt mondta, hogy ez jó is lesz nekem, mert lefoglalom a kezeimet és nem fogok annyit enni.

 9. 9

  Egyik karácsonykor kaptam tőle egy aláírt üdvözlőkártyát, amibe azt írta: “Talán jövőre csinálsz valami olyat, amitől büszkék leszünk rád.”

 10. 10

  Amikor a nővérem elmondta a családnak, hogy terhes, de az apukával nincsenek együtt, a nagymamám felsóhajtott, rám nézett, majd azt mondta: “Mindig is azt hittük, hogy ez veled fog megtörténni.”

 11. 11

  Miután piercinget rakattam az orromba, a nagyim végigmért, majd megszólalt. “Eddig te voltál a kedvenc unokám.”

 12. 12

  19 évesen átvittem az akkori barátomat a nagymamámhoz, hogy bemutassam őket egymásnak. Az első dolog, amit a a nagyim mondott, az volt, hogy “Szóval Ben, úgy tűnik neked a kövér lányok jönnek be.”

 13. 13

  Egyszer épp a körmömet festettem, amikor a mamám odahajolt hozzám, majd azt mondta: “Ez egy nagyon szép k*rvás vörös.” Majd elsétált.

 14. 14

  Nagyjából öt éves lehettem, amikor az egész család előtt zongoráztam. Amikor végeztem, észrevettem hogy mindenki tapsol, kivéve a mamámat. Amikor megkérdeztem, hogy miért, csak annyit felelt: “Csak akkor tapsolok, ha jó.”

 15. 15

  Én (meglehetősen feldúltan): Az összes barátom megházasodik, ezt nem hiszem el!
  Mamám: Az enyémek haldokolnak szívem, az se sokkal jobb.


Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Bejegyzés
Sok-sok szöveg, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!